Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(multti @ 2010 04 20, 21:50)
Nu baik tu, kaip kitaip mokytis, jei ne iš kritikos  smile.gif  Gali ir keliasdešimt knygų apie fotografiją perskaityt, bet jei nebus praktikos - nebus nieko tada smile.gif

suprantu.. ax.gif bet vat kad as tik gyvius savo ir kilnoju jums...jau net sarmata... blush2.gif as nepagaunu gamtoj nieko grazaus,o eilines zibutes ar samanas fotkint as nemoku,man ten isvis cinkelio jokio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 04 20, 20:30)
Jolanka, tokius ND daryti vien dėl darymo jokios naudos neatneš, arba eisi vėžlio žingsniu.

QUOTE(Noelle @ 2010 04 20, 21:29)
pradėjau skaityti komentarą ir galvojau nu ***** kaip gerai rašo, nu visai ne pradžiamoksliškai. Tada tik į niką žvilgtelėjau.

Narajana, tikrai, aiskiau nebuna turbut. Manau cia tiks ne tik man vienai ax.gif

Atsakyti
\\\
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 21:52)
suprantu..  ax.gif  bet vat kad as tik gyvius savo ir kilnoju jums...jau net sarmata... blush2.gif  as nepagaunu gamtoj nieko grazaus,o eilines zibutes ar samanas fotkint as nemoku,man ten isvis cinkelio jokio... verysad.gif

Na, kiekvienas kažkokiame objekte pamatome kažką naujo. Ar pasirenkam kitą fotografavimo kampą. Taip pat gi ir su tuo cinkeliu manau. Vienam galbūt patinka fotografuot plačiu rakursu, gamtą, minias ir panašiai, o kitam sąmanos yra gėris. Man patinka abstrakcija, šešėlių žaismas, kažkokios miniatiūros, netradicinės spalvos ir panašiai. Vieniems gražu, kitiems ne. Vot tak smile.gif
Atsakyti
siokie tokie spalvoti zaidimai.. meskiuku karai smile.gif visgi blogai, kad meskiuko nesufokusavau jokio.. g.gif

user posted image
Papildyta:
gal ta geltona desinej mest lauk?
jauciu is naujo geriau su jais pazaisiu.. miegutis ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 21:41)
supratau... blush2.gif  nebepumpuosiu eterio saviškių nuotraukomis... blush2.gif  4u.gif

Tikrai nenorėjau pasakyti, kad nebedėk čia tų šuniukų biggrin.gif ,sorry jei įžeidžiau, kaip gi aš tada pamatysiu tą kur galėsiu pasakyti - gėris mirksiukas.gif
Fotografuok, kelk, mokinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 04 20, 22:52)
Tikrai nenorėjau pasakyti, kad nebedėk čia tų šuniukų biggrin.gif ,sorry jei įžeidžiau, kaip gi aš tada pamatysiu tą kur galėsiu pasakyti - gėris mirksiukas.gif
Fotografuok, kelk, mokinkis mirksiukas.gif

nea, mane netaip lengva įžeist.... blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ok jei kokia geresne foto pagausiu idėsiu... blush2.gif ačiū už išvis sugaišą laiką mano foto komentavimui aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 20, 16:32)
Na, tai gal reik keist sąrašiuką  bigsmile.gif  Vilniečių čia yr????

Taip yra, būtų labai smagu padaryti kokia fotografavimo iškylą, užrodytumėt kokias vieteles gražesnias. Nes aš kai prie namų vis pavaikštinėju niekaip nerandu ką fotografuoti... ieskojau raštų, ir šiaip kokių idėjų, kaip čia kažkas rekomendavo, fotografuoti pradžioje stoteles, šviesaforus.. nezinau.. Nesuprantu.. nėr fantazijos visai.. Arba ką nors gal visai tokio nieko užmatau, bet kažkaip nei šis nei tas atrodytų dabar stoti ir traukti fotiką - patingiu gal nezinau. Matomai kadras nevertas fotoaparato objektyvo. Laukiu 'gatves muzikos dienos' vilniuje, manau turėtų būti gerų fotografijų. o šiandien nežinau, visai niekam tikus nuotaika fotografavimui .. sad.gif

user posted image

Brumbrumai mane tavo nuotrauka, priverte nusisypsoti. smile.gif Asmeniskai as turiu silpnybe, guminukams. smile.gif Tai man geras emocijas sukelia. Kas liecia technine puse, man gal noretusi didesnes ryskumo zonos ir kaip tu sakai sufokusuoto kokio oranzinio guminuko toje nuotraukoje.
Niam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 20 balandžio 2010 - 22:32
Keliu dar vieną man patinkančią nuotrauką ir laukiu komentarų
user posted image

ir su daugiau kontrasto
user posted image

Bandžiau savaitgalį raštų ieškot, bet turiu problemą - vaizduotėj įsivaizduoju kadrą, bet nesigauna taip kaip noriu smile.gif bet įdomus procesas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 20 balandžio 2010 - 22:37
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 20, 17:19)
Cia dar vienas variantas,tik man koju smarkiai gaila...

