Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 04 21, 23:25)
kokia gražuolė  wub.gif  labai labai  wub.gif  būtų čia man ko pykti  biggrin.gif  kai tokią dičkę rasiu reiks būtinai ją pakankint, kad pozuotų  lotuliukas.gif

Gerai, kad jos letos ir pasiduoda kankinimui lotuliukas.gif As sita jau velu vakare buvau pagavusi, ati cia su blykste fotkinta smile.gif Bet man ji tokia nereali buvo smile.gif
Atsakyti
smile.gif jau pataisiau dūsavimus. Buvau pricitavus neaišku kaip, teko taisyti
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 21, 23:21)

Akasha
, matosi. gražus raštukas. Kaip žaisliukas atrodo, kaleidoskopas.
o apie apelsiną, na pati viską pasakei. Tikriausiai ir į stockus dėsi šią foto. Na bet kokiu atveju, man  į akis krenta tai, kad nelabai gražiai žievelė nupjauta. Žinau, kad nelengva, bet tiesiog, gal kitam kartui  smile.gif

Buna ir man su tais citavimais taip biggrin.gif Jo zievele neipatingai graziai luposi, bet jau kitaip nesigavo blush2.gif Reikes pasitobulinti ties siuo reikalu smile.gif O i stockus bandysiu deti... vakar toks vaisiu fotkinimas buvo uzejes smile.gif...
Atsakyti
Dangerele, keistas formatas foto. Bet šiaip man labai patinka. Išties. Ir spalviškai.

Airv, gerai pati pastebėjai, norisi aštresnių kontūrų. Visai įdomi foto būtų, ir į temą. Man tik norisi kaip nors sužaisti su diafragma įdomiau.
antras bandymas su ps, o man rodos perdaryti geriau, nei kad šitą taisyti su ps. Bet kaip minėjau, visai įdomus bandymas.

Paprasta, pirmoje foto kairė pusė nukirpta prie pat rankutės, o dešinėje daug erdvės laisvos. Būčiau kiek pasukusi fotoaparatą.
Antra paprasta, graži.
Trečia man patinka. Raminanti.
Ketvirta na nebloga, čia jau mano prob, kad apskritai tokio tipo foto nepatinka.
Penktoje spalvos yra, bet šiaip neįdomi foto.

Multti
, mano skoniui perdaug abstrakcijos.. Sunku komentuoti.

Chameleon, oi, mirga mirga. Viskas į vieną susilieja. Parodymui labiau veiksmo ar akimirkos, bet fotografine prasme, atlikimas ir t.t. tai nea.

Mergele, liuks raštai. ypač antra.

Astyte, na gal ir gera foto. tik nemyliu aš gyvūnų foto verysad.gif bet jau mano problema. Todėl ir nesikomentuoja. Tiesa, Akasha jau davė pastebėjima dėl viršaus.

Ohara, o vat jei dar ryškesnė foto būtų. Rodos lig skruzdės tuos takelius išvaikščiojo.

Akasha, nagi išties raštų temai tinka tavo sraigė. Ryški. Ir jb paryškina raštus smile.gif

Reikia laiko atrasti dažniau prisėsti komentuoti. Nes neleidžia iškart daug cituoti, paskui sunku atsirinkti kas kur.
Kad visai tuščiom neateičiau įkeliu vieną foto. NE nauja. NAujo kol kas nieko neturiu, na apart pusė juostelės fotoaparate. Dvi savaites apart darbo veik nieko nemačiau. Kitą galėsiu atsipūsti, gal ir foto daugiau bus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 21 balandžio 2010 - 23:15
QUOTE(Noelle @ 2010 04 21, 22:21)
Airv, o aš nesupratau foto  ax.gif net sunku pakomentuoti

Tai šitoj vietoj reiks labai susimąstyti man.
Ačiū už komentarus 4u.gif labai patinka tavo pastebėjimai. Konkretūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 21 balandžio 2010 - 22:50
QUOTE(Noelle @ 2010 04 21, 23:46)

Ohara, o vat jei dar ryškesnė foto būtų. Rodos lig skruzdės tuos takelius išvaikščiojo.

bandysiu paryškint g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 04 21, 15:28)
aš vis žiūrėjau ir nesupratau kas čia smile.gif paieškočiau kito kampo, bandyčiau talpinti visą šešėlį, kad apimtų visą kadrą, na, tiesiog dar pažaisčiau, nes pati mintis įdomi smile.gif

