Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 33 tema

QUOTE(ohara @ 2010 04 16, 22:52)

Dekui... Teks atsiprintinti ir nesiotis, kad po to tokiom bobutem ir pakist pasiskaityti.... ax.gif Ypac kai taip negraziai bendrauja... ir dar pasiulysiu policija issikviesti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 balandžio 2010 - 22:15
QUOTE(Akasha @ 2010 04 16, 23:14)
Dekui... Teks atsiprintinti ir nesiotis, kad po to tokiom bobutem ir pakist pasiskaityti....  ax.gif Ypac kai taip negraziai bendrauja... ir dar pasiulysiu policija issikviesti  biggrin.gif

va va.. pas mane irgi jau paruosta printinimui.. ir tau kopija padarysiu.. lotuliukas.gif pabrauksiu raudonai svarbiausius punktus.. lotuliukas.gif

arbakaip sakiau maikutes darytis reiks... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 16 balandžio 2010 - 22:18
Labas vakarėlis,
tas fotografavimas viešoje vietoje toks slidus reikalas... Aš kai pastebiu, kad fotografuoja nusisuku. Na nepatiktų man kur nors save rasti, kokiam internetiniam psl.
Pačiai buvo užėjęs periodas fotografuoti gatvėje, džiaugiuosi, kad praėjo. Pasikartojant, todėl, kad pati nenorėčiau būti nufotografuota.
Tikriausiai kažkiek suprantu tą moteriškę. Nors gal galėjo kiek mandagiau
Foto pakomentuosiu rytoj.
Labos.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 04 16, 22:13)
Labai ačiū už išsamų komentarą, bet gal galėtum knygos pavadinimą įvardinti, internete mačiau pirkti, "ekspozicija" , ir "išlaikymas" pavadinimais. O gal tu kokią kitą turi omeny?

Čia iš "Ekspozicija" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Su kokiom programom jus grazinat,taisot nuotraukas? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 04 17, 19:00)
Sveikos.
Su kokiom programom jus grazinat,taisot nuotraukas? g.gif  ax.gif

PS visagalis..tik dar ismokt naudotis man reik... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien nusprendziau surengt tokia rimtesne pirma fotosesija. nu drauge pafotkint. jetus jetus, visiskas pravalas. nors mes drauges, bet taip nejaukiai viena pries kita jautemes biggrin.gif as nezinojau ka jai sakyt, kaip pozuot. o ji irgi tokia susikauscius buvo doh.gif vienu zo.. sunkus reikalas. nors atrodo ir apmasciau kaip ka fotkint, ir kaip ka idomiau padaryt.. nu bet niekas nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 17, 20:50)
PS visagalis..tik dar ismokt naudotis man reik... doh.gif  lotuliukas.gif

Tai kas tas PS,Photoshopas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 04 17, 20:07)
Tai kas tas PS,Photoshopas? blush2.gif

tep tep smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 17, 20:07)
siandien nusprendziau surengt tokia rimtesne pirma fotosesija. nu drauge pafotkint. jetus jetus, visiskas pravalas. nors mes drauges, bet taip nejaukiai viena pries kita jautemes biggrin.gif as nezinojau ka jai sakyt, kaip pozuot. o ji irgi tokia susikauscius buvo  doh.gif vienu zo.. sunkus reikalas. nors atrodo ir apmasciau kaip ka fotkint, ir kaip ka idomiau padaryt.. nu bet niekas nesigavo biggrin.gif

o mes šiandien su MB paninga bandem.. doh.gif lotuliukas.gif neklauskit geriau kas ten gavosi.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif jetus... is to strioko net pamirsau kaip fotika nusistatyt..ot vistele... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
naktiniai vilniaus miesto rashtai biggrin.gif
(zinau, kad banaloka, bet ruosiuosi baigiamajam, kuris antradieni, tai nors labai noriu padirbet su sia tema, neturiu kada..)

user posted image

user posted image

user posted image

man paskutine idomiausia.
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 04 17, 19:00)
Sveikos.
Su kokiom programom jus grazinat,taisot nuotraukas? g.gif  ax.gif

Su photoshopu ir lightroom....

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 17, 20:07)
siandien nusprendziau surengt tokia rimtesne pirma fotosesija. nu drauge pafotkint. jetus jetus, visiskas pravalas. nors mes drauges, bet taip nejaukiai viena pries kita jautemes biggrin.gif as nezinojau ka jai sakyt, kaip pozuot. o ji irgi tokia susikauscius buvo  doh.gif vienu zo.. sunkus reikalas. nors atrodo ir apmasciau kaip ka fotkint, ir kaip ka idomiau padaryt.. nu bet niekas nesigavo biggrin.gif

Nu tikrai netikiu, kad taip nieko visai ir nesigavo smile.gif Del jaukumo, kadangi tai tavo drauge, pabandyk pradeti sneketi visai ne apie fotkinima, bet uzvesti kokia tema... ir siaip ka nors juokingo ar dar kanors pakalbeti, kad ji atsipalaiduotu ir tu padarytum pirmus kadrus... nereikia iskarto sodinti ir liepti kazka pozuoti... kol kalbesites gal ji kiek isijaus, po keliu kadru pamaciusi kazkokia idomesne israiska ar poza paprasyk sustingti , o po to dar paprasyk kad galva vienaip ar kitaip pasuktu paziuretu vienur kitur tik zvilgsni sukiodama ir isivaziuosi po truputi...
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 17, 23:44)
naktiniai vilniaus miesto rashtai biggrin.gif
(zinau, kad banaloka, bet ruosiuosi baigiamajam, kuris antradieni, tai nors labai noriu padirbet su sia tema, neturiu kada..)
man paskutine idomiausia.

Nezinau nezinau..... Fotkes su sviesa, buna labai idomios, bet cia as matau labai dideli bardakeli ir tikrai negaliu pasakyti, kad man tai patinka... Paskutine kiek idomese, nes nebera to spalvinio bardakelio gal todel ir atrodo idomiau... Bet saunuole, kad bandai ir ieskai... 4u.gif
Atsakyti