Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 21:22)
Dekui uz pagyras smile.gif
Tavo rastai man liuks... su gele zinoma idomiau ziurisi... Tik gele truputi lyg nefokuse butu... O pati faktura antroje graziauu ziurisi... Labai idomu kur radai tokia suskilinejusia zeme...

gele tikrai nefokuse ax.gif , padariau tik viena kadra paskubomis...nes vaikas nuskyne gelyte lotuliukas.gif
cia fotografavau statybose prie namu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 21, 19:18)
o cia mano siandiena pagauti rastai jusu kritikai ax.gif

man labai patinka 4u.gif su gėle įdomiau, bet šiaip abi liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 04 21, 14:08)
Laba diena.

Narajana, siaip as sutinku su tavo mintim, kad siu namu darbu darymas del darymo nieko neduoda, JEIGU tu supranti is principo tuos pagrindus. Ir nereikia kiekybiskai, uztenka kokybiskai. Mano kuklia nuomone, jolankai (nebutinai vien jai, bet ir kai kuriems kitiems naujokams) kol kas dar sunku perprasti pacius principus, kada, pvz., gauni vienoki ar kitoki bokeh. Tu klausei, ka ji darys su tom tigro foto - aisku, kad istrins ir pamirs, bet dabartiniu momentu jai tai leidzia "testuoti" iranga.
Technika reikia ismanyti tiek, kad tavo norimus pasiekti rezultatus ribotu technika, o ne spragos ziniose apie ja. Na mazu maziausiai reikia bent jau suprasti, kodel gavosi taip, o ne kitaip. Kitu atveju bus tobulejimas dar mazesniu vezlio zingsniu, nes rezultata gausi toki, koks pasiseks, o ne toki, kokio nori ir sieki.

aj, nu uzteks mano blevyzgu smile.gif

Del dviracio tai teisingai tu cia pastaba suskelei, musu cia kruva akiu ziuri, ir nei viens nepasake tokios pastabos biggrin.gif, dekui tau, ir dekui, kad uzsuki  4u.gif

Man tai toks namų darbų darymas atrodo taip pat, kaip namą pradėtum statyti ne nuo pamatų, o nuo langų. Ir kad ir kaip besistengtum, vis vien tas namas nepasistatys, nes pamatų nėra.
Todėl labai rekomenduočiau visiems naujai atėjusiems, visų pirma tuos pamatus išsinagrinėti ir tik po to pradėti daryti užduotis.
(Aš tai, žinoma, čia ne prie ko, tiesiog va draugė įsiliejo į šią temą ir davė nuorodą, todėl ir norėjosi žmogui padėti nors kiek susiorientuoti.)
Atsakyti
ateinu po vakarinio pasivaikščiojimo ax.gif gal kam jau ir nusibodęs vaizdelis bus..
tik ne į raštų temą..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 21, 20:18)
o cia mano siandiena pagauti rastai jusu kritikai ax.gif

tokių raštų ir aš turiu bigsmile.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 21 balandžio 2010 - 22:10
QUOTE(ohara @ 2010 04 21, 22:10)
tokių raštų ir aš turiu  bigsmile.gif  blush2.gif

dar ir su gyventojais biggrin.gif
Atsakyti
uffffffffffffffff ir vėl perdaug pricitavau, neaišku kaip sukėlė. Na tiek to, bandysiu taip

Robobebui tvarkinga pastato foto. Bet na neįdomi. Vat trūksta kažko. Nežinau kokios spalvos buvo, bet taip kaip yra man patinka.

Oharai, apie šuniuko foto. Fonas jei neklystu popierius, lig ir matosi linija lenkimo. Šuniuką kiek atitraukčiau nuo fono. Šiaip jb variantas visai nieko.
o katinas koks. Vertimas į jb nekoks. Pilka viskas. Prie šuns foto tas žaislas visiškai neįsipaišo.
Kontrasto šioje vos stinga, bent jau mano skoniui.

Marilei jau patarė tau apie išlaikymą. O kitinukas jau toks yra, nedėkingas.

