Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

Akasha, man norėtųsi lašo sulčių... kad žiūrint seilės išsiskirtų blush2.gif taip man kažkaip per daug tvarkinga... blush2.gif

p.s. aš dar nelabai moku komentuoti.. nu bet bandysiu išsakyti, ką galvoju blush2.gif galima drąsiai pasakyti, kad sakau nesąmonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 12:15)
Na bandau ir as si ta ikelti i tema.... Nezinau ar tiks i tema, bet man tai cia lyg ir matosi rastai  blush2.gif
user posted image

Liuksiški raštai, ech, kad dar taip Tau macro objektyvą tokiam užmanymui biggrin.gif Iš pradžių kažkaip fonas užkliuvo, na, kad juodas, paskiau ilgiau įsižiūrėjau, net galva ėmė suktis biggrin.gif , kaip koks šviesos tunelis - įtraukia.
Atsakyti
Nuotrauka raštų tema. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 13:11)
Akasha, man norėtųsi lašo sulčių... kad žiūrint seilės išsiskirtų blush2.gif taip man kažkaip per daug tvarkinga...  blush2.gif

p.s. aš dar nelabai moku komentuoti.. nu bet bandysiu išsakyti, ką galvoju blush2.gif galima drąsiai pasakyti, kad sakau nesąmonę blush2.gif

Saunu, kad issakai nuomone, nuo to visas komentavimas ir prasideda mirksiukas.gif Su tom sultim, tai ir man kokie lasiukai gyvumo kadrui priduotu, bet cia fotkinau ant vatmano lapu, o jie pas mane paskutiniai ir taupydama nenorejau suterlioti blush2.gif Na tikiuosi vaisiai dar nepabegs nuo manes ir kadanors pakartosiu...

QUOTE(frederica @ 2010 04 21, 13:22)
Liuksiški raštai, ech, kad dar taip Tau macro objektyvą tokiam užmanymui biggrin.gif Iš pradžių kažkaip fonas užkliuvo, na, kad juodas, paskiau ilgiau įsižiūrėjau, net galva ėmė suktis biggrin.gif , kaip koks šviesos tunelis - įtraukia.

Ech nesakyk, jau nieko del macro biggrin.gif Kadanors tikiuosi ir toki isigyti smile.gif Smagu, kad ilgiau paziurejus itrauke... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 21 balandžio 2010 - 12:35
QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 22:46)
schmoll.gif  nezinau, bet man cia netinka... Kai matai nuotraukoj gele, tai tikiesi ja pamatyti visame grazume ryskia ir t.t. Na nors vieno lapelio sufokusuoto... Gal as tiesiog nesuprantu ka norejai sia foto parodyti..  g.gif

bandysiu ir taip. Ačiū už komentarą. Visada smagu kai nuotrauka sukelia emocijas.

keliu bandymą į temą raštai:
user posted image

ir j/b
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 11:15)
Na bandau ir as si ta ikelti i tema.... Nezinau ar tiks i tema, bet man tai cia lyg ir matosi rastai  blush2.gif

Man norėtųsi "aštresnių" kontūrų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 13:28)
Saunu, kad issakai nuomone, nuo to visas komentavimas ir prasideda  mirksiukas.gif

pasistengsiu 4u.gif

Airv... skarelė raštuota, bet mano akys vis sustoja ne ties raštu, bet ties moters akimis... ir norėtųsi ryškumo veidui... ax.gif
Papildyta:
Na, kol kas raštuoto neturiu, bet įdedu kritikai kelias foto... kaipgi kitaip ko nors išmoksi... daugiau buitinės, nes kol kas akyse ir širdyje mažutė blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal ši į spalvų raštą... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 21 balandžio 2010 - 13:31
Na va mielosios, keliu jums savo abstrakcijas smile.gif ir laukiu komentarų žinoma smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 13:45)
Airv... skarelė raštuota, bet mano akys vis sustoja ne ties raštu, bet ties moters akimis... ir norėtųsi ryškumo veidui... ax.gif

aišku, ačiū 4u.gif pabandysiu dar PS pakankinti 4u.gif

Man pirma gražiai žiūrisi, tik norėtųsi ir vaiko galvos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 21 balandžio 2010 - 14:16
QUOTE(airv @ 2010 04 21, 14:50)
aišku, ačiū  4u.gif pabandysiu dar PS pakankinti  4u.gif

aš nelabai moku juo naudotis... apkarpyti, levelį kokį pakelti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 14:45)
Na, kol kas raštuoto neturiu, bet įdedu kritikai kelias foto... kaipgi kitaip ko nors išmoksi... daugiau buitinės, nes kol kas akyse ir širdyje mažutė blush2.gif

pirma man tai labai grazi smile.gif tokia spalvinga. antra butu grazi, jei vaikas negriutu i sona.. reikejo mamai kazkaip is kito kampo imt smile.gif trecioj grazios spalvos, tik as noreciau daugiau ezero, daugiau erdves. reikejo labiau i desine paeiti. ketvirta nieko, bet emociju nesukelia man smile.gif bet siaip sauniai ziuri abu i kamera smile.gif
Papildyta:
QUOTE(multti @ 2010 04 21, 14:48)
Na va mielosios, keliu jums savo abstrakcijas  smile.gif  ir laukiu komentarų žinoma smile.gif

nu man prima mintis buvo, kad cia kloozetas smile.gif tai nelabai grazi mintis biggrin.gif kazkaip gal kitaip reiktu sukadruot.. tik nepyk, jei izeidziau, nu as sakau ka pagalvoju pamacius.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 21 balandžio 2010 - 14:05
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 21, 14:58)
pirma man tai labai grazi smile.gif tokia spalvinga. antra butu grazi, jei vaikas negriutu i sona.. reikejo mamai kazkaip is kito kampo imt smile.gif trecioj grazios spalvos, tik as noreciau daugiau ezero, daugiau erdves. reikejo labiau i desine paeiti. ketvirta nieko, bet emociju nesukelia man smile.gif bet siaip sauniai ziuri abu i kamera smile.gif

ačiū labai už komentarus- va tikrai.. o pati nemačiau, kad griūna mažutė ax.gif dėl ketirtosios- na, ir man ji pačiai tokia tradicinė...fotografuodama tądien, daugiau fotoaparatą bandžiau visaip kaip... va čia iš to pačio fotografavimo... kažkiek daugiau emocijos joje... ar klystu?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 15:03)
ačiū labai už komentarus- va tikrai.. o pati nemačiau, kad griūna mažutė ax.gif dėl ketirtosios- na, ir man ji pačiai tokia tradicinė...fotografuodama tądien, daugiau fotoaparatą bandžiau visaip kaip... va čia iš to pačio fotografavimo... kažkiek daugiau emocijos joje... ar klystu?

idomiau sita smile.gif tik vaikutis atrodo kaip iskirptas smile.gif gal pabandyciau su sviesiu fonu. tada ir meska kaip ledynuose atrodys biggrin.gif
Atsakyti