QUOTE(Noelle @ 2010 04 18, 10:55)
Dar vieną foto įkelsiu, temai ne temai. Svaiginantis kvapas tuose tulpių ir hyacintų laukuose.
faina. kaip paveiksliukas. man patiko, kompozicija. as tik dar pazaisciau su spalvom, jos ir taip nera "shvarios", duociau saturation, na kad ne taip spalvota butu. idomumo delei. nes realiai foto ok.
QUOTE(Akasha @ 2010 04 18, 15:23)
Na as irgi kad neateiciau visai tusciomis dedu viena portretuka...
nieko ypatingo. svajingas zhvilgsnis patiko. ne i tema - kiek metu mergytei? atrodo dar mazha, bet veidas kaip suaugusios
QUOTE(dangerele @ 2010 04 19, 10:16)
Išbandžiau kelias kompozicijos taisykles, lauksiu komentarų.
kokias? a. jau radau. visada rashyk ka bandai, mokaisi - lengviau komentuot. p.s. man patiko pirmoji, siaip ir antroji nebloga, tik nepatiko kreivumas, as ishlyginciau. bet kaip taisykliu ieshkojimas - tikrai tvarkoje.
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 18, 23:00)
o as keliu naujas savaitgalio foto ir einu skaityti ka priraset....nieko su rastais nesugalvojau.... tai keliu siek tiek gamtos...
gamtoj man kazhko truksta, nors paparciai gal ir nieko. patiko suo, ryshkus, bet, kaip dauguma jau minejo, suspaustas. fainas toks profilis. dar pakankink
galima butu taip pat nufotkint bet visa, bet tik galva, grazhiai, kad stovetu, a la parodiniai sunys.
QUOTE(multti @ 2010 04 19, 09:00)
Kelius kelias nuotraukas, kuriose įžiūrėjau raštus
skanios. pirmos dvi man visai nieko. tvarkingos, ryshkios, shviesios. nors cinkelio noretusi. bet suprantu, kad daug su tuom neprigalvosi. paskutine man - nea, o vat visas indas idomus.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 19, 10:12)
Užmišau, pati ka
šką parodyti:
ne i tema, cia siaip, ž, tik neuzpyk, as draugishkai
ne pirma karta pastebiu, vis noriu pataisyt. nors tokia ir teisuole is manes, pati nenaudoju liet raidziu, prisitingiu..
o arklio, ponio - noretusi nors su siek tiek daugiau nugaros. foto silta ir gaivi. man patinka, ishsiilgusi as vasaros ziauriai.
Papildyta:
QUOTE(Adeks @ 2010 04 19, 14:01)
Tai tada reikia ir mum,kurios nemoka grazinti nuotrauku,paaiskinti,kaip tai daryti,padeti susigaudyti
Manau butu teisinga,jei jau mes cia susirinkom mokytis
Nes,kas nemoka grazinti,tas deda paprastas nuotraukas,o komentaruose randama,kad truksta ryskumo,spalvu ir tt.
Nes pagrazintos nuotraukos iskarto matosi
Tai kaip mum pasiekti toki lygi?
na zinoma paaishkinsim. kartais paplepam apie ps ir cia. bet kiek zinau yra tema. pirmam puslapy yra net nuoroda.
beje, as nieko priesh padet, bet svarbiausiai paciam bandyt ir mokytis, klausinet, juk nepaimsi visko ir nepaishkinsi
be to nete, jutube, tikrai visko yra, step by step, parodyta
QUOTE(bizyte @ 2010 04 19, 14:28)
keliu vieną raštų temai
labai trūksta kairės?
kol nepasakei, nieko netruko, dabar siek tiek noretusi
siaip kolkas man geriausia rashtu foto, patiko labai labai, po to miesta kazhkas dejo.
kitos man nea. ir stomatologine irgi siaip sau, gal noretusi shviesesnes?
QUOTE(Noelle @ 2010 04 19, 14:39)
Tiesa, šios savaitės tema vis dar raštai ar jau kokia kita?
Meadow rodos siūlė "juodai balta foto". Imam?
taigi taremes, kad paliekam rashtus, ne? nesiblashkom..
QUOTE(Noelle @ 2010 04 19, 15:24)
sėkmės tau baigiamuosiuose.
raštai tai tokie crazy, tikriausiai nuotaikas tavo atitinka, po mokslų
labiausiai tai šuns foto patinka. Tik patariu kvadratą daryti, pamačiau, tai tikrai liuksiškai atrodo. Dešinę pusę kirpt reikia.
Papartis, gal dar įdomesnis, kaip ieškojimams. Bet pirmos dvi nea.
Ir dar norėjau paklausti, ar nenervina, kai tiek daug sukomentuoji ir nei vienos foto nepalieku. Ar atsirenkat kas kur? O gal visgi geriau palikti foto komentuojant?
aha. galva sprogs. hehhee
ei nepataisoma kvadratu megeja
bet manau suo tai jega, idekit kvadrata, noriu paziureti
manes ne. as atseku. pati komentuoju ilgai, bet matau, kad visi atsirenka, kas kam reikalinga, kaip ir nesiskunde
kas seka tema, tikrai atsirinks, galu gale, galima grizht atgal. as visada po kelis kartus ziuriu fotkes, vis grizhtu, kai kiti komentuoja, jei nesusigaudau apie kuria eina shneka. nesunku. ypac kai idomu.
QUOTE(dangerele @ 2010 04 19, 16:02)
Kas del komentaru, tai man asmeniskai labai smagu rasti vis koki sakinuka skirta sau,
labai