Nuotaika cia visai faina... tik va virsaus man per daug... O ir kaireje ta zmogeliukas kuris lyg netycia i kadra papuoles kirpciau...

QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 19:21)
o va dar mano mimoza  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Faini tie tavo suniukai ir tikrai nebijok cia deti... jei nefotografuosi ir nesiklausysi kritikos, tai niekur ir nenueisi... O jei tau juos patinka fotografuoti, tai ir labai gerai... Gi vieniems gelytes, kirtiems zmones, o kas suniukus fotkins? Nu gi reikia kad ir juos kazkas fotkintu... mirksiukas.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 20, 20:17)
aciu uz komentarus ir patarimus,
pameginau suniuka pafotografuoti, tai stai rolleyes.gif tik kazkos saules zuikis prie sunelio koju...nepavyko su Ps panaikinti....nu dar nemoku schmoll.gif

Fainas ciucis wub.gif Saules zuikis cia tikrai nertukdo, man gal tik suns snukucio be seselio noretusi.. cia tau blykste butu pagelbejus..

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 20, 20:39)
keliu dar viena nuotrauka smile.gif

Man grazu, tik gal spalvu ryskesniu noreciau smile.gif bet cia man kaip visada norisi visko ryskiai doh.gif

Brumbrumai, man tarp tu karoliuku noretusi tik vieno meskucio arba keliu bet vienoje vietoje... Siaip spalvingumas man patiko labai...
Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2010 04 20, 23:24)

Medis toj nuotraukoj, kaip ir idomus, bet kadras atrodo neispildytas... visu pirma griuva viskas kairen... reiktu tiesinti horizonta... pats horizontas man per daug arti centro... noretisi gal maziau dangaus matyti, kad komppozicija teisingesne butu... Ir gal kiek daugiau to pagrindinio medzio noretusi matyti... tamsoka... Sorriukas kad as taip, bet tikrai idomus medis, o pats kadras ne, tai tiesiog noriu pastebeti i ka kitakart atkreiptum demesi...

QUOTE(airv @ 2010 04 20, 23:27)
Keliu dar vieną man patinkančią nuotrauką ir laukiu komentarų

schmoll.gif nezinau, bet man cia netinka... Kai matai nuotraukoj gele, tai tikiesi ja pamatyti visame grazume ryskia ir t.t. Na nors vieno lapelio sufokusuoto... Gal as tiesiog nesuprantu ka norejai sia foto parodyti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 20 balandžio 2010 - 22:38
QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 23:37)
Man grazu, tik gal spalvu ryskesniu noreciau smile.gif bet cia man kaip visada norisi visko ryskiai doh.gif

Ir man bigsmile.gif visada ir visur norisi ryškumo, tokio klyksmo, riksmo ar kažko panašaus biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2010 04 20, 23:24)
o šiandien nežinau, visai niekam tikus nuotaika fotografavimui .. sad.gif

Tavo įkelta nuotrauka puikiai parodo tavo nuotaiką šiandieninę. Lyg ir kairės norėtųsi man šiek tiek daugiau. Man visada kyla noras griebt fotoaparatą, kai tik pamatau ryte atsikėlus saulę ir šešėlius. Tada keliuos su ta mintim - kad bus gera diena smile.gif Aukščiau nosį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 20 balandžio 2010 - 22:52
Sveikos ir sveiki, tikiuosi nepamirsot manes.

Tai vaikai serga, tai vel kas ir iki fotoaparato neprieidavau. Keliu si bei ta i rastu tema. Pirmas bandymas fotografuoti tamsoje. Cia toks vaikiskas svieciantis zaislas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 23:46)
Medis toj nuotraukoj, kaip ir idomus, bet kadras atrodo neispildytas... visu pirma griuva viskas kairen... reiktu tiesinti horizonta... pats horizontas man per daug arti centro... noretisi gal maziau dangaus matyti, kad komppozicija teisingesne butu... Ir gal kiek daugiau to pagrindinio medzio noretusi matyti... tamsoka... Sorriukas kad as taip, bet tikrai idomus medis, o pats kadras ne, tai tiesiog noriu pastebeti i ka kitakart atkreiptum demesi...

Aciu uz pastebejimus labai, reiskias dar neiseina taip viska suziureti pro objektyva, o kartais ir nezinau i ka ziureti. Va si kart prisipazinsiu ziurejau, kad butu daugiau erdves palikta priešais medi, kad medis nebutu centruotas... nu bet gavos kaip gavos. biggrin.gif O del horizonto, kaip ji padaryti kad jis butu toliau nuo centro? Pritūpti labiau prigulti? smile.gif

QUOTE(multti @ 2010 04 20, 23:51)

Papildyta:
Man visada kyla noras griebt fotoaparatą, kai tik pamatau ryte atsikėlus saulę ir šešėlius.

Tau gerai .... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 21 balandžio 2010 - 07:50