uffffffffffffffff ir vėl perdaug pricitavau, neaišku kaip sukėlė. Na tiek to, bandysiu taip
Robobebui tvarkinga pastato foto. Bet na neįdomi. Vat trūksta kažko. Nežinau kokios spalvos buvo, bet taip kaip yra man patinka.
Oharai, apie šuniuko foto. Fonas jei neklystu popierius, lig ir matosi linija lenkimo. Šuniuką kiek atitraukčiau nuo fono. Šiaip jb variantas visai nieko.
o katinas koks. Vertimas į jb nekoks. Pilka viskas. Prie šuns foto tas žaislas visiškai neįsipaišo.
Kontrasto šioje vos stinga, bent jau mano skoniui.
Marilei jau patarė tau apie išlaikymą. O kitinukas jau toks yra, nedėkingas.
Multti apie fotoaparatą ir rankutes kažko trūksta. Mažų rankučių foto man patinka ir fotoaparatai jų rankutėse gražiai žiūrisi. Bet šiuo atveju neišbaigta. Taip pat tonavimas man asm. nepatinka.
Lig ir spaudžiau komentuoti
gatvės muzikanto foto, bet gal nepaspaudžiau. Per daug man ten visko, ir antram plane. Norisi jį kaip nors išskirti. Variantas su nukirptom kojom taip pat nelabai.
Mergele23 žiūrėjau į tavo šuns foto ir galvojau ką ji man primena. Amerikietiško stiliaus studijos foto. Net neklausk kodėl. Tiesiog tokia pirma mintis buvo pažiūrėjus.
o gėlė labai gražiai. Tik aš dar vos pašviesinčiau. Bet šiaip liuks.
Brumbrumai, neužbaigta foto. Pradėta kažkas sakyti, bet ne iki galo.
Dangerele, apie stoteles, šviesoforus ir t.t. aš rašiau. Bet juk nebūtina priimti už gryną pinigą žodžių. Tai buvo tik mestelėjimas idėjų, iš kurių gali gimti kitos, asmeninės. Bet idėjos, o tiksliau rezultatai, gims tada, kai tau bus nei šilta nei šalta ką kiti apie tave galvoja kai tu fotografuoji. Juolab, ne tie laikai, kad žmonės imtų ir stebėtusi.
Ir dar, jei nuotaikos fotografavimui nėra, nefotografuok. Nereikia juk savęs prievartauti. Man rodos taip ir noras paskui gali pradingti fotografuoti.
Airv, o aš nesupratau foto
net sunku pakomentuoti
Forgete, gerai išrikiuoti žisliukai, bet trūksta kažko. Neįdomi foto tokia, kokia ji čia.
Akasha, matosi. gražus raštukas. Kaip žaisliukas atrodo, kaleidoskopas.
o apie apelsiną, na pati viską pasakei. Tikriausiai ir į stockus dėsi šią foto. Na bet kokiu atveju, man į akis krenta tai, kad nelabai gražiai žievelė nupjauta. Žinau, kad nelengva, bet tiesiog, gal kitam kartui