QUOTE(Ievukis @ 2010 04 15, 00:01)
Aciu uz tema
Cia truputi is varliu gyvenimo
Man tokie kadrai visai patinka
pati varle kompoziciskai kaip ir vietoje, taciau tie saules spinduliukai uzgozia ja labai ir labai truksta ryskiu spalvu tokiam kadrui....
QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 08:44)
Įkelsiu ir aš vieną foto. Tiesiog komentarams. Foto iš archyvų.
Pagalvojau, kad pradėjus dirbti laiko fotografavimui beveik nelieka. Tris idėjas mažiems projektukams turiu, o kada įgyvendinsiu neaišku. Gal kai pasensiu, kol dar anūkų nebus
Nu labai liuks kadras....
QUOTE(robobebras @ 2010 04 15, 09:26)
ipostinsiu ir savo "pamedziojima", kad jau prisedau. Man visai patiko:
P.S. mano monikas prie kurio dabar sedziu tikrai ne foto ziurejimui skirtas, tikru spalvu normaliai nematau, tikiuosi pas jumi gerai rodys
Tai kur prapuoles buvai?
Daugiau taip nesislapstyl...
Taviskej foto, man perdaug juodos apacios, kirpciau siek tiek ir dar ta lempa desineje taip pat naikinciau... Ir visai tada gerai ziuretusi...
QUOTE(ohara @ 2010 04 15, 10:06)
o kiek reik užsitarnaut kad jau pirmam psl būt?
Na tu kaip ir uzsitarnavusi buti pirmam puslapyje...
Meadow, gal dar gali koreguoti pirma zinute? Galetum surasyti atsiskaiciuses ND naujokes...
QUOTE(krika @ 2010 04 15, 10:51)
aš jau kažkada sakiau, kad einu mokintis.... ir preitoj temoj sakiau "einu skaityti pirmą psl.".... bet ir nuo jūsų namų darbų akių neatitraukiu ir širdis smarkiau pradeda plaktis žiūrinti į jūsų ND, nes vis galvoju "man taip neišeis" ir nedrįstu paimti fotoaparato į rankas, nes kai pagalvoju apie įsiliejimą į jūsų grupę, tai tuoj širdis permušinėti pradeda ir rankos prakaituoja. bijau.... vienžo....
O tu imk ir nebijok... daryk ND ir junkis prie musu... Nera cia viskas taip baisu, o ir mes nesikandziojam
Ir zinoma dar Jolanka, sveika prisijungus
Pirmas ND gerai..