na ir priklabejot
QUOTE(multti @ 2010 04 19, 16:44)
Gal ir geriau sakau visas indas?
geriau. man visai idomi foto.
QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 12:47)
nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia
) ir dedu visa foto:
kokia biznierishka
ta prasme dvelkia elegancija ir saltumu. visai fainas kampas, neblogai ishkarpei, manau ir jb idomiai ziuretusi su didesniu kontrastu.
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 13:22)
Keliu ir aš kažką kad nepamirštumėt ir manęs...
neblogas modeliukas. as irgi toki turiu, tik manishkiui apie 15 metu
ir speju mazhesnis, pinceris kisheninis, ne uodegytes.
siaip truksta ryshkumo ir man noretusi juodam suniukui, balto fono, nors juodas juodam siaip irgi idomiai. bandyk bandyk dar.
QUOTE(multti @ 2010 04 20, 16:32)
Na, tai gal reik keist sąrašiuką
Vilniečių čia yr????
Būtų galima susibėgt, tskant
Čia jūsų akiai pažiūrėt dedu ir žinoma laukiu viso ko
davai. kaip jums penktadienis?
man patinka, bet gal todel, kad labai prijauciu senienoms ir kitokiems idomiems daiktams. zinoma, pusiau jb/sepia as well. nors kadras suspaustas. noretusi daugiau ranku, kuno.
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 20, 17:19)
Jojo viena koja sugipsuota
Cia dar vienas variantas,tik man koju smarkiai gaila...
man antra, kirpciau kaires tik siek tiek. zinoma, koju norisi, bet kazhkaip nekliuna. kompensuoja "rumuva"
p.s. nei kelnes, nei batas i akis nekrito, kaip pasiziuriu kitu komentarus, man atrodo, kad as ishvis mazhai ka pastebiu. yra first impression ir tiek, po to ziuriu ilgiau, gal reiktu pasistengt visur kazhka iziuret..
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 04 20, 17:30)
P.s o aš surašiau visą lapą komentarų, pradėjau nuo Akashos obuolio pusryčiams, įsijungiau žinutės peržiūrą, ten man SM rašo,kad per daug šypsenėlių
, pradėjau aš jas trint, tai tiek pritryniau, kad nebeaišku nei kas nei kur
keliauju iš naujo rašyt
kaip mane nervina tas dalykas. as tada iskerpu puse texto, ir po keliu kinuciu pridedu ta puse, tada zinute koreguojasi su "papildyta". nes su sypseneliu trinimu, laiko sugaishtama nemazhai.
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 19:21)
mes irgi paprastučio norėjom iš prieglaudėlės..bet MB sako nu jau čia sfinksas tavo svajonė buvo,kiek veršlenai tai perkam..tai lblb apsidžiaugiau nes jis tokių baisiai nemėgo..
bet gražumo mano kukulis reto...
va koks
o va dar mano mimoza
dievinu britu trumpaplaukes, kornish rexus ir sfinksus. cia mano meiles.
beje is suns visu foto man geriausia butent sita, tiek ryshkumu, tiek kompozicija ir idomi siaip.
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 20, 20:17)
aciu uz komentarus ir patarimus,
pameginau suniuka pafotografuoti, tai stai
tik kazkos saules zuikis prie sunelio koju...nepavyko su Ps panaikinti....nu dar nemoku
ai laiks. tokia silta foto. ryshkumas patiko ir zuikis irgi. nors be jo, butu turbut idealu.
QUOTE(Narajana @ 2010 04 20, 20:30)
Čia mačiau kažkur dviratininko foto. Dviratininkas juda, o nufotografuotas centre. Dinamikai centras iš viso peilis. Ten naudojami įvairiausi photoshopo efektai, bet esmė taigi nesikeičia. ji jau nuo pat pradžių blogai nufotografuota, tad kad ir kiek ją ten apdoroti ji geresnė nepasidarys.
Tai va jei kreipti dėmesį vien į vieną parametrą fotografijos nebus, bus tik vaizdo užfiksavimas.
na centravimas man asmenishkai kartais tikrai neblogai ziurisi. dviratininkas centre irgi atrode neblogai. bet, kaip suprantu, reikejo i kaire, kad matytusi, kad juda i prieki? kuo toliau, ziuriu, tuo sunkiau man su kompozicija.
