Neleidžia man tiek daug sucituot, bandau iš atminties, gal suprasit kas kur
vijja
Auto, o čia mal kolkas tamsus miškas
. Todėl jei tai tavo pirmieji bandymai tai lenkiu galvą. Man trečioji geriausia, gaila nukirsto batuko žinoma.( man iš vis basų pėdų norėtūsi, dabar atrodo, kad sunkoka su aukštakulniais tupinėti būtų).Graži moteris esi, fainai,kad bandai
brumbrumai,man antroji iš Tavo gamtos, patiko šviesa.
Maggie - naktiniai Vilniaus miesto raštai.
Ir man paskutinė, visai smagūs Tavieji raštai.Sakai banaloka, gal..., bet, kad raštai tai nieks neprieštaraus
Sekmės baigiamąjame
Noelle, kvapas tulpių ir hyacintų laukuose...
Keista man ši,gal, kad aš jas švelnias matau, čia "stiprios" tokios, bet užskaitau, nes dievinu gėles
Akasha- dukrytės portetukas.
JB man geras, kritikos neišgirsi, negaliu vaikų foto kritikuot
P.s pirmas Tavo obuolys
, tikrai skanus, estetiškas vaizdas, spalvos geros ir centravimas šiuo atveju taip tinka. Į stockus
Meadow - ponis.
Gražutis, šešėlis man netrukdo, gal kiek labiau šoniuku norisi, kad ne į kuprą žvilgsnis kryptų, daugiau kūnelio matytųsi.
bizyte - pirmoji, raštų temai.
Puiki, labai patiko.
Multti - visas indas, raštų temai
Labai liuks, įdomus ir spalviškai smagus.
robobebras- atspindžiai, raštų temai
Nu vyriška tokia
lyg ir nieko, spalvos tai man tinka.
multti - foto su fotoaparatu
Pirščiukų gaila
Ievukis - muzikantas.
Pirma geriau, antroji be kojų nea. Ir sveikinu su 1-ąja vieta ilgakakliuose
Ohara , šuniukai
Šuniukai ir kiti gyvuliukai, na aš įsivaizduoju kokie jie brangūs šeiminikui, čia kaip mamai savi vaikai
jau vien no to, kad jie foto yra darosi gražu.O va tokioms kaip aš( mažiau gyvūnų mylėtojoms
) turi toje foto būti kažkas, nuo ko pasakytum - gėris
Tavosiose kolkas to kažko trūksta( čia man), bet smagu,kad bandai. Tikiu, kad kažkada pamačius Tavo šunelio foto pasakysiu - gėris.
Papildyta:
QUOTE(multti @ 2010 04 20, 19:32)
Dėl tų griuvimų, tai man dažnai pasitaiko. Atrodo, ir kompozicija gera, ir kampas pagautas, ir momentas ir 3/4 viskas tvarkoj, nu bet va "griūvas" šonan nors tu ką
Su PS galima patiesint, mane pamokino, sakyk jei reikia, parašysiu kas ir kaip