Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 15, 10:55)
eik greiciau daryt namu darbus tongue.gif kad iki vakara butu tongue.gif

nereikia taip - bo dar ir kraujospūdis sukils.

aš žinau, kad pradėti yra baisu, o norisi rezultato iš karto. darbe reikėjo parodai nuotraukas paruošti. oras apsiniaukęs pasitaikė, tai dizaineris pasakė, kad nereprezentacinės nuotraukos. o aš visas funkcijas išbandžiau ir cloudy, ir sun, ir home ir t.t. bet kaip dizaineris išsireiškė "megėjiškos". tai taip "skaudžiai su šlapiu skudurėliu" gavau unsure.gif tai ir vėl atmušė kuriam laikui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 15, 00:01)
Aciu uz tema 4u.gif
Cia truputi is varliu gyvenimo lotuliukas.gif

Man tokie kadrai visai patinka smile.gif pati varle kompoziciskai kaip ir vietoje, taciau tie saules spinduliukai uzgozia ja labai ir labai truksta ryskiu spalvu tokiam kadrui....

QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 08:44)
Įkelsiu ir aš vieną foto. Tiesiog komentarams. Foto iš archyvų.
Pagalvojau, kad pradėjus dirbti laiko fotografavimui beveik nelieka. Tris idėjas mažiems projektukams turiu, o kada įgyvendinsiu neaišku. Gal kai pasensiu, kol dar anūkų nebus  biggrin.gif 

Nu labai liuks kadras.... wub.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 09:26)
ipostinsiu ir savo "pamedziojima", kad jau prisedau. Man visai patiko:

P.S. mano monikas prie kurio dabar sedziu tikrai ne foto ziurejimui skirtas, tikru spalvu normaliai nematau, tikiuosi pas jumi gerai rodys smile.gif

Tai kur prapuoles buvai? bigsmile.gif Daugiau taip nesislapstyl...
Taviskej foto, man perdaug juodos apacios, kirpciau siek tiek ir dar ta lempa desineje taip pat naikinciau... Ir visai tada gerai ziuretusi...

QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 10:06)
o kiek reik užsitarnaut kad jau pirmam psl būt?  blush2.gif

Na tu kaip ir uzsitarnavusi buti pirmam puslapyje...

Meadow, gal dar gali koreguoti pirma zinute? Galetum surasyti atsiskaiciuses ND naujokes...

QUOTE(krika @ 2010 04 15, 10:51)
drinks_cheers.gif
aš jau kažkada sakiau, kad einu mokintis.... ir preitoj temoj sakiau "einu skaityti pirmą psl.".... bet ir nuo jūsų namų darbų akių neatitraukiu ir širdis smarkiau pradeda plaktis žiūrinti į jūsų ND, nes vis galvoju "man taip neišeis" ir nedrįstu paimti fotoaparato į rankas, nes kai pagalvoju apie įsiliejimą į jūsų grupę, tai tuoj širdis permušinėti pradeda ir rankos prakaituoja. bijau.... vienžo....

O tu imk ir nebijok... daryk ND ir junkis prie musu... Nera cia viskas taip baisu, o ir mes nesikandziojam mirksiukas.gif

Ir zinoma dar Jolanka, sveika prisijungus smile.gif Pirmas ND gerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 15 balandžio 2010 - 10:06
smile.gif Beje, dėl įtraukimo į sąrašus - šiaip reikėtų tikriausiai gerokai jau papildyti tą sąrašiuką... Bet realiai didelės reikšmės tai neturi. Kol kas šios temos koreguoti nebegaliu, bet prieš baigiantis šiai temutei, gal kam nors reikėtų pavesti sukurti naują temą ir prie to pačio pateikti sąrašiuką su slapyvardžiais papildymui 4u.gif
Pati ten nesu, ir nėra labai didelio skirtumo, bent jau man wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 15 balandžio 2010 - 10:06
QUOTE(Tiomama @ 2010 04 15, 11:00)
biggrin.gif  nesugrauze, pasirodo  biggrin.gif  cia as prisidejau cituoti, paskui puse istryniau, nes mazius pabudo  doh.gif

pasitiako.. irnesakyk.gif flirt.gif aha geri mano šunys ND negraužia.. thumbup.gif nors pamenu mokykloj vienas yra sugraužęs dar mažas tėvų ten laikais buvo..ir nieks nepatikėjo... verysad.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 11:00)
nu as turiu omeny horizontas kreivas, perfotografuot nereikia, pasukt foto 3 laipsniais, kad issitiesintu smile.gif. Cia tik pastaba tam atvejui, jei pati kartais nepastebejai.

visas pastabas priimu dėkinga esu,kuo kritikos daugiau kad ir nemalonios bet tuo greičiau aš tobulėsiu..didis.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 04 15, 11:03)

Na tu kaip ir uzsitarnavusi buti pirmam puslapyje...

