Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 03, 13:51)
Aksana-Lap nerealus grožis wub.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
man varliuke labiausiai patiko smile.gif tokia simpatiska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pufikas.am @ 2011 03 05, 18:25)
sveiki, aš pas jus naujokė, į dailininkes nepretenduoju ir nenaudoju jokios sudėtingos technikos, o papraščiausią akvarelę :-)
keli mano darbeliai čia: http://pufikas.blogspot.com/

Labai smagiai žiūrisi biggrin.gif varlyti tikrai simpatiška, o į žirafą pažiūrėjus, kavos užsimaniau. Tokie paveiksliukai puikiai tiktų vaikų kambario sienoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rvisminiene @ 2011 03 07, 12:16)
Labai smagiai žiūrisi  biggrin.gif varlyti tikrai simpatiška, o į žirafą pažiūrėjus, kavos užsimaniau. Tokie paveiksliukai puikiai tiktų vaikų kambario sienoms  thumbup.gif

ačiū 4u.gif aš pati labai norėčiau kada nors iliustruoti knygeles vaikams, bet čia toli svajonėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2011 02 27, 13:22)
Labia Aciu  4u.gif
Cia viskas piesta, ir taip, tai kauke. tik tiek, kad piesiant naudojau teptuka, (akrilinius dazus), aerografa (automobilinius dazus) ir nugrandytus blizgucius nuo kaledinio zaisliuko, sumaisiau su textiliniu laku. gavosi vat toks darbelis smile.gif

Ziauriai grazu, kokio cia formato?
Atsakyti
Labas, nelaime nutiko, tik vakar gavau dovanu portreta, tai siandien jau sugebejau suorganizuot jame skyle verysad.gif Man tragedija sad.gif Nezinau kokiu budu nukrito, bet pataike i astru kampa ir va - drobeje ties viduriu apie 5cm pjuvis ;( Ka daryti, kur kreiptis? Gal kas galit patarti? Buciau labai labai labai dekinga.
Atsakyti
Mano antrasis darbelis. Laukiu komentarų. smile.gif Kol kas užsiėmimuose tapom tik natiurmortus. user posted image
Papildyta:
http://public.fotki....tvaizd0240.html
Kažkodėl nepavyko įkelti, bandau dar kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rvisminiene @ 2011 03 13, 16:56)
Mano antrasis darbelis. Laukiu komentarų. smile.gif  Kol kas užsiėmimuose tapom tik natiurmortus. user posted image
Papildyta:
http://public.fotki....tvaizd0240.html
Kažkodėl nepavyko įkelti, bandau dar kartą  blush2.gif

Kur kas geriau nei pirmas thumbup.gif Taip ir toliau thumbup.gif
O komentuoja lai profai 4u.gif
Atsakyti
BŪČIAU LABAI DĖKINGA JEI KAS PARASYTŲ TIKSLŲ DAILĖS PARDUOTUVĖS ADRESĄ SENAMIESTYJE 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ne tapybos darbą turiu, bet..
Noriu kritikos. Dabar dirbu prie vieno projektėlio. Piešti nieks manęs nemokė, kaip ir anatomijos, todėl iš kart atsiprašau tų kuriems akis pradės skaudėti nuo klaidų biggrin.gif Daugiau dėmesio norėjau skirti dekoratyvumui.
Ar negėda būtų tokį daiktą nešti rodyt profesionalui? (piešta iš nuotraukos)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(M.m.P @ 2011 03 13, 17:49)
Sveiki, ne tapybos darbą turiu, bet..
Noriu kritikos. Dabar dirbu prie vieno projektėlio. Piešti nieks manęs nemokė, kaip ir anatomijos, todėl iš kart atsiprašau tų kuriems akis pradės skaudėti nuo klaidų biggrin.gif Daugiau dėmesio norėjau skirti dekoratyvumui.
Ar negėda būtų tokį daiktą nešti rodyt profesionalui? (piešta iš nuotraukos)

Man linijos ekspresija ir išraiška labai patinka, dar sijonas mirksiukas.gif

Bet... anatomijos reikėtų. Klubai gerokai siauresni už pečius, o čia juk moteris, ne plaukikas vyras... pagal piešinį klubai siauresni net už krūtinės lastą, kojos per trumpos kūno proporcijai, pėdos per didelės kojų proporcijai... Pečio plotis neproporcingas plaštakos pločiui, apie rankas irgi nieko gero nepasakyčiau.
Nesimokinus anatomijos labai sunku išreikšti judesį.

profesionalui nerodyčiau. Saviveiklai ir mokymuisi šaunu, bet darant projektą reikėtų žinių....

Lewisia, kokiam mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 13 kovo 2011 - 17:11
Dėkui Forget už nuomonę. smile.gif Kai taip is sono kažkas pataiso, visad pasimato klaidos ir pačiai. žinau kad su anatomija man laabai prastai, bet cia tik bandymas buvo. Bent jau smagiai laiką praleidau smile.gif
Atsakyti