Manau, kad jei jau kritikuoji, tai turek tame kompetencijos. O jei nesi profesionalas, tai tavo kritika yra niekine. Tu tik gali pasakyti savo nuomone. Pas mus cia forume yra kritikai - trr, dekor ir dar keletas ir mes labai vertiname ju komentarus, nes jie turi svori. Visi kiti siaip pasisako, bet tikrai nekritikuoja. Tad jei atsiranda naujas kritikas, tai normalu, kad mes visi norim zinoti jo kompetencija.
Tiesiog noriu pasakyti, kad priimu jusu visu akmenis i savo darza ir noriu pagaliau uzkasti musu bendra karo kirvi. kadangi tesulka buvo gudriausia is visu ir greitai atrado mano graziaja vieta netoli Anyksciu, tad siulau visoms meninkems padaryti plainair'a pas mane kokiai dienelei. Butu proga ir skaniai pasikandzioti:)
Galetumeme ir sasla issikepti ir darbeli viena, kita nukeverzoti, ka manote?
QUOTE(trr @ 2010 04 13, 18:57)
įdomu, ar čia jūsų tokia nuotaikų kaita ar vėl "elementarus marketingas"?
trr, nezinau, gal ir man jau pavasario hormonu audros
QUOTE(aniutik523 @ 2010 04 13, 20:09)
Tiesiog noriu pasakyti, kad priimu jusu visu akmenis i savo darza ir noriu pagaliau uzkasti musu bendra karo kirvi. kadangi tesulka buvo gudriausia is visu ir greitai atrado mano graziaja vieta netoli Anyksciu, tad siulau visoms meninkems padaryti plainair'a pas mane kokiai dienelei. Butu proga ir skaniai pasikandzioti:)
tai čia dėl sodybos reklamos taip ardėtės?
Tos mergaitės piešinys man visai patiko. Ir jokių psichologinių problemų tame neįžvelgiu, nes ji tiesiog elgiasi taip, kaip menininkas ir turėtų elgtis -piešia tai ką jaučia, kas jai rūpi, kas jai įdomu. Piešia tarp kitko ryškiomis spalvomis, su dryžuotom kojinytėm ir žalia žolyte, tad jokia depresija ar psichoze čia nekvepia. Ir šiaip mergina matosi turi neblogą rankelę, nes linija užtikrinta, yra užuominų į realią žmogaus anatomiją, minimaliomis priemonėmis išreiškė savo mintį ir suteikė darbui emocinį krūvį.
Beje, argumentas, kad tokio darbo niekas ant sienos nekabintų, tai čia iš viso ne argumentas, nes tada "Trys kačiukai krepšyje su pakalnutėmis" būtų pati meno viršūnė, o pvz. Otto Dix ar Šarūnas Sauka turėtų slėptis krūmuose su savo kūryba
Aš pati būdama 15 ar 16 vienam tarptautiniam konkursui nutapiau piešinuką, kurį mano mama pamačius pasakė "tu gal jo niekam daugiau nerodyk, nes čia taip baisu, mokytojai pagalvos kad tau kažkas negerai". Mokytojas susiraukė, bet nieko nesakė. O piešinukas laimėjo pirmą vietą. Menas neprivalo būt mielas ir jaukus
O ar i ta sodyba patekti gali tik diplomuotosios? Tik tos jau tikrosios menininkes? Ar ir tos, kurios piesia vaikiskus darbus?
Papildyta:
Beje, as noriu i sodyba
Papildyta:
Beje, as noriu i sodyba
QUOTE(Virvutė @ 2010 04 13, 22:31)
O ar i ta sodyba patekti gali tik diplomuotosios? Tik tos jau tikrosios menininkes? Ar ir tos, kurios piesia vaikiskus darbus?
Papildyta:
Beje, as noriu i sodyba
Papildyta:
Beje, as noriu i sodyba
Plenera padaryt labai puiki ideja, ypac kai tiek daug mokytoju Bet vargiai igyvendinama
QUOTE(Agalis @ 2010 04 13, 22:45)
Plenera padaryt labai puiki ideja, ypac kai tiek daug mokytoju Bet vargiai igyvendinama
Tai kad lengvai ir pigiai igivendinama- tik noro reikėtų, galima pas ką kaime daryti, nesunkiai pavyktu susitarti su vietine valdzia gal kad ir patalpas kokias skirtų- kulturnamį))- parodai, galima ir projektą parašyti ir gauti kokį finansavimą, pvz: Galima Nidoj daryti -ten VDA turi fermas perdirbtas i givenamasias patalpas, tai ten pigi nuoma tik reikėtų atitaikyti laiką nes vyksta ir ketvirtakurisų praktikos. Trakuose -dvare vyksta plenerai -daug kur ir daug ką galima))
QUOTE(dekor @ 2010 04 14, 01:50)
Tai kad lengvai ir pigiai igivendinama- tik noro reikėtų, galima pas ką kaime daryti, nesunkiai pavyktu susitarti su vietine valdzia gal kad ir patalpas kokias skirtų- kulturnamį))- parodai, galima ir projektą parašyti ir gauti kokį finansavimą, pvz: Galima Nidoj daryti -ten VDA turi fermas perdirbtas i givenamasias patalpas, tai ten pigi nuoma tik reikėtų atitaikyti laiką nes vyksta ir ketvirtakurisų praktikos. Trakuose -dvare vyksta plenerai -daug kur ir daug ką galima))
pritariu, esant noro, yra daugybė vietų kur tą galima padaryti, ir daug būdų.
Tik reikia nepatingėt susiorganizuoti. Vasara artėja, norintys gali jau pradėt derintis.
Labas rytas : ))))
Seniai tapybos temoj sitaip nefludino.. Kokios aistros!
Noriu meeto su paroda profesionalai vs megejai!
Seniai tapybos temoj sitaip nefludino.. Kokios aistros!
Noriu meeto su paroda profesionalai vs megejai!