O čia žinok ir nereikia suprast kas pavazduota 4u.gif kiekvienam savi vaizdiniai išplaukia. Vienam čia pvz klozetas hihihi.gif , man į žaibą gal panašu, trečias sakys kad išvis kažkoks grybų karas. Dėl to man abstrakcijos ir patinka smile.gif Čia žinok ir yra visas šešėlis su lūžtančiais saulės spinduliais, kurie atsitrenkia į čierkutę smile.gif Šiuo atveju aš žaidžiau ne su šešėliu, o su tuo, kad ant to šešėlio buvo. Ačiū labai už pastebėjimus 4u.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 18:26)
Jei visas fonas butu baltas, tai speju, kad geriau ziuretusi... pabandyk dar pazaisti ties siuo objektu, nes visai idomiai ziurisi tie atspidziai...

Dėkui. Bandžiau nuimt, bet kažkaip nesižiūri tada nuotraukytė g.gif

Tavo gi abi nuotraukos - labai gražios. Jauciu ir aš bandysiu pasidaryt light box'ą, nes tokių dalykėlių fotkinimui labai thumbup.gif Ryškumas man labai labai geras, bet sakau, man kuo ryškiau, tuo gražiau hihihi.gif
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 21, 19:56)
kaip tau pavyko?

Saulės daug, čierkutė ir viskas smile.gif Ačiū ax.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 21, 20:18)
o cia mano siandiena pagauti rastai jusu kritikai ax.gif

Nieko sau raštai rolleyes.gif Man labai patiko. O jei dar antrame būtų buvusi tą gėlytėm būtų visai super. Nu bet iš tikrųjų, labai gražiai žiūrisi 4u.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 21, 23:21)
Multti apie fotoaparatą ir rankutes kažko trūksta. Mažų rankučių foto man patinka ir fotoaparatai jų rankutėse gražiai žiūrisi. Bet šiuo atveju neišbaigta. Taip pat tonavimas man asm. nepatinka.

Dėkui, dėl rankučiu visiškai sutinku, o tonavimas tai žinoma - ne kiekvieno akiai mielas smile.gif
Multti, mano skoniui perdaug abstrakcijos.. Sunku komentuoti.

Aš tokia totali abstarkcijų mėgėja blush2.gif žinoma, fotografuoju viską, bet jei tik galiu kur nufotografuot kažką tokio, iškart puolu prie reikalo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 22 balandžio 2010 - 09:33
na ir priklabejot blink.gif blink.gif biggrin.gif

QUOTE(multti @ 2010 04 19, 16:44)
Gal ir geriau sakau visas indas?  g.gif

geriau. man visai idomi foto.
QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 12:47)
nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia smile.gif) ir dedu visa foto:

kokia biznierishka biggrin.gif ta prasme dvelkia elegancija ir saltumu. visai fainas kampas, neblogai ishkarpei, manau ir jb idomiai ziuretusi su didesniu kontrastu.
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 13:22)
Keliu ir aš kažką kad nepamirštumėt ir manęs... blush2.gif  4u.gif

neblogas modeliukas. as irgi toki turiu, tik manishkiui apie 15 metu bigsmile.gif ir speju mazhesnis, pinceris kisheninis, ne uodegytes.
siaip truksta ryshkumo ir man noretusi juodam suniukui, balto fono, nors juodas juodam siaip irgi idomiai. bandyk bandyk dar.
QUOTE(multti @ 2010 04 20, 16:32)
Na, tai gal reik keist sąrašiuką  bigsmile.gif  Vilniečių čia yr????  biggrin.gif  Būtų galima susibėgt, tskant  biggrin.gif
Čia jūsų akiai pažiūrėt dedu ir žinoma laukiu viso ko  smile.gif

davai. kaip jums penktadienis? ax.gif
man patinka, bet gal todel, kad labai prijauciu senienoms ir kitokiems idomiems daiktams. zinoma, pusiau jb/sepia as well. nors kadras suspaustas. noretusi daugiau ranku, kuno.
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 20, 17:19)
Jojo viena koja sugipsuota doh.gif
Cia dar vienas variantas,tik man koju smarkiai gaila...

man antra, kirpciau kaires tik siek tiek. zinoma, koju norisi, bet kazhkaip nekliuna. kompensuoja "rumuva" biggrin.gif
p.s. nei kelnes, nei batas i akis nekrito, kaip pasiziuriu kitu komentarus, man atrodo, kad as ishvis mazhai ka pastebiu. yra first impression ir tiek, po to ziuriu ilgiau, gal reiktu pasistengt visur kazhka iziuret..

