QUOTE(Adeks @ 2010 04 15, 21:57)
As tai cia atejau ismokti fotografuoti,o ne su PS grazinti nuotraukas,nors jos man labai grazios(pagrazintos),bet pirma mano uzduotis-ismokti fotografuoti,naudotis fotoaparatu,suprasti,kaip ka fotograguoti
manau, kad dauguma sutiks su tavim sioje vietoje. bet kai tik isivaziuoji ir kiek supranti fotkinima, tada prasideda grazinimai. mano manymu PS lygu ishmokimui fotkint, nes irgi ner taip lengva..
QUOTE(Akasha @ 2010 04 16, 10:54)
Na o as irgi dar be rastu, tai dedu sendien jums uzkandziu pusryciams...
pirma labai idomi, antra nea. man patiko spalvos, ideja. manau pirma laisvai i stokus dek, paziuresi kas bus, as galvoju ja pirks
QUOTE(airv @ 2010 04 16, 11:41)
Ji man kažkuo patinka. Visai nepaliesta PS.
Įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę
idomi, tik zinoma, man JB variantas 100 kartu geresnis, gan idomiai ziurisi ir su grudu ir be jo. nepamenu kuri is jusu perdare, bet tikrai idomiau negu originalas. originalas per geltonas, per tamsus.
QUOTE(Noelle @ 2010 04 15, 20:27)
ačiū už komentarus mano foto. Vėliau prisėsiu kitas pakomentuoti, o kol kas keliu savo foto, raštų o taip pat atspindžių temoms
Kol kas man patinka, ką pasakysiu pati apie šią foto po kelių dienų nežinau. Todėl įdomi jūsų nuomonė.
idomi, tik man truksta kazhko dar, na kad zhvilgsnis uzsikabintu.
QUOTE(dangerele @ 2010 04 16, 11:07)
Iškilo klausimų dėl
panningo, pati bandžiau pagauti įvairius judesius. Ir nusprendžiau arba aš nemoku ( kas greičiausiai ir galėtų būti) arba objektyvo reikia šūstro. Labai įdomu man su kokiu fotoaparatu buvo
HIPIS nufotkintas. Nes man tai vaizdas nerealus, kaip viskas gražiai išsilieję.
O as kiek bandydavau, tik čiuuut čiuut šiek tiek išsitasko fonas ir tiek. Ir gal būtinai jau šiam reikalui reikėtų
trikojo?
velniava, as su laseliais dar nezaidziau, prisitingiu, nes man grazhu, bet panashiai kaip robobebras sake, nieko ypatingo. man labai idomu, berods Akasha, dejo lashelius, tai fonas juodas, lashelis baltas ir atvirksciai. kaip ta padaryt? ar cia ps, ar ne? ar pienas?
su panning'u reikia praktikuotis, nes man irgi tik vos vos vaizdas liejosi. jei kalbi apie paskutini jb hippi, kur jis ashtrus, o fonas laaaabai ishsiliejes, tai ten jau koregavau su PS.
p.s. trikojo panninui tikrai nereik, pati isitikinau
QUOTE(vijja @ 2010 04 16, 18:23)
sveikos
registruojuos naujoj temoj
paskutinej atrodo nepatogiai sedi, suspausta. man idomiausia ir geriausiai prieshpaskutine. gal berniukas butu visai nieko, bet kazhko man truksta veidelyje, o gal dinamishkumo, kazhkokio veiksmo.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 16, 22:12)
nu ka, nesu toliau jums savo gamtos
reiktu kazkaip ismokt ja kitaip fotkint..
man labai patiko antroji, spalvos, formatas. bliamba, kodel as nejauciu tos gamtos. taip noreciau kazhka pasibandyt, bet manes netraukia, pamenu, tik ziema, viena diena begau fotkint, nes viskas taip grazhiai apsherkshnije buvo, berods rodziau jums. o gal ir ne.
paskutine nuobodoka, pirma - tamsoka.
QUOTE(Noelle @ 2010 04 16, 23:41)
tas fotografavimas viešoje vietoje toks slidus reikalas... Aš kai pastebiu, kad fotografuoja nusisuku. Na nepatiktų man kur nors save rasti, kokiam internetiniam psl.
Pačiai buvo užėjęs periodas fotografuoti gatvėje, džiaugiuosi, kad praėjo. Pasikartojant, todėl, kad pati nenorėčiau būti nufotografuota.
na kiek zmoniu, tiek nuomoniu. manes ne kiek netrikdo fotografavimas. gal del to, jog pati megstu, bet kartais, jei gera nuotaika, dar ir nusisypsau. mieste kolkas fotografuoju ir nesiparinu, bet nesu turejus tokios situacijos, kad kas nors aprektu ir pan. paziureisu ka tada sakysiu. bet gera ideja atsiprintint istatymus del viso pikto. pamenu tik kai buvau prekybos centre PL, neleido fotkint, nebent be blico, bet as per daug ir nestresavau, nes nebuvo ka fotkint anyway, mes ten su sese labiau juokavom negu menus gaudem
einu mokytis. bet tikrai pazhadu, kad sia savaite ieshkosiu rashtu, nors arteja sekantis egzas..