QUOTE(Ievukis @ 2010 04 20, 17:19)
Cia dar vienas variantas,tik man koju smarkiai gaila...
Nuotaika cia visai faina... tik va virsaus man per daug... O ir kaireje ta zmogeliukas kuris lyg netycia i kadra papuoles kirpciau...
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 19:21)
o va dar mano mimoza
Faini tie tavo suniukai ir tikrai nebijok cia deti... jei nefotografuosi ir nesiklausysi kritikos, tai niekur ir nenueisi... O jei tau juos patinka fotografuoti, tai ir labai gerai... Gi vieniems gelytes, kirtiems zmones, o kas suniukus fotkins? Nu gi reikia kad ir juos kazkas fotkintu...
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 20, 20:17)
aciu uz komentarus ir patarimus,
pameginau suniuka pafotografuoti, tai stai
tik kazkos saules zuikis prie sunelio koju...nepavyko su Ps panaikinti....nu dar nemoku
Fainas ciucis
Saules zuikis cia tikrai nertukdo, man gal tik suns snukucio be seselio noretusi.. cia tau blykste butu pagelbejus..
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 20, 20:39)
keliu dar viena nuotrauka
Man grazu, tik gal spalvu ryskesniu noreciau
bet cia man kaip visada norisi visko ryskiai
Brumbrumai, man tarp tu karoliuku noretusi tik vieno meskucio arba keliu bet vienoje vietoje... Siaip spalvingumas man patiko labai...
Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2010 04 20, 23:24)
Medis toj nuotraukoj, kaip ir idomus, bet kadras atrodo neispildytas... visu pirma griuva viskas kairen... reiktu tiesinti horizonta... pats horizontas man per daug arti centro... noretisi gal maziau dangaus matyti, kad komppozicija teisingesne butu... Ir gal kiek daugiau to pagrindinio medzio noretusi matyti... tamsoka... Sorriukas kad as taip, bet tikrai idomus medis, o pats kadras ne, tai tiesiog noriu pastebeti i ka kitakart atkreiptum demesi...
QUOTE(airv @ 2010 04 20, 23:27)
Keliu dar vieną man patinkančią nuotrauką ir laukiu komentarų
nezinau, bet man cia netinka... Kai matai nuotraukoj gele, tai tikiesi ja pamatyti visame grazume ryskia ir t.t. Na nors vieno lapelio sufokusuoto... Gal as tiesiog nesuprantu ka norejai sia foto parodyti..