Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Sveikos 4u.gif

O aš nepriterščiau temos, jei paprašyčiau pakritikuoti kelis ne tapybos, o paprastus piešinius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 05 05, 19:32)
Sveikos  4u.gif

O aš nepriterščiau temos, jei paprašyčiau pakritikuoti kelis ne tapybos, o paprastus piešinius?  blush2.gif

manau nieko baisaus neatsitiks, ir taip tema snaudžia.. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Pakelsiu tema i virsu =]

user posted image

Ir dar vienas. Uzduotis buvo pamatyti kuo daugiau spalvu juodame fone ir beveik juodame asotyje.
user posted image

Atsiprasau uz foto kokybe. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 05 06, 08:23)
Sveiki smile.gif

Pakelsiu tema i virsu =]

Atsiprasau uz foto kokybe.  unsure.gif

O kokia cia technika jei ne tapyba?
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 05 06, 11:01)
O kokia cia technika jei ne tapyba?

Kodel ne tapyba? g.gif
Tapyta, akrilu. Sie darbai is tapybos kursu, tokie pratybu darbai. O technika, em, net nezinau biggrin.gif Gal as nelabai supratau klausimo.
Pirmam darbui uzduotis buvo tapyti labiau dekoratyviai, deliojant spalvu laukus (apelsinai gulejo ant ivairiu drabuziu). Antram darbui natiurmortas buvo sustatytas juodas asotis ant juodo fono. Uzduotis - pamatyti skirtuma tarp juodo ir juodo (labai aiskiai cia rasau lotuliukas.gif ), izvelgti spalvas tuoj juodumoj.
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 05 06, 11:22)
Kodel ne tapyba?  g.gif
Tapyta, akrilu. Sie darbai is tapybos kursu, tokie pratybu darbai. O technika, em, net nezinau  biggrin.gif  Gal as nelabai supratau klausimo.
Pirmam darbui uzduotis buvo tapyti labiau dekoratyviai, deliojant spalvu laukus (apelsinai gulejo ant ivairiu drabuziu). Antram darbui natiurmortas buvo sustatytas juodas asotis ant juodo fono. Uzduotis - pamatyti skirtuma tarp juodo ir juodo (labai aiskiai cia rasau  lotuliukas.gif  ), izvelgti spalvas tuoj juodumoj.

Viskas gerai smile.gif Tu tiesiog pati parašei:

O aš nepriterščiau temos, jei paprašyčiau pakritikuoti kelis ne tapybos, o paprastus piešinius?
Todėl ir kilo man klausimas,kodėl nelaikai šitų paveikslų tapyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 05 06, 14:30)
Viskas gerai smile.gif Tu tiesiog pati parašei:

O aš nepriterščiau temos, jei paprašyčiau pakritikuoti kelis ne tapybos, o paprastus piešinius?
Todėl ir kilo man klausimas,kodėl nelaikai šitų paveikslų tapyba  4u.gif

agaliuk, pažiūrėk, tai gi ten visai kitas žmogus klausė mirksiukas.gif 4u.gif

Hegesihora, man pirmas darbas laabai patiko bigsmile.gif thumbup.gif dekoratyvus, ir aštrus vienu metu, toks sakyčiau vyriškas darbas. biggrin.gif
antras turbūt sunkiai ėjosi? ištiesų, tokie uždaviniai padeda atrasti spalvas, šiltus ir šaltus tonus. ta mėlyna dėmė ant ąsočio ir mėlyni plotai apačioje neturėtu būti vienodos spalvos, ant ąsočio esantis mėlynumas turi skirtis, tik tada tarp jų atsiras erdvė. na yra dar ten ką veikti, nelabai aišku kur šviesa kur šešėlis, spalvinės įvairovės nepavyko atrasti, o kai kurie potėpiai dedami tarsi atsitiktinai, spėliojant, o ne galvojant apie formas ir šviesą.. g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 06 gegužės 2010 - 15:03
QUOTE(trr @ 2010 05 06, 16:00)
agaliuk, pažiūrėk, tai gi ten visai kitas žmogus klausė  mirksiukas.gif  4u.gif

oops, sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 05 06, 16:00)
Hegesihora, man  pirmas darbas laabai patiko  bigsmile.gif  thumbup.gif  dekoratyvus, ir aštrus vienu metu, toks sakyčiau vyriškas darbas.  biggrin.gif
antras turbūt sunkiai ėjosi? ištiesų, tokie uždaviniai padeda atrasti spalvas, šiltus ir šaltus tonus. ta mėlyna dėmė ant ąsočio ir mėlyni plotai apačioje neturėtu būti vienodos spalvos, ant ąsočio esantis mėlynumas turi skirtis, tik tada tarp jų atsiras erdvė. na yra dar ten ką veikti, nelabai aišku kur šviesa kur šešėlis, spalvinės įvairovės nepavyko atrasti, o kai kurie potėpiai dedami tarsi atsitiktinai, spėliojant, o ne galvojant apie formas ir šviesą..  g.gif
4u.gif

Ir man tas spalvingas darbas patinka.
Su antru, jau tapydama jauciau kad kazka priveliau asocio vidury ir nesigavo kaip norejau. Del melynu plotu, aciu uz pastaba, atkreipsiu demesi kita karta.

QUOTE(Agalis @ 2010 05 06, 16:02)
oops, sorry  blush2.gif

nieko tokio =] 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 05 06, 16:44)
Ir man tas spalvingas darbas patinka.

galima man?

Man dekoratyvus pirmas darbas irgi labai patinka, ypatingai spalviškai. Tik žinai kas kliūna? Stalas, ant kurio sudėliotas natiurmortas, matosi tik ant gelsvos medžiagos. Reikėjo ir ant dryžuotos padaryti "lūžį", apačią kiek tamsesnę padaryti. Arba tada iš viso nerodyti erdvės linkio.
Tikiuos supratai ką norėjau pasakyt mirksiukas.gif
Kaip aš senai tapiau blush2.gif tik studijų laikais, gaila savo nieko parodyti neturiu. dabar piešiu dažniausiai spalvotais pieštukais
Papildyta:
Antrąjame truputi trūksta erdvės, bet ir užduotis buvo pakankamai sudėtinga. Spalvos išgautos tikrai neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 05 06, 20:09)

Aciu uz pastabas!
Del "luzio" tu visiskai teisi.

O del erdves pajutimo ir seseliais - jo turiu sunkumu.. mastau.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su nauju paveikslu - "Vasaros lietus", 50x70 cm ax.gif

user posted image
Atsakyti