Akasha, man norėtųsi lašo sulčių... kad žiūrint seilės išsiskirtų taip man kažkaip per daug tvarkinga...
p.s. aš dar nelabai moku komentuoti.. nu bet bandysiu išsakyti, ką galvoju galima drąsiai pasakyti, kad sakau nesąmonę
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 12:15)
Na bandau ir as si ta ikelti i tema.... Nezinau ar tiks i tema, bet man tai cia lyg ir matosi rastai
Liuksiški raštai, ech, kad dar taip Tau macro objektyvą tokiam užmanymui Iš pradžių kažkaip fonas užkliuvo, na, kad juodas, paskiau ilgiau įsižiūrėjau, net galva ėmė suktis , kaip koks šviesos tunelis - įtraukia.
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 13:11)
Akasha, man norėtųsi lašo sulčių... kad žiūrint seilės išsiskirtų taip man kažkaip per daug tvarkinga...
p.s. aš dar nelabai moku komentuoti.. nu bet bandysiu išsakyti, ką galvoju galima drąsiai pasakyti, kad sakau nesąmonę
Saunu, kad issakai nuomone, nuo to visas komentavimas ir prasideda Su tom sultim, tai ir man kokie lasiukai gyvumo kadrui priduotu, bet cia fotkinau ant vatmano lapu, o jie pas mane paskutiniai ir taupydama nenorejau suterlioti Na tikiuosi vaisiai dar nepabegs nuo manes ir kadanors pakartosiu...
QUOTE(frederica @ 2010 04 21, 13:22)
Liuksiški raštai, ech, kad dar taip Tau macro objektyvą tokiam užmanymui Iš pradžių kažkaip fonas užkliuvo, na, kad juodas, paskiau ilgiau įsižiūrėjau, net galva ėmė suktis , kaip koks šviesos tunelis - įtraukia.
Ech nesakyk, jau nieko del macro Kadanors tikiuosi ir toki isigyti Smagu, kad ilgiau paziurejus itrauke...
QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 22:46)
nezinau, bet man cia netinka... Kai matai nuotraukoj gele, tai tikiesi ja pamatyti visame grazume ryskia ir t.t. Na nors vieno lapelio sufokusuoto... Gal as tiesiog nesuprantu ka norejai sia foto parodyti..
bandysiu ir taip. Ačiū už komentarą. Visada smagu kai nuotrauka sukelia emocijas.
keliu bandymą į temą raštai:
ir j/b
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 11:15)
Na bandau ir as si ta ikelti i tema.... Nezinau ar tiks i tema, bet man tai cia lyg ir matosi rastai
Man norėtųsi "aštresnių" kontūrų
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 13:28)
Saunu, kad issakai nuomone, nuo to visas komentavimas ir prasideda
pasistengsiu
Airv... skarelė raštuota, bet mano akys vis sustoja ne ties raštu, bet ties moters akimis... ir norėtųsi ryškumo veidui...
Papildyta:
Na, kol kas raštuoto neturiu, bet įdedu kritikai kelias foto... kaipgi kitaip ko nors išmoksi... daugiau buitinės, nes kol kas akyse ir širdyje mažutė
gal ši į spalvų raštą...
Na va mielosios, keliu jums savo abstrakcijas ir laukiu komentarų žinoma
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 13:45)
Airv... skarelė raštuota, bet mano akys vis sustoja ne ties raštu, bet ties moters akimis... ir norėtųsi ryškumo veidui...
aišku, ačiū pabandysiu dar PS pakankinti
Man pirma gražiai žiūrisi, tik norėtųsi ir vaiko galvos
QUOTE(airv @ 2010 04 21, 14:50)
aišku, ačiū pabandysiu dar PS pakankinti
aš nelabai moku juo naudotis... apkarpyti, levelį kokį pakelti...
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 14:45)
Na, kol kas raštuoto neturiu, bet įdedu kritikai kelias foto... kaipgi kitaip ko nors išmoksi... daugiau buitinės, nes kol kas akyse ir širdyje mažutė
pirma man tai labai grazi tokia spalvinga. antra butu grazi, jei vaikas negriutu i sona.. reikejo mamai kazkaip is kito kampo imt trecioj grazios spalvos, tik as noreciau daugiau ezero, daugiau erdves. reikejo labiau i desine paeiti. ketvirta nieko, bet emociju nesukelia man bet siaip sauniai ziuri abu i kamera
Papildyta:
QUOTE(multti @ 2010 04 21, 14:48)
Na va mielosios, keliu jums savo abstrakcijas ir laukiu komentarų žinoma
nu man prima mintis buvo, kad cia kloozetas tai nelabai grazi mintis kazkaip gal kitaip reiktu sukadruot.. tik nepyk, jei izeidziau, nu as sakau ka pagalvoju pamacius..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 21, 14:58)
pirma man tai labai grazi tokia spalvinga. antra butu grazi, jei vaikas negriutu i sona.. reikejo mamai kazkaip is kito kampo imt trecioj grazios spalvos, tik as noreciau daugiau ezero, daugiau erdves. reikejo labiau i desine paeiti. ketvirta nieko, bet emociju nesukelia man bet siaip sauniai ziuri abu i kamera
ačiū labai už komentarus- va tikrai.. o pati nemačiau, kad griūna mažutė dėl ketirtosios- na, ir man ji pačiai tokia tradicinė...fotografuodama tądien, daugiau fotoaparatą bandžiau visaip kaip... va čia iš to pačio fotografavimo... kažkiek daugiau emocijos joje... ar klystu?
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 15:03)
ačiū labai už komentarus- va tikrai.. o pati nemačiau, kad griūna mažutė dėl ketirtosios- na, ir man ji pačiai tokia tradicinė...fotografuodama tądien, daugiau fotoaparatą bandžiau visaip kaip... va čia iš to pačio fotografavimo... kažkiek daugiau emocijos joje... ar klystu?
idomiau sita tik vaikutis atrodo kaip iskirptas gal pabandyciau su sviesiu fonu. tada ir meska kaip ledynuose atrodys