Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

Laba nakti smile.gif
Uzstrigau ties 3 ND. Bandziau bandziau, ir vis atrodo kad nematau skirtumo g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Rytoj eisiu 4 ND daryti i lauka turbut, nes namuose dievazi nerandu atstumo tinkamo, kambario tinkamo, ar daikto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 04 20, 00:43)
Laba nakti  smile.gif

jei fonas tas margas daiktas, o fokusuoji i zaisla, tai daryk atstuma tarp ju. tada matysi skirtuma wink.gif bent koki puse metro ar metra..
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 19, 22:58)
smile.gif Ir dar raidę praleidus buvau, nepastebėjai 

tongue.gif 4u.gif
na siaip saunuole, kad bent jau rashai, kai neturi galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 08:21)
jei fonas tas margas daiktas, o fokusuoji i zaisla, tai daryk atstuma tarp ju. tada matysi skirtuma wink.gif bent koki puse metro ar metra..

Supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 19, 22:40)
nieko ypatingo. svajingas zhvilgsnis patiko. ne i tema - kiek metu mergytei? atrodo dar mazha, bet veidas kaip suaugusios blush2.gif

Zinau, kad nieko ipatingo lotuliukas.gif Nu negali gi visada gautis tik gerai smile.gif Nors ir labai noretusi ax.gif
Mergickai tuoj 10 bus.... O ji ir pasneka kartais kaip suaugusi... Bet zinai vaikai dabar ir bresta anksciau... doh.gif Bijau, kad dar po kokiu 6 metu mociute jau nebuciau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 10:46)
Mergickai tuoj 10 bus.... O ji ir pasneka kartais kaip suaugusi... Bet zinai vaikai dabar ir bresta anksciau...  doh.gif Bijau, kad dar po kokiu 6 metu mociute jau nebuciau...  blush2.gif 

vaje, tikimybe yra.. o atrodai labai labai jaunai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 10:49)
vaje, tikimybe yra.. o atrodai labai labai jaunai biggrin.gif

eeeeeeeeeee as ir esu dar vis jauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik irgi anksti prisidirbau tongue.gif
Atsakyti
helou, nu prisedau koki komentara pablevyzgot. Nemazai delsiau, vandens nemazai nutekejo, tai gel nepyksit jei per daug nesukomentuosiu smile.gif

Noelles sunku man dabar spalvas ivertint, nes monikas nelabai tobulas, bet jos nors ryskios, atrodo 'purvinokos'.

Kazkaip visai normaliai ziurejosi Meadow arkliukas, dangereles kedes (galetu dar koks manekenas ten sedet/stovet ir kazka gudraus pozuot), patiko bizytes pirmos dvi foto, multti rastas neblogas, gal karpymas nelabai, tie palikti krastai negrazus, bet pats objektas smagus.

jolanka, kaip sake brumbrumai, daryk atstuma didesni tarp fono ir objekto, o nuo saves pridesiu, kad buk fiziskai arti prie objekto.

Akasha, fotogeniska tavo dukra, tau ja fotkint visai gerai sekas. Ai, dar gi atsiminiau tavo diskusija del viesoj vietoj fotkinimo - tai galvojau cia tik per save reik perlipt (kas sunkiai kartais sekas), kad atsukt taikikli ir kalt tiesiai i nekalta zmogu smile.gif, gerai kad gyva likai biggrin.gif. O Meadow, del Amsterdamo, tai gal raudona gatve fotkinai, o karoliukai atn apatinio trikotazo biggrin.gif? Ten paneles nemegsta fotografu, vandeniu laistosi ir siaip snypscia, as savo muilines neturejau, o kolega irgi nerizikavo smile.gif.

nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia smile.gif) ir dedu visa foto:

user posted image

P.S. Akasha, nesvarbu kad serksnas padabino tavo plaukus, daug pavasariu matei, svarbu sirdy dar ne ruduo - sveikina 5 vaikai, 10 anuku ir 15 proanukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 12:14)
eeeeeeeeeee as ir esu dar vis jauna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tik irgi anksti prisidirbau  tongue.gif

Uuuuu pažėjau, kad ne ką už mane vyresnė esi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 12:47)
P.S. Akasha, nesvarbu kad serksnas padabino tavo plaukus, daug pavasariu matei, svarbu sirdy dar ne ruduo - sveikina 5 vaikai, 10 anuku ir 15 proanukiu biggrin.gif

apsisysiosiu kaip juokinga biggrin.gif

nu bet bent modeliu turi, ne taip, kaip as, kuriai lemta visa senatve sakeles fotkint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 12:47)
nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia smile.gif) ir dedu visa foto:

as tai noreciau, kad ta desinej virsuj krastine butu lygiagreti remo virsuj. labiau gal pabreztu auksti.. nors man nelabai sekasi tokias foto vertint smile.gif
Atsakyti
Keliu ir aš kažką kad nepamirštumėt ir manęs... blush2.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 20 balandžio 2010 - 12:36
QUOTE(multti @ 2010 04 19, 15:44)
Gal ir geriau sakau visas indas?  g.gif

ši man žymiai įdomesnė ax.gif spalvos, šviesumas, patiko smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 19, 21:40)
siaip kolkas man geriausia rashtu foto, patiko labai labai, po to miesta kazhkas dejo.
kitos man nea. ir stomatologine irgi siaip sau, gal noretusi shviesesnes?

malonu, kad patiko ax.gif o dėl kitų kaip sakoma čia - ne, tai ne biggrin.gif

dėkui visiems už komentarus mano foto 4u.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 11:47)
ir dedu visa foto:

kampas įdomus, bet nežinau, man gal kokio kabliuko trūksta g.gif tokia niūroka atrodo g.gif

čia tai geras lotuliukas.gif

ale kokios jaunos jūs bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 12:22)
Keliu ir aš kažką kad nepamirštumėt ir manęs... blush2.gif  4u.gif

nugi fainai, man patinka bigsmile.gif tik bandyčiau pašviesint ir kontrasto dėčiau, šiek tiek per tamsi foto smile.gif
Atsakyti