QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 12:47)
Akasha, fotogeniska tavo dukra, tau ja fotkint visai gerai sekas. Ai, dar gi atsiminiau tavo diskusija del viesoj vietoj fotkinimo - tai galvojau cia tik per save reik perlipt (kas sunkiai kartais sekas), kad atsukt taikikli ir kalt tiesiai i nekalta zmogu , gerai kad gyva likai .
nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia ) ir dedu visa foto:
P.S. Akasha, nesvarbu kad serksnas padabino tavo plaukus, daug pavasariu matei, svarbu sirdy dar ne ruduo - sveikina 5 vaikai, 10 anuku ir 15 proanukiu
nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia ) ir dedu visa foto:
P.S. Akasha, nesvarbu kad serksnas padabino tavo plaukus, daug pavasariu matei, svarbu sirdy dar ne ruduo - sveikina 5 vaikai, 10 anuku ir 15 proanukiu
Man tokios foto visai patinka... si kiek tamsoka, noretusi ryskiu rezianciu spalvu... bandyk saturation didinti... ir dar truputi kaires kirpciau... kad angus uzimtu tik 1/3 fotkes
Margicka mano tikrai fotgeniska, tik ne visada su nuotaika Jau paauglyste tikriausiai prasideda...
P.S. nu neduok dieve kada realiam gyvenime susitiksim... Priminsiu as tau tuos zilus plaukus
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 13:03)
apsisysiosiu kaip juokinga
nu bet bent modeliu turi, ne taip, kaip as, kuriai lemta visa senatve sakeles fotkint
nu bet bent modeliu turi, ne taip, kaip as, kuriai lemta visa senatve sakeles fotkint
O tu uztai turi daug laisvo laiko... Irgi privalumas
QUOTE(bizyte @ 2010 04 20, 13:33)
nugi fainai, man patinka tik bandyčiau pašviesint ir kontrasto dėčiau, šiek tiek per tamsi foto
Uzkontrastinti jau negalima, nes tada kur seseliai, dar labiau uzjuoduos... O pasviesinti na nebet labai nedaug