Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 20, 15:57)
Aciu astyte mirksiukas.gif man irgi centravimas biski nervina,bet kiti variantai tai isvis su nukapotom kojom doh.gif

dar kas šeip man įdomu toj nuotraukoj - kad muzikanto koja viena lyg sugipsuota, nes batas ten toks specialus, ir kelnes tokios visai ne meniškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 13:31)
nu nustatymas tik vienas kuris tai lemia - islaikymas. Zemiau nei 1/100 pradeda plaukti, kuo trumpesnis tuo, aisku, geriau. Ziurint kokiu greiciu ten viskas juda. Akasha vaikus fotkina, tegu pasigiria kokia ten jos patirtis ir ka rodo praktika smile.gif.
O gal kol nuspaudi jau vaikas is fokuso pabega?

ačiū 4u.gif na taip, žemiau pas mane išlaikymas nustatytas. Nustačiau kaip parašei, tai labai tamsios foto, reik ISO užkelt iki 800 kad bent prie 1/80 būtų pakankamai šviesu unsure.gif objektyvas kitinis, tai taip suprantu kad jis toks tamsus ir yra, ir nuotraukos patalpoj visada bus tamsokos? nors namuose tikrai šviesu saulėtą dieną unsure.gif lauke dieną šiaip nėr tokių problemų smile.gif žodžiu, vaikiškus renginius ir toliau fotografuosiu "full auto" matyt, nes pakartot susimovus nepavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 04 20, 17:04)
dar kas šeip man įdomu toj nuotraukoj - kad muzikanto koja viena lyg sugipsuota, nes batas ten toks specialus, ir kelnes tokios visai ne meniškos smile.gif

Jojo viena koja sugipsuota doh.gif

Cia dar vienas variantas,tik man koju smarkiai gaila...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 20 balandžio 2010 - 16:22
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 20, 16:47)

as tai kirpciau kaire sulig R raide. kad ir uzrasas visas liktu, ir muzikantas siek tiek i sona nueitu, ir pasalinis zmogus dingtu.. smile.gif

o antra su nukirptom kojom tai man nesiziuri..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 20 balandžio 2010 - 16:28
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 16:25)
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 20, 16:47)

as tai kirpciau kaire sulig R raide. kad ir uzrasas visas liktu, ir muzikantas siek tiek i sona nueitu, ir pasalinis zmogus dingtu.. smile.gif

bet galvoju ar nebus tada per daug krašte muzikantas ? neliks erdves visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 04 20, 17:09)
ačiū  4u.gif  na taip, žemiau pas mane išlaikymas nustatytas. Nustačiau kaip parašei, tai labai tamsios foto, reik ISO užkelt iki 800 kad bent prie 1/80 būtų pakankamai šviesu  unsure.gif  objektyvas kitinis, tai taip suprantu kad jis toks tamsus ir yra, ir nuotraukos patalpoj visada bus tamsokos? nors namuose tikrai šviesu saulėtą dieną unsure.gif lauke dieną šiaip nėr tokių problemų  smile.gif žodžiu, vaikiškus renginius ir toliau fotografuosiu "full auto" matyt, nes pakartot susimovus nepavyks  biggrin.gif

Renginiams gal ir sudėtingiau, bet šiaip M rėžimas geras,ekspo pati gali pasireguloiuti. Dar gali RAW formatu fotografuoti, galėsi jau po to pašviesinti.

P.s o aš surašiau visą lapą komentarų, pradėjau nuo Akashos obuolio pusryčiams, įsijungiau žinutės peržiūrą, ten man SM rašo,kad per daug šypsenėlių lotuliukas.gif , pradėjau aš jas trint, tai tiek pritryniau, kad nebeaišku nei kas nei kur doh.gif keliauju iš naujo rašyt 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pastebėtą mano megaitę turiu ir JB nuotrauką įkeliu db kitą irig jūsų teismui,savo pamaivą... lotuliukas.gif

user posted image

o ana foto JB,tai štai tokia:

user posted image

ir šviesesnė truputuka:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 20 balandžio 2010 - 17:10
ohara - va man pati pirmoji, kur ciuce doroja maistelį - superinė wub.gif man ir kontrastas patinka, ir kampas, ir pats procesas biggrin.gif

O tos kur tamsiam fone - tai man JB variantas irgi geresnis ax.gif nežinau, man visada labiau prie širdies vienspalvės nuotraukos, tačiau žinoma, būna ir išsimčių... Daaaug biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū.. aciuks.gif

Man tokios juoda balta irgi pačios pačiausios.. ir mielai visada nufotografavus pabandau pažiūrėt kaip ji atrodo juoda balta... wub.gif
o ten ji sausaini doroja.. lotuliukas.gif treškina,kol pagavau jetus... doh.gif kokis 8 sušėriau... blush2.gif ko tikrai negalima... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 20 balandžio 2010 - 17:32
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 18:32)
o ten ji sausaini doroja..  lotuliukas.gif  treškina,kol pagavau jetus... doh.gif  kokis 8 sušėriau... blush2.gif ko tikrai negalima... blush2.gif  lotuliukas.gif

Pasisekė gi biggrin.gif už poros savaičių mes kačiuką mažą parsivešim, taigi bus man naujas foto objektas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 20, 18:53)
Pasisekė gi  biggrin.gif  už poros savaičių mes kačiuką mažą parsivešim, taigi bus man naujas foto objektas  biggrin.gif

po savaites geros ir mes sfinksiuką parsivešim..tai irgi pyškinsiu ir pyškinsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 19:00)
po savaites geros ir mes sfinksiuką parsivešim..tai irgi pyškinsiu ir pyškinsiu wub.gif

Mes tai paprastutį, bet bais gražų biggrin.gif pilkos tamsiai spalvos mažą kukuliuką biggrin.gif ir tėvams laimė, ir vaikui džiaugsmas, ir fotoaparatui smaguma biggrin.gif
Atsakyti