Meadow, gal dar gali koreguoti pirma zinute? Galetum surasyti atsiskaiciuses ND naujokes...

nu va aš ir sakau kad nusiplenius,prievartavau dvi dienas točnai tą puodelį ir dar kaktusą... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tada dar klausimas, kol nepradėjau daryti ND, ar jūs koreaguojate ND su programom? kažkoks diskas yra pas mane su programa prie fotiko. bet dar neįkėliau į kompą. tai ar kelti, ar rodyti viską kaip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 15, 09:07)
tada dar klausimas, kol nepradėjau daryti ND, ar jūs koreaguojate ND su programom? kažkoks diskas yra pas mane su programa prie fotiko. bet dar neįkėliau į kompą. tai ar kelti, ar rodyti viską kaip yra  g.gif

Siaip nezinau, gal kazkas ir koreguoja g.gif , bet tikrai nereikia... Rodyk, kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 15 balandžio 2010 - 10:33
o va kaip ši? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 15, 11:07)
tada dar klausimas, kol nepradėjau daryti ND, ar jūs koreaguojate ND su programom? kažkoks diskas yra pas mane su programa prie fotiko. bet dar neįkėliau į kompą. tai ar kelti, ar rodyti viską kaip yra  g.gif

ND tai manau net negalima koreguot.. nes jau tada bus netiksli informacija smile.gif o visas kitas saziningai tvarkau su PS biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2010 04 15, 11:03)
nereikia taip - bo dar ir kraujospūdis sukils.

aš žinau, kad pradėti yra baisu, o norisi rezultato iš karto. darbe reikėjo parodai nuotraukas paruošti. oras apsiniaukęs pasitaikė, tai dizaineris pasakė, kad nereprezentacinės nuotraukos. o aš visas funkcijas išbandžiau ir cloudy, ir sun, ir home ir t.t. bet kaip dizaineris išsireiškė "megėjiškos". tai taip "skaudžiai su šlapiu skudurėliu" gavau  unsure.gif tai ir vėl atmušė kuriam laikui verysad.gif

o tai jau gal tu dirbi fotografijos srity?smile.gif siaip tai suprantu, mane ir blogi komentarai labiau zlugdo, nei paskatina tobulet smile.gif bet reiktu persilauzt ir galvot, kad jei kas blogai, tai darysiu viska, kad butu geriau. o neigrust tas nuoskaudas i stalciu.. o siaip jei pradesi nd daryt, tai pamatysi, kad cia ne taip ir sunku smile.gif o netgi labai idomu. paskui jau azartas apima smile.gif gi prima pabandyk sau, gali pradzioj nekelt.. as pati skaiciau ir dariau sau koki menesi smile.gif o kai jau mazdaug gaudziausi, prisijungiau cia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 11:17)
o va kaip ši?  g.gif

as kazkodel is esmes nemegstu situ lasiuku-ataugu smile.gif man labiau patinka tie tokie atskiru rutuliukai ar kaip karuneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 15, 11:32)
as kazkodel is esmes nemegstu situ lasiuku-ataugu smile.gif man labiau patinka tie tokie atskiru rutuliukai ar kaip karuneles smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šakes tikrai griūsiu nuo kėdės.. MB katik komentaras irig buvo kad čia atauga.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

isimu ir einu tvarkyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 15 balandžio 2010 - 11:08
bandziau panning'a, bet tik keli kadrai realiai nors kiek gavosi. nei vienas nebuvo labai ryshkus, todel dejau siek tiek sharpo.

vyrukas
user posted image

mergaite
user posted image

cia siaip, patiko foto, jauciasi judesys. 3 pagrindiniai objektai, 3 seseliai.
user posted image

zhinau, kad PS daug galimybiu turi, kolkas tik nemoku ishgauti kokybes su juo ir nesu tikra ar galima, kol vienas draugas, fotografas pasake, kad ir tai imanoma. bet juk ta pati panning'a galima padaryti su juo. layer - blur motion (ar kuris, nepamenu tixliai), o pirma objekta sharpini g.gif galimybes traukia, bet kartu ir liudna, kai viska gali su kompu pasidaryt. paskutiniai 2 variantai - fake'as-panning'as su PS biggrin.gif

hipis [pirmutinis variantas]
user posted image

panningas su PS blush2.gif
user posted image

plakatas [nors esu ishtikima "tikrai" fotografijai, kartais patinka ishkraipymai butent tokie]user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 15 balandžio 2010 - 10:43
O aš išvis PS naudotis nemoku.. verysad.gif ot žioplė jokių gudrybių pridaryt negaliu... doh.gif reik mokytis.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 15, 11:42)
bandziau panning'a, bet tik keli kadrai realiai nors kiek gavosi. nei vienas nebuvo labai ryshkus, todel dejau siek tiek sharpo.

tas paningas su ps juodai baltas man labiausiai patiko smile.gif nu gerai, jis apdirbtas, padarytas, netikras, nu bet grazu ir norisi ziuret smile.gif siaip ir tie du pirmi tau graziai pavyko, nu bet minties truksta.. tas su ps padarytas man labiau su mintim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 11:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  šakes tikrai griūsiu nuo kėdės.. MB katik komentaras irig buvo kad čia atauga..  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal as kokia truputi pagedus, kad man tos ataugos matosi biggrin.gif

o suniukui tai reiktu patvarkyti JB.. nes dabar labai tamsu..
Atsakyti