Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Mildosikas @ 2011 03 10, 13:01)
Labas, nelaime nutiko, tik vakar gavau dovanu portreta, tai siandien jau sugebejau suorganizuot jame skyle  verysad.gif  Man tragedija sad.gif Nezinau kokiu budu nukrito, bet pataike i astru kampa ir va - drobeje ties viduriu apie 5cm pjuvis ;( Ka daryti, kur kreiptis? Gal kas galit patarti? Buciau labai labai labai dekinga.

reikia restauruoti o cia tai spec priemones
Atsakyti
QUOTE(kobryte @ 2011 05 02, 22:57)
Nesu prie tapybos,bet işejo taip ,kad buvo ibruktas teptukas ir liepta kazkatai tapyti ir gavos va kas  4u.gif

Visai apmires forumas sia tema... tai bent jau as parasysiu kad labai grazus ir kruopstus darbas, butinai tesk bei toliau tapyk 4u.gif
Atsakyti
o jus cia esat savamokles ar kazka baigusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xsmalsutex @ 2011 05 05, 10:15)
o jus cia esat savamokles ar kazka baigusios  4u.gif

cool.gif Niu visokiu yra tongue.gif
Atsakyti
Aksana-Lap ir kobryte good.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte @ 2011 05 02, 22:57)
Nesu prie tapybos,bet işejo taip ,kad buvo ibruktas teptukas ir liepta kazkatai tapyti ir gavos va kas  4u.gif

Nu neblogai su tuo įbrukimu gavosi bigsmile.gif O čia iš foto?
Atsakyti
sveikuteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 05, 22:22)
Aksana-Lap ir kobryte  good.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(Forget @ 2011 05 05, 23:08)
Nu neblogai su tuo įbrukimu gavosi  bigsmile.gif  O čia iš foto?

As siaip prie porceliano dekoravimo esu ax.gif, o si darba tai iş foto pasiziurejus kopijavau biggrin.gif, deja ta mano mokytoja dabar toli ir nebeturiu ,kas mane stumteletu prie tapybos,nelabai ismanau ir apie drobes bei dazus, tai taip ir liko vienas darbas...

QUOTE(xsmalsutex @ 2011 05 06, 08:09)
sveikuteles 4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai gražus darbas kobryte. 4u.gif
Kaži o kas lengviau kopijuoti iš foto, ar piešti natūr produktą?
Atsakyti
QUOTE(kobryte @ 2011 05 06, 10:36)

As siaip prie porceliano dekoravimo esu ax.gif, o si darba tai iş foto pasiziurejus kopijavau  biggrin.gif, deja ta mano mokytoja  dabar toli ir nebeturiu ,kas mane stumteletu prie tapybos,nelabai ismanau ir apie drobes bei dazus, tai taip ir liko vienas darbas...
4u.gif  4u.gif

aa tada aišku biggrin.gif nes jei nieko bendro su menais neturėtum , tai nustebčiau biggrin.gif

QUOTE(rvisminiene @ 2011 05 06, 11:10)
Tikrai gražus darbas kobryte.  4u.gif
Kaži o kas lengviau kopijuoti iš foto, ar piešti natūr produktą?

Iš esmės geriau natur produktą, nes matai ne plokštumą ir erdvę. Kopijuojant ir nuotraukos, vaizdas gaunasi plokščias. Jį perpiešus, dar plokštesnis

Aišku bent minimalių žinių reikia ir tam ir tam.
Atsakyti
o is jusu gal kas buvot susidure su ranko zvakemis jiu gamyba idomu ar tai kenksmingas darbas
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 05, 23:22)
Aksana-Lap ir kobryte  good.gif

Dekui, 4u.gif
Rodau nauja darbeli, bei skubu pasigirti uzemusi prizine vieta uz ji, Lietuvos aerografu konkurse blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Cia galite rasti salmo piesimo procesa, bei daugiau nuotrauku 4u.gif
procesas
Atsakyti