Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Rodau nauja darbeli mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Saunus darbelis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2011 08 07, 20:51)
Rodau nauja darbeli  mirksiukas.gif

fainas darbelis irgi thumbup.gif (nors su voru man gal fainesnis biggrin.gif blush2.gif gal kad čia kažkokio konkretumo mažiau). iš mano pusės tik mažas niuansiukas, S ir T stovi arčiau viena kitos nei kitos raidės, o dėstant raides tas ritmo tolygumas labai svarbu (na aš kadangi kartais su raidėm susiduriu, tai man į akis krenta, kiti aišku to nepastebės 4u.gif ).
ir jums reikia kažkaip dėl fotografavimo pagalvot, kad tie lango blikai nesimatytų, nes truputį klaidina žiūrėjimą.. g.gif

Atsakyti
Šis šalmas šaunus, bet su voru, tai tiesiog tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 08 08, 22:07)
Saunus darbelis  thumbup.gif  4u.gif

Labai Aciu 4u.gif

QUOTE(trr @ 2011 08 08, 23:22)
fainas darbelis irgi  thumbup.gif  (nors su voru man gal fainesnis  biggrin.gif  blush2.gif gal kad čia kažkokio konkretumo mažiau). iš mano pusės tik mažas niuansiukas, S ir T stovi arčiau viena kitos nei kitos raidės, o dėstant raides tas ritmo tolygumas labai svarbu (na aš kadangi kartais su raidėm susiduriu, tai man į akis krenta, kiti aišku to nepastebės  4u.gif ).
ir jums reikia kažkaip dėl fotografavimo pagalvot, kad tie lango blikai nesimatytų, nes truputį klaidina žiūrėjimą..    g.gif

Labai Aciu 4u.gif
Su fotografavimu tikrai beda, norint fotografuoti be blico, tenka salma deti giedra diena prie lango g.gif reiks nusipirkti lempu apsvietimui blush2.gif
S ir T turetu buti tokiu atstumu kaip ir galineje salmo puseje tas pats uzrasas, tik priekyje trafaretas buvo ant plokscio lapo kuris kazkokiu budu turejo uzsideti ant lenkto pavirsiaus, todel ir nukentejo atstumas tarp raidziu, ypac S ir T. g.gif
Man jusu nuomone, kaip visada, labai svarbi, tik cia galiu gauti tikru patarimu is meno puses- ko labai sunku sulaukti is aerografijos forumo notworthy.gif friends.gif

QUOTE(ELlJA @ 2011 08 09, 19:12)
Šis šalmas šaunus, bet su voru, tai tiesiog tobulas  wub.gif

Labai Aciu 4u.gif

Labai dekinga uz jusu visu komentarus thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Super šalmai!!!
Atsakyti
Sveikutes, noreciau jusu komentaru, pries uzlakuojant darbeli, aciu 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Gal ko truksta, ar ka pakeisti? g.gif
Atsakyti
oho, va cia tai menas!! thumbup.gif Auksciausio lygio.. Labai ispudinga, sveikinu, darbelis tikrai pavykes 4u.gif o truksta tai tik motociklininko ant kurio galvos bus sis grazuolis (salmas) biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu !!!! lakuokit drąsiai, nieko nei pridėsi nei atimsi. Super darbas wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Labai įdomu buvo rasti tokią temą, aišku nesitikėjau kažko ypatingo, bet tie darbai ant mašinų ir t.t. tai tikrai geri blink.gif mano nuomone, žmogus įvaldęs tai ką daro, ir techninius dalykus atlieka l.gerai, nedaug pvz Lietuvoje teko matyti, kad kas būtent užsiimtų tuo (dažnai tiesiog šiaip 'tiuningas' ir pan). taikomasis menas nebūtinai blogai, nors daugelis tapytojų mėgsta pasipuikuoti, kad ne tam tapyba skirta ir t.t.. Na, sunku man čia paaiškinti. ..
Bet..labai neigiamas dalykas, ir labai liūdna iš tiesų.. Juk aplinkui nėra vien gėlės, jų žiedeliai, stambiu planu, vazose, puokštės, lia lia lia saldumas iki apsivėmimo, citrinos, šuniukai katytės mielybės. Tai neneša jokio pranešimo , nei minties, na tarkim dzin, bet net tapybiniu požiūriu neįdomu - dažniausiai kompozicija būna nuvalkiota, tie saldūs rožių/orchidėjų/saulėgrąžų žiedeliai vienodo panašaus dydžio ir vienodos atviros geltonos ar kokios ten violetinės spalvos, kur šešėlis tai reiškia "įdėsiu daugiau juodos" o šviesa - baltos, modeliavimo nėra taip pat. ir dar viskas stengiamasi iki kažkokio natūralizmo ištapyti, nors nejaučia elemantarios spalvos ne tik šviesa/šešėlis, bet apskritai net spalvos viena su kita neskamba. Nuo to, kad kuo realiau ištapysite , tai tapyba nebus geresnė. Taip, žmonės tapo savo malonumui , ir nebūtina būti profui ir varyt konceptualizmo, socialinių problematikų ar abstrakcijų ten kokių , bet jei jau domitės tuo, tai palankykit kokius kursus, yra ir suaugusiem kiek žinau, kur menininkai pamoko, pataria, visai kas kita būtų, tikrai mirksiukas.gif galima ir tą saloninę tapybą kokybiškai padaryti, o jei talentas yra, tai bent kiek pasimokius prasilaušit gerai. Galėsit padovanot kam nors portretą ne "žiūriu-kopijuoju" principu nutapytą, pavyzdžiui. Ech. smile.gif Tai tiek, pasisakiau. Tie ant mašinų tai vis tiek geri man. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti