Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(dangerele @ 2010 04 20, 23:24)
Brumbrumai mane tavo nuotrauka, priverte nusisypsoti. smile.gif Asmeniskai as turiu silpnybe, guminukams. smile.gif Tai man geras emocijas sukelia. Kas liecia technine puse, man gal noretusi didesnes ryskumo zonos ir kaip tu sakai sufokusuoto kokio oranzinio guminuko toje nuotraukoje.
Niam  bigsmile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 23:46)
Brumbrumai, man tarp tu karoliuku noretusi tik vieno meskucio arba keliu bet vienoje vietoje... Siaip spalvingumas man patiko labai...
Papildyta:

aciu, norejosi tu meskiuku, bet kazkaip jie nefotogeniski ir stovet nenori.. bet dar pazaisiu. nes matau, kad truksta kazkokio pagrindinio herojaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 04 20, 22:24)
Taip yra, būtų labai smagu padaryti kokia fotografavimo iškylą, užrodytumėt kokias vieteles gražesnias. Nes aš kai prie namų vis pavaikštinėju niekaip nerandu ką fotografuoti... ieskojau raštų, ir šiaip kokių idėjų, kaip čia kažkas rekomendavo, fotografuoti pradžioje stoteles, šviesaforus.. nezinau.. Nesuprantu.. nėr fantazijos visai.. Arba ką nors gal visai tokio nieko užmatau, bet kažkaip nei šis nei tas atrodytų dabar stoti ir traukti fotiką -  patingiu gal nezinau. Matomai kadras nevertas fotoaparato objektyvo. Laukiu 'gatves muzikos dienos' vilniuje, manau turėtų būti gerų fotografijų. o šiandien nežinau, visai niekam tikus nuotaika fotografavimui .. sad.gif

user posted image

Brumbrumai mane tavo nuotrauka, priverte nusisypsoti. smile.gif Asmeniskai as turiu silpnybe, guminukams. smile.gif Tai man geras emocijas sukelia. Kas liecia technine puse, man gal noretusi didesnes ryskumo zonos ir kaip tu sakai sufokusuoto kokio oranzinio guminuko toje nuotraukoje.
Niam  bigsmile.gif

Fotografijoje žymiai svarbiau ne ką fotografuoti, o kaip fotografuoti. Pavyzdžiui nacionalinės ir valstybinės premijos lauretas fotomenininkas S. Žirgždas net iš namų neišeidamas gamtą fotografuoja. Fotografuoja vaizdą pro savo langą... bet kaip fotografuoja...
Jei kalbėti apie Ką fotografuoti, tai stotelės ir šviesaforai buvo madingi 80-tais 90-tais dešimtmečiais, kai vyravo nuobodulio estetika ir pan. Tai jau praeitas etapas. Už lango jau 21 amžius ieškokit naujų siužetų.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 04 21, 09:32)
Fotografijoje žymiai svarbiau ne ką fotografuoti, o kaip fotografuoti. Pavyzdžiui nacionalinės ir valstybinės premijos lauretas  fotomenininkas S. Žirgždas  net iš namų neišeidamas gamtą fotografuoja. Fotografuoja vaizdą pro savo langą... bet kaip fotografuoja...
Jei kalbėti apie Ką fotografuoti, tai stotelės ir šviesaforai buvo madingi 80-tais 90-tais dešimtmečiais, kai vyravo nuobodulio estetika ir pan.  Tai jau praeitas etapas. Už lango jau 21 amžius ieškokit naujų siužetų.

Idomu labai, noreciau pamatyti Zirgzdo darbus, bet matomai jis per sustras , kad googl'ej jo varda rastu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 04 21, 08:50)
Idomu labai, noreciau pamatyti Zirgzdo darbus, bet matomai jis per sustras , kad googl'ej jo varda rastu. smile.gif

Cia turbut kalba apie Žvirgždą eina. Viską galima rast fotomeninkų sajungos puslapy. http://www.photograp...tografai?id=145
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif paklaidžiojusi, bandau sugrįžti... buvau prisijungusi, atlikusi namų darbus, juos visus priėmė ax.gif ar kuri pamenate? ar man iš naujo sudėti juos, ar galiu toliau bandyti mokytis kartu su jumis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 04 21, 09:51)
Cia turbut kalba apie Žvirgždą eina. Viską galima rast fotomeninkų sajungos puslapy. http://www.photograp...tografai?id=145

dekui, taip ir pamaniau kad isivele klaidele. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
manes taip pat nelabai kas pamena blush2.gif
dingau porai men o cia ziuriu vien naujokes blink.gif is senbuviu nelabai ka aptinku
nors nesvarbu ...
bandysiu daugiau laiko skirti savo pomegiuj thumbup.gif
gal galit kuri parasyti kokia tema blush2.gif
maciau kad tekstura ar kas ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 04 21, 10:49)

Sveika, dabar įvairius raštus fotkinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 04 21, 08:49)
O del horizonto, kaip ji padaryti kad jis butu toliau nuo centro? Pritūpti labiau prigulti? smile.gif

De horizonto yra dvi iseikys, arpa ieskoti inkamokampo, kaip ir pati minejai prigulant ar pritupiant... arba jau po nufotkinimo apkarpyti fotke. smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 04 21, 09:54)
Sveikutės  4u.gif paklaidžiojusi, bandau sugrįžti... buvau prisijungusi, atlikusi namų darbus, juos visus priėmė ax.gif ar kuri pamenate? ar man iš naujo sudėti juos, ar galiu toliau bandyti mokytis kartu su jumis? blush2.gif

Na gal kas prisimins... tai junkis ir tiek.... ax.gif Kuo daugiau tuo smagiau mirksiukas.gif

QUOTE(Padangė @ 2010 04 21, 10:49)
Sveikutes
bandysiu daugiau laiko skirti savo pomegiuj thumbup.gif
gal galit kuri parasyti kokia tema  blush2.gif
maciau kad tekstura ar kas ten ax.gif

O as tave lyg ir pamenu is senesniu temu... smile.gif Sios savaites rema vis dar "Rastai"

Na bandau ir as si ta ikelti i tema.... Nezinau ar tiks i tema, bet man tai cia lyg ir matosi rastai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 21, 11:15)

Na bandau ir as si ta ikelti i tema.... Nezinau ar tiks i tema, bet man tai cia lyg ir matosi rastai  blush2.gif

tavo nuotraukos kartais būna tokios nekasdieniškos ir įdomių idėjų thumbup.gif
Atsakyti
kiek daug foto, ir jau daug prikomentuota, tai ir nebekomentuosiu ax.gif va prisiminiau, Ohara, aš nedėčiau žaislo šalia šuniuko, nu man taip dirbtinai žiūrisi, bet čia tik man 4u.gif

su muzikantu įdomi foto, bet matyt blogas kampas buvo, nes visaip karpant vis kažkas trukdo g.gif

Akasha, įdomiai raštai atrodo rolleyes.gif čia su PS vėl kažką darei? ax.gif

visoms sugrįžusioms - prašom jungtis 4u.gif aš nei vienos nežinau, nes pati naujokė esu biggrin.gif

vakar bandžiau auto, nu kaip sunku save fotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 04 21, 12:37)
tavo nuotraukos kartais būna tokios nekasdieniškos ir įdomių idėjų  thumbup.gif

Dekui smile.gif Smagu, kad patinka...

QUOTE(bizyte @ 2010 04 21, 12:41)

Akasha, įdomiai raštai atrodo rolleyes.gif čia su PS vėl kažką darei? ax.gif

Sy karta beveik jokio PS smile.gif Tik truputi sharpo ir labai nedaug kontrasto... O siaip natur produktas ax.gif

Dedu dar viena is vakaryksciu smaliziavimu vaisiais... smile.gif Cia jau ne i tema tiesiog laukiu pastabu, gal kas uzklius.... Ir tik dabar tvarkydama foto pagalvojau, kad ant padrindo galejau deti stikla, kad dar grazus atspindys butu susiformaves... doh.gif Kaip as vakar apie tai nepagalvojau...
user posted image
Atsakyti