Multti
apie fotoaparatą ir rankutes kažko trūksta. Mažų rankučių foto man patinka ir fotoaparatai jų rankutėse gražiai žiūrisi. Bet šiuo atveju neišbaigta. Taip pat tonavimas man asm. nepatinka.

Lig ir spaudžiau komentuoti gatvės muzikanto foto, bet gal nepaspaudžiau. Per daug man ten visko, ir antram plane. Norisi jį kaip nors išskirti. Variantas su nukirptom kojom taip pat nelabai.

Mergele23
žiūrėjau į tavo šuns foto ir galvojau ką ji man primena. Amerikietiško stiliaus studijos foto. Net neklausk kodėl. Tiesiog tokia pirma mintis buvo pažiūrėjus.
o gėlė labai gražiai. Tik aš dar vos pašviesinčiau. Bet šiaip liuks.

Brumbrumai, neužbaigta foto. Pradėta kažkas sakyti, bet ne iki galo.

Dangerele, apie stoteles, šviesoforus ir t.t. aš rašiau. Bet juk nebūtina priimti už gryną pinigą žodžių. Tai buvo tik mestelėjimas idėjų, iš kurių gali gimti kitos, asmeninės. Bet idėjos, o tiksliau rezultatai, gims tada, kai tau bus nei šilta nei šalta ką kiti apie tave galvoja kai tu fotografuoji. Juolab, ne tie laikai, kad žmonės imtų ir stebėtusi.
Ir dar, jei nuotaikos fotografavimui nėra, nefotografuok. Nereikia juk savęs prievartauti. Man rodos taip ir noras paskui gali pradingti fotografuoti.

Airv, o aš nesupratau foto ax.gif net sunku pakomentuoti

Forgete, gerai išrikiuoti žisliukai, bet trūksta kažko. Neįdomi foto tokia, kokia ji čia.

Akasha
, matosi. gražus raštukas. Kaip žaisliukas atrodo, kaleidoskopas.
o apie apelsiną, na pati viską pasakei. Tikriausiai ir į stockus dėsi šią foto. Na bet kokiu atveju, man į akis krenta tai, kad nelabai gražiai žievelė nupjauta. Žinau, kad nelengva, bet tiesiog, gal kitam kartui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 21 balandžio 2010 - 22:28
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 04 21, 23:05)
ateinu po vakarinio pasivaikščiojimo  ax.gif  gal kam jau ir nusibodęs vaizdelis bus.. 
tik ne į raštų temą..

Straiges man patinka lotuliukas.gif tik virsaus truputi kirpciau, kad nesimatytu tos rusvesnes juostos....

Ohara, man patinka tokie sutrukinejimai ir dar su gyventojais...

O kalbant apie sraiges ir as prikeliu viena sena kadra(dar su muiline daryta)... ir manau i rastu tema tinkancia... Astyte, tikiuosi neuzpyksi, kad tavo nuotrauka primine man savaja ir tarsi kopijuodama ikeliau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 04 21, 23:14)
dar ir su gyventojais  biggrin.gif

aha, skruzdėm... blush2.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Noelle @ 2010 04 21, 23:21)
uffffffffffffffff

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 21, 23:21)
uffffffffffffffff

Noelle, kas cia dabar per dusavimai? bigsmile.gif Pavargai skaitydama? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 23:22)

Ohara, man patinka tokie sutrukinejimai ir dar su gyventojais...

dėkoju lb... blush2.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 23:24)
Noelle, kas cia dabar per dusavimai?  bigsmile.gif  Pavargai skaitydama?  mirksiukas.gif

aha kažas bliogai.. mastau.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 22:22)
O kalbant apie sraiges ir as prikeliu viena sena kadra(dar su muiline daryta)... ir manau i rastu tema tinkancia...  Astyte, tikiuosi neuzpyksi, kad tavo nuotrauka primine man savaja ir tarsi kopijuodama ikeliau blush2.gif

kokia gražuolė wub.gif labai labai wub.gif būtų čia man ko pykti biggrin.gif kai tokią dičkę rasiu reiks būtinai ją pakankint, kad pozuotų lotuliukas.gif
Atsakyti