Laba diena.
Narajana, siaip as sutinku su tavo mintim, kad siu namu darbu darymas del darymo nieko neduoda, JEIGU tu supranti is principo tuos pagrindus. Ir nereikia kiekybiskai, uztenka kokybiskai. Mano kuklia nuomone, jolankai (nebutinai vien jai, bet ir kai kuriems kitiems naujokams) kol kas dar sunku perprasti pacius principus, kada, pvz., gauni vienoki ar kitoki bokeh. Tu klausei, ka ji darys su tom tigro foto - aisku, kad istrins ir pamirs, bet dabartiniu momentu jai tai leidzia "testuoti" iranga.
Technika reikia ismanyti tiek, kad tavo norimus pasiekti rezultatus ribotu technika, o ne spragos ziniose apie ja. Na mazu maziausiai reikia bent jau suprasti, kodel gavosi taip, o ne kitaip. Kitu atveju bus tobulejimas dar mazesniu vezlio zingsniu, nes rezultata gausi toki, koks pasiseks, o ne toki, kokio nori ir sieki.
aj, nu uzteks mano blevyzgu
Del dviracio tai teisingai tu cia pastaba suskelei, musu cia kruva akiu ziuri, ir nei viens nepasake tokios pastabos , dekui tau, ir dekui, kad uzsuki
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 21, 15:06)
idomiau sita tik vaikutis atrodo kaip iskirptas gal pabandyciau su sviesiu fonu. tada ir meska kaip ledynuose atrodys
ačiū labai ir pačiai paskui kaip peržiūrėjau šias foto, su vaiku norėjosi daugiau šviesių spalvų, šviesaus fono... o iš pat pradžių galvojau, kad juoda siena bus kaip tik... praktika daro savo
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 21, 15:01)
nu man prima mintis buvo, kad cia kloozetas tai nelabai grazi mintis kazkaip gal kitaip reiktu sukadruot.. tik nepyk, jei izeidziau, nu as sakau ka pagalvoju pamacius..
Nėr dėl ko pykt ne, čia ne klozetas Mažas staparikas, pastatytas baltame fone, ir apšviestas saulės visa kita yra šešėlių ir atspindžių žaismas.
QUOTE(multti @ 2010 04 21, 15:10)
Nėr dėl ko pykt ne, čia ne klozetas Mažas staparikas, pastatytas baltame fone, ir apšviestas saulės visa kita yra šešėlių ir atspindžių žaismas.
mano pirma mintis taip pat buvo, kad cia klozetas, arba bide pripildyta vandens. Nes dar muiliuka virsuje iziuriu. Nu ir isradingos merginos galvoju. . .
QUOTE(dangerele @ 2010 04 21, 12:23)
Nuotrauka raštų tema.
man nelabai patinka dešinys kraštas, gal kirpčiau, be to norėtųsi kiek šviesesnės foto ir kokio akcento, bet pati foto mintis patinka
QUOTE(airv @ 2010 04 21, 12:31)
keliu bandymą į temą raštai:
man nea, pačiai foto kokybės trūksta, ieškočiau kito kampo, dar pažaisčiau su šiuo modeliu
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 13:45)
Na, kol kas raštuoto neturiu, bet įdedu kritikai kelias foto... kaipgi kitaip ko nors išmoksi... daugiau buitinės, nes kol kas akyse ir širdyje mažutė
nu va, Brumbrumai susakė jau, beje tą patį pastebėjau mažylė fainuolė tikrai o labiausiai patiko pirma
QUOTE(multti @ 2010 04 21, 13:48)
Na va mielosios, keliu jums savo abstrakcijas ir laukiu komentarų žinoma
aš vis žiūrėjau ir nesupratau kas čia paieškočiau kito kampo, bandyčiau talpinti visą šešėlį, kad apimtų visą kadrą, na, tiesiog dar pažaisčiau, nes pati mintis įdomi
QUOTE(bizyte @ 2010 04 21, 15:28)
nu va, Brumbrumai susakė jau, beje tą patį pastebėjau mažylė fainuolė tikrai o labiausiai patiko pirma
ačiū
QUOTE(bizyte @ 2010 04 21, 14:28)
man nea, pačiai foto kokybės trūksta, ieškočiau kito kampo, dar pažaisčiau su šiuo modeliu
keliu su akcentuotu veidu. Gal geriau?
su triukšmais
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 21, 15:55)
laba
as kaip jaunas menulis nepykit kad tai esu tai nesu , ale kad mano vaikas neleidzia kaip reikiant atlikti nd , ,
nu dedu nebaigtus nd
as kaip jaunas menulis nepykit kad tai esu tai nesu , ale kad mano vaikas neleidzia kaip reikiant atlikti nd , ,
nu dedu nebaigtus nd
nu pirmoj tai visai nera fokuso. medelis tai turi visa laika but sufokusuotas, tik fonas skirtingai lietis. o koks pas tave maziausias ir auksciausias f?
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 21, 16:00)
dedu jusu teismui
man kažkaip žvilgsnis vis mėtosi nuo vieno nuotraukos šono prie kito... ir viename, ir kitame šone žvėriukai apkarpyčiau truputį... ir esminis akcentas norėtųsi, kad būtų priekiu atsisukęs... taip dabar kažkaip į šikutę žiūriu
chameleon
ne i tema as cia turiu panasiu nuotrauku, tai uzkliuvo akis Kartais ne anglijoj si nuotrauka daryta? Knutsford?
ne i tema as cia turiu panasiu nuotrauku, tai uzkliuvo akis Kartais ne anglijoj si nuotrauka daryta? Knutsford?