Laba nakti
Uzstrigau ties 3 ND. Bandziau bandziau, ir vis atrodo kad nematau skirtumo
Rytoj eisiu 4 ND daryti i lauka turbut, nes namuose dievazi nerandu atstumo tinkamo, kambario tinkamo, ar daikto
QUOTE(jolanka @ 2010 04 20, 00:43)
Laba nakti
jei fonas tas margas daiktas, o fokusuoji i zaisla, tai daryk atstuma tarp ju. tada matysi skirtuma bent koki puse metro ar metra..
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 19, 22:58)
na siaip saunuole, kad bent jau rashai, kai neturi galimybes
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 08:21)
jei fonas tas margas daiktas, o fokusuoji i zaisla, tai daryk atstuma tarp ju. tada matysi skirtuma bent koki puse metro ar metra..
Supratau
QUOTE(Maggie @ 2010 04 19, 22:40)
nieko ypatingo. svajingas zhvilgsnis patiko. ne i tema - kiek metu mergytei? atrodo dar mazha, bet veidas kaip suaugusios
Zinau, kad nieko ipatingo Nu negali gi visada gautis tik gerai Nors ir labai noretusi
Mergickai tuoj 10 bus.... O ji ir pasneka kartais kaip suaugusi... Bet zinai vaikai dabar ir bresta anksciau... Bijau, kad dar po kokiu 6 metu mociute jau nebuciau...
QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 10:46)
Mergickai tuoj 10 bus.... O ji ir pasneka kartais kaip suaugusi... Bet zinai vaikai dabar ir bresta anksciau... Bijau, kad dar po kokiu 6 metu mociute jau nebuciau...
vaje, tikimybe yra.. o atrodai labai labai jaunai
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 20, 10:49)
vaje, tikimybe yra.. o atrodai labai labai jaunai
eeeeeeeeeee as ir esu dar vis jauna Tik irgi anksti prisidirbau
helou, nu prisedau koki komentara pablevyzgot. Nemazai delsiau, vandens nemazai nutekejo, tai gel nepyksit jei per daug nesukomentuosiu
Noelles sunku man dabar spalvas ivertint, nes monikas nelabai tobulas, bet jos nors ryskios, atrodo 'purvinokos'.
Kazkaip visai normaliai ziurejosi Meadow arkliukas, dangereles kedes (galetu dar koks manekenas ten sedet/stovet ir kazka gudraus pozuot), patiko bizytes pirmos dvi foto, multti rastas neblogas, gal karpymas nelabai, tie palikti krastai negrazus, bet pats objektas smagus.
jolanka, kaip sake brumbrumai, daryk atstuma didesni tarp fono ir objekto, o nuo saves pridesiu, kad buk fiziskai arti prie objekto.
Akasha, fotogeniska tavo dukra, tau ja fotkint visai gerai sekas. Ai, dar gi atsiminiau tavo diskusija del viesoj vietoj fotkinimo - tai galvojau cia tik per save reik perlipt (kas sunkiai kartais sekas), kad atsukt taikikli ir kalt tiesiai i nekalta zmogu , gerai kad gyva likai . O Meadow, del Amsterdamo, tai gal raudona gatve fotkinai, o karoliukai atn apatinio trikotazo ? Ten paneles nemegsta fotografu, vandeniu laistosi ir siaip snypscia, as savo muilines neturejau, o kolega irgi nerizikavo .
nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia ) ir dedu visa foto:
P.S. Akasha, nesvarbu kad serksnas padabino tavo plaukus, daug pavasariu matei, svarbu sirdy dar ne ruduo - sveikina 5 vaikai, 10 anuku ir 15 proanukiu
Noelles sunku man dabar spalvas ivertint, nes monikas nelabai tobulas, bet jos nors ryskios, atrodo 'purvinokos'.
Kazkaip visai normaliai ziurejosi Meadow arkliukas, dangereles kedes (galetu dar koks manekenas ten sedet/stovet ir kazka gudraus pozuot), patiko bizytes pirmos dvi foto, multti rastas neblogas, gal karpymas nelabai, tie palikti krastai negrazus, bet pats objektas smagus.
jolanka, kaip sake brumbrumai, daryk atstuma didesni tarp fono ir objekto, o nuo saves pridesiu, kad buk fiziskai arti prie objekto.
Akasha, fotogeniska tavo dukra, tau ja fotkint visai gerai sekas. Ai, dar gi atsiminiau tavo diskusija del viesoj vietoj fotkinimo - tai galvojau cia tik per save reik perlipt (kas sunkiai kartais sekas), kad atsukt taikikli ir kalt tiesiai i nekalta zmogu , gerai kad gyva likai . O Meadow, del Amsterdamo, tai gal raudona gatve fotkinai, o karoliukai atn apatinio trikotazo ? Ten paneles nemegsta fotografu, vandeniu laistosi ir siaip snypscia, as savo muilines neturejau, o kolega irgi nerizikavo .
nu va, pora zodziu nelabai kokios kritikos, desiu savo rasta su atspindziais, siaip fotkinta buvo kai tema buvo atspindziai. Karpiau karpiau, nieko gudraus nesigavo, tai biski spalvas patiuninau (tikiuosi i graja puse, nes kreivai matau as cia ) ir dedu visa foto:
P.S. Akasha, nesvarbu kad serksnas padabino tavo plaukus, daug pavasariu matei, svarbu sirdy dar ne ruduo - sveikina 5 vaikai, 10 anuku ir 15 proanukiu
QUOTE(Akasha @ 2010 04 20, 12:14)
Uuuuu pažėjau, kad ne ką už mane vyresnė esi
QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 12:47)
apsisysiosiu kaip juokinga
nu bet bent modeliu turi, ne taip, kaip as, kuriai lemta visa senatve sakeles fotkint
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 12:47)
as tai noreciau, kad ta desinej virsuj krastine butu lygiagreti remo virsuj. labiau gal pabreztu auksti.. nors man nelabai sekasi tokias foto vertint
QUOTE(multti @ 2010 04 19, 15:44)
Gal ir geriau sakau visas indas?
ši man žymiai įdomesnė spalvos, šviesumas, patiko
QUOTE(Maggie @ 2010 04 19, 21:40)
siaip kolkas man geriausia rashtu foto, patiko labai labai, po to miesta kazhkas dejo.
kitos man nea. ir stomatologine irgi siaip sau, gal noretusi shviesesnes?
kitos man nea. ir stomatologine irgi siaip sau, gal noretusi shviesesnes?
malonu, kad patiko o dėl kitų kaip sakoma čia - ne, tai ne
dėkui visiems už komentarus mano foto
QUOTE(robobebras @ 2010 04 20, 11:47)
ir dedu visa foto:
kampas įdomus, bet nežinau, man gal kokio kabliuko trūksta tokia niūroka atrodo
čia tai geras
ale kokios jaunos jūs
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 20, 12:22)
Keliu ir aš kažką kad nepamirštumėt ir manęs...
nugi fainai, man patinka tik bandyčiau pašviesint ir kontrasto dėčiau, šiek tiek per tamsi foto