Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas ankščiau ar vėliau pasimiršta...

wub.gif uzsiminet kad apie antra jau galvojat. linkiu kita kart gimdyti lengvai ir greitai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste23 @ 2010 04 16, 00:59)
wub.gif uzsiminet kad apie antra jau galvojat. linkiu kita kart gimdyti lengvai ir greitai 4u.gif  wub.gif

Aciu visoms 4u.gif

Aha, tikiuosi kad antras bus lengvesnis smile.gif Na bet jei bus ir toks, iskentesim mirksiukas.gif Svarbiausiai kad lelytei nebutu tiek riziku kiek si kart buvo, tai daugiau viskas butu super biggrin.gif
Atsakyti
Spindulia, labai graži istorija. būkit sveikutės. aukit didutės 4u.gif
Atsakyti
Na ir iškentė mamytė blink.gif Na,bet dėl lėlyčių mes viską galim mirksiukas.gif
Sveikinu su lėlytės gimimu 4u.gif Būkit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu sulaukus savo angeliuko 4u.gif
Atsakyti
Oij kaip skaudžiai ... Bet taip smagu kad viskas gerai baigėsi ir jūs turite savo stebukliuką 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
šaunuolė mamytė 4u.gif
didžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės,o toks optimistinis nusiteikimas tikrai gyvenime padeda.
sėkmės jums augant ir auginant
Atsakyti
saunuole mamyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Na bet ir skaudžiai Jūs čia blink.gif Aš tokia bailiukė, nežinau kaip gimdyt reikės... Dar kai tokias istorijas paskaitau tai visai karsta.gif
Šaunuolė Jūs, kad taip viską iškentėt 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif

QUOTE(Soffyyy @ 2010 04 18, 10:38)
Na bet ir skaudžiai Jūs čia  blink.gif Aš tokia bailiukė, nežinau kaip gimdyt reikės... Dar kai tokias istorijas paskaitau tai visai  karsta.gif
Šaunuolė Jūs, kad taip viską iškentėt  4u.gif

O jus neskaitykit ankciau laiko mirksiukas.gif ir stenkites galvoti kad jums bus viskas lengviau mirksiukas.gif To jums ir linkiu 4u.gif
As irgi ziauriai bijojau gimdyti, gal del to nebesu labai jauna mamyte blush2.gif Bet kuo arciau gimdymas tuo jau norisi greiciau. Man siaip labai vyras padejo nusiraminti. O paskui pradejau gyventi tokiu kredo "Jei visos pagimdo, kaip nors pagimdysiu ir as" mirksiukas.gif Na ir pagimdziau, sunkiau ar lengviau, bet pagimdziau ir pasirodo nenumiriau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinu, Spindulia, aukit stiprios 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai su puikia dukryte 4u.gif wub.gif O skausmai praeis 4u.gif Dar labai nedaug laiko praėjo mirksiukas.gif
Atsakyti