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 20, 20:39)
keliu dar viena nuotrauka
hehe, cia jau kiekvienas turbut taip nufotografuoja, is temos - fotkinu dangu/jura. siaip faina, spalvos patiko ir ryshkumas, ir rashtams tinka. as irgi noriu ;] tik kazhin ar sufokusuotu, man taip patinka makro, bet kaip gaila, kad neturiu galimybiu. pamenu Akasha minejo apie makro zieda kazhka panashaus. kiek kainuoja, ar verta, kokios galimybes, gal galit vienu sakiniu patart?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 22:13)
siokie tokie spalvoti zaidimai.. meskiuku karai
visgi blogai, kad meskiuko nesufokusavau jokio..
jauciu is naujo geriau su jais pazaisiu.. miegutis ima
man patiko. spalvos. ryshku. ir kad fonas melynas. jo, gaila, kad nera fotkes su fokusuotu meshkinu, idomu kaip atrodytu.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 04 21, 00:49)
Sveikos ir sveiki, tikiuosi nepamirsot manes.
Tai vaikai serga, tai vel kas ir iki fotoaparato neprieidavau. Keliu si bei ta i rastu tema. Pirmas bandymas fotografuoti tamsoje. Cia toks vaikiskas svieciantis zaislas.
man pirma visai nieko. patinka man ryshkiai, spalvotai. gerai, kad pasakei, jog cia zaislas, nes galvojau galvojau ir nesugalvojau kas cia galetu buti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 12:15)
Na bandau ir as si ta ikelti i tema.... Nezinau ar tiks i tema, bet man tai cia lyg ir matosi rastai
nebloga. tik kazhkaip noretusi geltonos citrinos, nes man zaliuoja. ir man labiau patiko apelsinas.
QUOTE(dangerele @ 2010 04 21, 13:23)
Nuotrauka raštų tema.
man patiko. bandyciau jb. o jei ne, tada white balance koreguoti reikia, labai geltona. patiko formatas, gal noretusi daugiau desines, kad grazhiau matytusi knygu krashtai.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 14:45)
pasistengsiu
labai spalvingos ir shviesios. tas man patiko. tiltas idomiausias, gal kad prie vaiku esu pripratus ir norisi idomesniu vaizdu he he.
QUOTE(multti @ 2010 04 21, 14:48)
Na va mielosios, keliu jums savo abstrakcijas
ir laukiu komentarų žinoma
o kas cia tokio? idomu, ziuriu ziuriu, bet negaliu suprast kas per daiktas ir su kuo valgoma
staparikas? geeeeras
QUOTE(bizyte @ 2010 04 21, 21:52)
man labai patinka
su gėle įdomiau, bet šiaip abi liuks
o man be geles. na jei butu melyna gelyte, tai dar gal, geltona man cia netinkaa. pabandyk jb su siek tiek kontrastu 2 foto, turetu super ziuretis.
QUOTE(ASTYT @ 2010 04 21, 23:05)
ateinu po vakarinio pasivaikščiojimo
gal kam jau ir nusibodęs vaizdelis bus..
tik ne į raštų temą..
man idomi foto, tokia rami.
siaip norejau paklausti, vis pamirshtu, kaip padaryti fotkinant visokius vabzdzius, geles, kad fokuse grynai vienas dalykelis, kitkas - bluras, bet toks perejimais, nezinau kaip paaishkinti, panashiai kaip tavo fotkej cia. ryshkumo zona-diafragma ir tikriausiai manual nustatinet fokusa? nes as fotografuoju M, bet fokusas pas mane ant auto
kolkas. as neskubu, nes kiek dariau viska manual, tai nebuvo fokuso, atrodo viskas 5min nustatinejau, tik permeti i pc, zuri, kad ryshkumo truksta..
QUOTE(ohara @ 2010 04 21, 23:10)
tokių raštų ir aš turiu
shlykstoka
bet temai tinka. ir veiksmo yra. man visai nieko.