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 04 20, 17:30)
P.s o aš surašiau visą lapą komentarų, pradėjau nuo Akashos obuolio pusryčiams, įsijungiau žinutės peržiūrą, ten man SM rašo,kad per daug šypsenėlių lotuliukas.gif , pradėjau aš jas trint, tai tiek pritryniau, kad nebeaišku nei kas nei kur doh.gif keliauju iš naujo rašyt 4u.gif

kaip mane nervina tas dalykas. as tada iskerpu puse texto, ir po keliu kinuciu pridedu ta puse, tada zinute koreguojasi su "papildyta". nes su sypseneliu trinimu, laiko sugaishtama nemazhai.
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 19:21)
mes irgi paprastučio norėjom iš prieglaudėlės..bet MB sako nu jau čia sfinksas tavo svajonė buvo,kiek veršlenai tai perkam..tai lblb apsidžiaugiau nes jis tokių baisiai nemėgo..  blush2.gif  bet gražumo mano kukulis reto... wub.gif va koks  blush2.gif
o va dar mano mimoza  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dievinu britu trumpaplaukes, kornish rexus ir sfinksus. cia mano meiles.
beje is suns visu foto man geriausia butent sita, tiek ryshkumu, tiek kompozicija ir idomi siaip.
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 20, 20:17)
aciu uz komentarus ir patarimus,
pameginau suniuka pafotografuoti, tai stai rolleyes.gif tik kazkos saules zuikis prie sunelio koju...nepavyko su Ps panaikinti....nu dar nemoku schmoll.gif

ai laiks. tokia silta foto. ryshkumas patiko ir zuikis irgi. nors be jo, butu turbut idealu.
QUOTE(Narajana @ 2010 04 20, 20:30)
Čia mačiau kažkur dviratininko foto. Dviratininkas juda, o nufotografuotas centre. Dinamikai centras –  iš viso peilis. Ten naudojami įvairiausi photoshopo efektai, bet esmė taigi nesikeičia. ji jau nuo pat pradžių blogai nufotografuota, tad kad ir kiek ją ten apdoroti ji geresnė nepasidarys.
Tai va jei kreipti dėmesį vien į vieną parametrą fotografijos nebus, bus tik vaizdo užfiksavimas.

na centravimas man asmenishkai kartais tikrai neblogai ziurisi. dviratininkas centre irgi atrode neblogai. bet, kaip suprantu, reikejo i kaire, kad matytusi, kad juda i prieki? kuo toliau, ziuriu, tuo sunkiau man su kompozicija. unsure.gif
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 20, 20:39)
keliu dar viena nuotrauka smile.gif

hehe, cia jau kiekvienas turbut taip nufotografuoja, is temos - fotkinu dangu/jura. siaip faina, spalvos patiko ir ryshkumas, ir rashtams tinka. as irgi noriu ;] tik kazhin ar sufokusuotu, man taip patinka makro, bet kaip gaila, kad neturiu galimybiu. pamenu Akasha minejo apie makro zieda kazhka panashaus. kiek kainuoja, ar verta, kokios galimybes, gal galit vienu sakiniu patart?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 22:13)
siokie tokie spalvoti zaidimai.. meskiuku karai smile.gif visgi blogai, kad meskiuko nesufokusavau jokio..  g.gif
jauciu is naujo geriau su jais pazaisiu.. miegutis ima smile.gif

man patiko. spalvos. ryshku. ir kad fonas melynas. jo, gaila, kad nera fotkes su fokusuotu meshkinu, idomu kaip atrodytu.

Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 04 21, 00:49)
Sveikos ir sveiki, tikiuosi nepamirsot manes.
Tai vaikai serga, tai vel kas ir iki fotoaparato neprieidavau. Keliu si bei ta i rastu tema. Pirmas bandymas fotografuoti tamsoje. Cia toks vaikiskas svieciantis zaislas.

man pirma visai nieko. patinka man ryshkiai, spalvotai. gerai, kad pasakei, jog cia zaislas, nes galvojau galvojau ir nesugalvojau kas cia galetu buti blush2.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 12:15)
Na bandau ir as si ta ikelti i tema.... Nezinau ar tiks i tema, bet man tai cia lyg ir matosi rastai  blush2.gif

nebloga. tik kazhkaip noretusi geltonos citrinos, nes man zaliuoja. ir man labiau patiko apelsinas.
QUOTE(dangerele @ 2010 04 21, 13:23)
Nuotrauka raštų tema. smile.gif

man patiko. bandyciau jb. o jei ne, tada white balance koreguoti reikia, labai geltona. patiko formatas, gal noretusi daugiau desines, kad grazhiau matytusi knygu krashtai.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 14:45)
pasistengsiu 4u.gif

