Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(trr @ 2010 04 13, 23:40)
na pleneras gal ir gera mintis, bet sodyba tai man nepasirodė patraukli  ax.gif , o ir šeimininkė įtartina  tongue.gif gal dar į šašlą ko pridės  biggrin.gif

labas rytas, sodyba daugiau orientuota i sventes. bet pleiairui beveik vis vien kur vykti, svarbiausia, kad butu natura.

biggrin.gif

sutinku, jura-yra savaimine muza. lotuliukas.gif

Atsakyti
Pasirodo nemoku atskiru nuotrauku ikelti, tai duosiu nuoroda i viena akrilini natiurmorta is pamoku:
MiniNatiur
Papildyta:
Is anksto aciu, kas nepagailes laiko pakomentuoti, pakritikuoti ar siaip issakyti nuomones!
aniutik523, rezk ir tu.. 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hegesihora: 14 balandžio 2010 - 08:10
hmmmmm, pirmiausia užkliuvo kompozicija padalinta tiksliai per centra... Labai nuobodus asotis... Kazkokio refleksiuko noretusi, na ir taip pat seselio, krentancio nuo asocio.Mat nuo vaisiu jis toks didelis nutista, o nuo asocio.....kur???

Kol kas tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upytele: 14 balandžio 2010 - 09:19
QUOTE(Hegesihora @ 2010 04 14, 09:13)
Pasirodo nemoku atskiru nuotrauku ikelti, tai duosiu nuoroda i viena akrilini natiurmorta is pamoku:
MiniNatiur
Papildyta:
Is anksto aciu, kas nepagailes laiko pakomentuoti, pakritikuoti ar siaip issakyti nuomones!
aniutik523, rezk ir tu..  4u.gif  lotuliukas.gif

na man kompozicija neužkliuvo, dėl ąsočio šešėlio sutinku, jo reikėtų. dar ant obuolio tas pataškavimas rudai (tarsi norint suteikti tapybiškumo), bet manęs neįtikino, obuolys prarado formą. g.gif na ir bendrai gal tai ir nėra blogai, bet man pasirodė blankokas darbas, na toks šviesus, nelabai ryškus (gal labai kukli asmenybė tapo ax.gif ) norisi daugiau drąsos, grynų ryškesnių spalvų ir aštresnių kontrastų, kad pvz, didelėje krūvoje darbų būtų labiau pastebimas.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 14 balandžio 2010 - 09:40
Aciu smile.gif

Del seseliu - apsvietimas buvo ryskus ir is virsaus, tai gavosi, kad asocio seselis liko desineje (gal nelabai matosi). : )) Ir siaip ilgai vargau su tais seseliais. biggrin.gif
Uzdavinys buvo is pradziu visa paveiksla nutapyti naudojant 3 spalvas o paskui ant virsaus su visa palete.
Sutinku, kad darbas sviesus ir susiliejantis. Trr, as kukli kol mokausi. blush2.gif biggrin.gif
Obuolys buvo su tokiom rudom "akytem" bet man jos per dideles isejo. Mokytojas sake, kad obuolys per ryskus gavosi.

upytele, negerai, kad kompozicija padalinta per centra? g.gif Ir, emm, gal gali daugiau apie ta refleksiuka paaiskinti?

Ar jus nieko pries, jei kol kas desiu tokiu pratybu "paveikslus"?
Atsakyti
trr, teisi, tik nenorejau uzgriuti is karto , nes pataisius stambiasias klaidas toliau galima eiti prie detaliu.
Papildyta:
Idedu puslapeli, cia rasite besisukanti obuoli, ant kurio matosi refleksiukai, blikiukai ir t.t. - dalykiukai, kuriu pagalba isgauname paveikslo "itikinamuma" ir "skanuma"

http://www.craftladi...p...rum=86
Atsakyti
QUOTE(Hegesihora @ 2010 04 14, 10:56)
Ar jus nieko pries, jei kol kas desiu tokiu pratybu "paveikslus"?

tai aišku nieko prieš. smile.gif
o dėl apšvietimo, susistatant natiurmortą galima ir apšvietimą patogų (palankų darbui) pasidaryti, kad ir stalinę lempą atsinešus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 14 balandžio 2010 - 10:18
QUOTE(Hegesihora @ 2010 04 14, 08:13)
MiniNatiur
Papildyta:
aniutik523, rezk ir tu..  4u.gif  lotuliukas.gif

Aciu, bet tiesiog jau ir bijau ka ir komentuoti, tiesa pasakius.
Nors galiu pabandyti blush2.gif :

pritariu visoms pries mane pasisakiusioms merginoms, obuoliukas ir granatas berods neturi sferinio tokio seseliavimo, asociui truksta truputi dugno ir atrodo, kad tarsi pakibes ore. Obuolis per daug ismargintas, butu tikriausia geriau, jei tie pataskivimai susilietu.
Trr tiesa, kad darbui truksta gyvybes, juk ir negyvi daiktai gali kazka mums pasakyti ir suteikti nuotaika.
Kompozicija silpnoka, nes galima idomesni rakursa viso sio dalyko paieskoti ir pazaisti su sviesom.
Aciu, kad isklauset.smile.gif
Atsakyti
aniutik523, ziauriai gerbiu tave, kad taip isjudinai foruma, ir apsiemei visa ugni ant saves. Visapusiskas taves palaikymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Hegesihora: visi pasisakymai apie darbelį puikūs. Iš savo pusės norėčiau pridurti, kad natiurmortus piešiant (ir apskritai tapyboje) baltos spalvos nereikia tiek daug naudoti. Stenkis maišyti spalvas , kad gautum šaltus ir šiltus atpalvius. Todėl darbelis ir atrodo toks neišsiskiriantis, nes nėra spalvos, nera energijos. Sėkmės 4u.gif

Upytele: forumą išjudint galima ir kitokiais metodais, bet nebenoriu daugiau kaitinti ugnies.

------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 14 balandžio 2010 - 19:48
As truputeli paatvirausiu. Kadaise plenere destytojas, pazvelges i mano dienos darba pasake:
kaip prostitute gaudai kiekviena spalvos blyksni.... Ir nuejo. Supratau, kad s... Ale po perziuros to darbo nebebuvo, mat musu geriausi darbai, kazkodel , mums nepriklausydavo. Atitekdavo kazkokiem sveciam, dovanom ir t.t. Apie bendravimo kultura: man daznai tenka suktis meno pasaulyje. Beveik kasdien... Oi... net nezinau kas geriau - seimas su Karaliais ar dailininku sajungos su pavydziais intrigantais menininkais, nors, beje, darbai tikrai ju buna neblogi mirksiukas.gif Tai vat tokia virtuve siame negailestingame pasaulyje tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upytele: 14 balandžio 2010 - 20:22
Aciu, kad palaikei, upytele.
Tarp kitko, ne pirmas kartas, kai nepataikau kam nors i nuotaika.
Bet jau ir nebereikia.

Atsakyti