Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 12:47)
Akasha, fotogeniska tavo dukra, tau ja fotkint visai gerai sekas. Ai, dar gi atsiminiau tavo diskusija del viesoj vietoj fotkinimo - tai galvojau cia tik per save reik perlipt (kas sunkiai kartais sekas), kad atsukt taikikli ir kalt tiesiai i nekalta zmogu smile.gif, gerai kad gyva likai biggrin.gif.
nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia smile.gif) ir dedu visa foto:
P.S. Akasha, nesvarbu kad serksnas padabino tavo plaukus, daug pavasariu matei, svarbu sirdy dar ne ruduo - sveikina 5 vaikai, 10 anuku ir 15 proanukiu biggrin.gif

Man tokios foto visai patinka... si kiek tamsoka, noretusi ryskiu rezianciu spalvu... bandyk saturation didinti... ir dar truputi kaires kirpciau... kad angus uzimtu tik 1/3 fotkes wink.gif
Margicka mano tikrai fotgeniska, tik ne visada su nuotaika smile.gif Jau paauglyste tikriausiai prasideda...
P.S. nu neduok dieve kada realiam gyvenime susitiksim... Priminsiu as tau tuos zilus plaukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 13:03)
apsisysiosiu kaip juokinga biggrin.gif

nu bet bent modeliu turi, ne taip, kaip as, kuriai lemta visa senatve sakeles fotkint biggrin.gif

O tu uztai turi daug laisvo laiko... Irgi privalumas mirksiukas.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 04 20, 13:33)

nugi fainai, man patinka bigsmile.gif tik bandyčiau pašviesint ir kontrasto dėčiau, šiek tiek per tamsi foto smile.gif

Uzkontrastinti jau negalima, nes tada kur seseliai, dar labiau uzjuoduos... O pasviesinti na nebet labai nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 13:22)
Keliu ir aš kažką kad nepamirštumėt ir manęs... blush2.gif  4u.gif

Gražus momentas pagautas smile.gif ir pati ciucio poza tokia neeilinė smile.gif Tik visiškai sutinku, kad gal reikėtų šiek tiek kontrastą, šviesumą pastumdyt. Lyg ir šviesumos mano akis prašosi smile.gif

Jaunos, jaaaunos dar laugh.gif mokytis ir mokytis turim laiko biggrin.gif

Klausykit, čia kaip supratau, pirmame puslapyje kur sudėtos visos mokinės, ant nick'o paspaudus įmeta į efoto. Tai žodžiu, ten galima pažiūrėt jūsų darbų, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 20, 14:00)
Gražus momentas pagautas smile.gif ir pati ciucio poza tokia neeilinė  smile.gif  Tik visiškai sutinku, kad gal reikėtų šiek tiek kontrastą, šviesumą pastumdyt. Lyg ir šviesumos mano akis prašosi smile.gif

bandžiau šviesint nu bet išvis foto nesižiūri... schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 20, 14:00)
Klausykit, čia kaip supratau, pirmame puslapyje kur sudėtos visos mokinės, ant nick'o paspaudus įmeta į efoto. Tai žodžiu, ten galima pažiūrėt jūsų darbų, ane? biggrin.gif

galet tai galima, bet tos kur pasispaudzia jau nelabai mus lanko ir komentuoja sad.gif o siaip daugelis turbut is musu flickr ir efoto sedi.. dar fotokudroj..
Atsakyti
Sveiki, gal galit patart blush2.gif kaip fotografuoti vaikus? judančius, kažką veikiančius.. kaip pasireguliuot nustatymus? perskaičiau dar kartą instrukciją, atrodo daug maž aišku, bandau, keitinėju nustatymus, jei tik kokia ranka sujudėjo - iškart suplaukus doh.gif kaip bebūtų gaila, tik su "full auto", arba su P bet su blykste kadras būna ryškus doh.gif Fotikas CANON 1000D, gal galit kuri pavardinti, kaip fotografuotumėt pvz darželio renginį, spektaklį, na kažką patalpoj? šokių konkursas gavosi totalus panningas doh.gif doh.gif galiu tik vazeles sustatytas fotkint ryškiai doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 04 20, 14:19)
Sveiki, gal galit patart  blush2.gif  kaip fotografuoti vaikus? judančius, kažką veikiančius.. kaip pasireguliuot nustatymus? perskaičiau dar kartą instrukciją, atrodo daug maž aišku, bandau, keitinėju nustatymus, jei tik kokia ranka sujudėjo - iškart suplaukus  doh.gif  kaip bebūtų gaila, tik su "full auto", arba su P bet su blykste kadras būna ryškus  doh.gif Fotikas CANON 1000D, gal galit kuri pavardinti, kaip fotografuotumėt pvz darželio renginį, spektaklį, na kažką patalpoj? šokių konkursas gavosi totalus panningas  doh.gif  doh.gif galiu tik vazeles sustatytas fotkint ryškiai  doh.gif  4u.gif

nu nustatymas tik vienas kuris tai lemia - islaikymas. Zemiau nei 1/100 pradeda plaukti, kuo trumpesnis tuo, aisku, geriau. Ziurint kokiu greiciu ten viskas juda. Akasha vaikus fotkina, tegu pasigiria kokia ten jos patirtis ir ka rodo praktika smile.gif.
O gal kol nuspaudi jau vaikas is fokuso pabega?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 14:19)
galet tai galima, bet tos kur pasispaudzia jau nelabai mus lanko ir komentuoja sad.gif o siaip daugelis turbut is musu flickr ir efoto sedi.. dar fotokudroj..

Na, tai gal reik keist sąrašiuką bigsmile.gif Vilniečių čia yr???? biggrin.gif Būtų galima susibėgt, tskant biggrin.gif

Čia jūsų akiai pažiūrėt dedu ir žinoma laukiu viso ko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 12:22)
Keliu ir aš kažką kad nepamirštumėt ir manęs... blush2.gif  4u.gif

smagus judesiukas pagautas šuniuko thumbup.gif kai šunius tamsaus plauko, tai bandyčiau fona šviesų daryt, tik reiks palaukt kol vėl kanors panašaus jis darys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(multti @ 2010 04 20, 15:32)

Čia jūsų akiai pažiūrėt dedu ir žinoma laukiu viso ko  smile.gif

pirščiukų trūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 14:12)
bandžiau šviesint nu bet išvis foto nesižiūri... schmoll.gif  g.gif

O jeigu tarkim BW daryt? rolleyes.gif irgi nelabai?
Atsakyti
ohara istrigo tavo ciucia.Gal ir tamsoka bet labai thumbup.gif
Gatves muzikantas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 20, 15:47)
ohara istrigo tavo ciucia.Gal ir tamsoka bet labai thumbup.gif
Gatves muzikantas...

muzikantas galejo nebūti nuotraukos viduryje .. dar žvilgsnis blaškosi į būgnininką ir tą smalsų praeivį.. ir apačioj ervės mažoka ax.gif
Atsakyti
Aciu astyte mirksiukas.gif man irgi centravimas biski nervina,bet kiti variantai tai isvis su nukapotom kojom doh.gif
Atsakyti