labai spalvingos ir shviesios. tas man patiko. tiltas idomiausias, gal kad prie vaiku esu pripratus ir norisi idomesniu vaizdu he he.
QUOTE(multti @ 2010 04 21, 14:48)
Na va mielosios, keliu jums savo abstrakcijas  smile.gif  ir laukiu komentarų žinoma smile.gif

o kas cia tokio? idomu, ziuriu ziuriu, bet negaliu suprast kas per daiktas ir su kuo valgoma biggrin.gif
staparikas? geeeeras
QUOTE(bizyte @ 2010 04 21, 21:52)
man labai patinka 4u.gif su gėle įdomiau, bet šiaip abi liuks ax.gif

o man be geles. na jei butu melyna gelyte, tai dar gal, geltona man cia netinkaa. pabandyk jb su siek tiek kontrastu 2 foto, turetu super ziuretis.
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 04 21, 23:05)
ateinu po vakarinio pasivaikščiojimo  ax.gif  gal kam jau ir nusibodęs vaizdelis bus.. 
tik ne į raštų temą..

man idomi foto, tokia rami.
siaip norejau paklausti, vis pamirshtu, kaip padaryti fotkinant visokius vabzdzius, geles, kad fokuse grynai vienas dalykelis, kitkas - bluras, bet toks perejimais, nezinau kaip paaishkinti, panashiai kaip tavo fotkej cia. ryshkumo zona-diafragma ir tikriausiai manual nustatinet fokusa? nes as fotografuoju M, bet fokusas pas mane ant auto blush2.gif kolkas. as neskubu, nes kiek dariau viska manual, tai nebuvo fokuso, atrodo viskas 5min nustatinejau, tik permeti i pc, zuri, kad ryshkumo truksta..
QUOTE(ohara @ 2010 04 21, 23:10)
tokių raštų ir aš turiu  bigsmile.gif  blush2.gif

shlykstoka biggrin.gif bet temai tinka. ir veiksmo yra. man visai nieko.
Atsakyti

Liuks rastai... smile.gif Daugiau po archyvus prasieik, gal daugiau rastu mestelsi smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 22, 10:40)
nebloga. tik kazhkaip noretusi geltonos citrinos, nes man zaliuoja. ir man labiau patiko apelsinas.

Tai is kur gi tas geltonumas, jei cia laimo citrina lotuliukas.gif Ji gi zalia ir turi buti... geltona labai gegrazi buvo su stora odele, tai nefotkinau smile.gif
Atsakyti
Kad visai tuščiom neateičiau įkeliu vieną foto. NE nauja.

Sakes, kokia faina sita bigsmile.gif

Akasha, vis nesurandu progos tave pagirti del daiktu fotografavimo, turi aki tam ir minciu nestokoji mirksiukas.gif

Sveiki, beje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 22, 10:40)
man patiko. bandyciau jb. o jei ne, tada white balance koreguoti reikia, labai geltona. patiko formatas, gal noretusi daugiau desines, kad grazhiau matytusi knygu krashtai.

Vienai (bizyte'ei ) norėjos, kirpti dešinę, Jums atvirkščiai daugiau dešinės smile.gif Žodžiu nuotrauka neišbaigta, šiaip dėl WB viskas būtų gerai, fotkinau dienos šviesoj, bet ant tiek blanki pasirode, kad spalvas pašildžiau idėjau daugiau kontrasto. Reikėjo gal taip ir palikti. Sudėtinga ta raštų tema.
P.S. Na ir kas nebus sudėtinga kai ND neatlikti blush2.gif reikia pabaigti šį reikalą, kad nebūtų po to piktumų, jog neteisingom nuotraukom forumą teršiam lotuliukas.gif rolleyes.gif

Noelle Smagu, kad patiko bigsmile.gif Ir reiks mažiau kreipti dėmesį į aplinkinių žvilgsnius fotografuojant...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 22 balandžio 2010 - 10:48
QUOTE(Akasha @ 2010 04 22, 10:48)
Liuks rastai...  smile.gif  Daugiau po archyvus prasieik, gal daugiau rastu mestelsi smile.gif
Tai is kur gi tas geltonumas, jei cia laimo citrina  lotuliukas.gif  Ji gi zalia ir turi buti... geltona labai gegrazi buvo su stora odele, tai nefotkinau smile.gif

aaaa. supratau. as taip ir galvojau, kad tikriausiai laimas. na bet pabandyk kada su citrina, tegu zievele lieka, idomus kontrurai butu.
Atsakyti