Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 02 20, 23:12)
Laaabai nedrąsiai raudau tą savo darbo rezultatą:

nu ir ko gi čia nedrąsiai. 4u.gif aha, tai vistik pailgo formato neradote. smile.gif bet kompoziciškai išsprendėte vistiek gerai. labai neblogai, yra emocija, judėjimas, gražiai išreikšta mintis. tas sukūrys danguj labai vykęs, ir tie namai lendantys pro suknele man labai patinka thumbup.gif nu žodžiu mintis puikiai išbaigta ir atlikta (spaudžiu ranką už nebanalumą). gal tik moters judesys šiek tiek kliūna, ji dabar tokia atsilošusi, atšlijusi lyg pamatė kažką ir išsigando arba dar gali reikšt, kad išdidžiai kažką pristato. o spėju turėjo būti siekimo, veržimo link sūkurio judesys, ar aš klystu? g.gif bet kuriuo atveju judesys kietokas biskį, ir pečiai jos kiek platoki ir nevienodi. (bet čia su anatomijos žiniomis viskas pasitaisys). dar geltonai spalvai truputį įvairovės trūksta. ypač suknelėj, dabar jos formą puikiai parodo tos skylės, bet reiktų, kad prie to prisidėtų ir spalva (šešėlis) - ant horizontalios plokštumos vienoks, ant vertikalios kitoks ir švelnus perėjimas. o dar tų pastatų šešėliai ir refleksai, juk tie namai trimačiai daiktai, o ne suknelės dekoras, ar ne. tad teoriškai toj vietoj turėtų būti viskas kiek sudėtingiau ir margiau, dabar ji linkusi suplokštėti ir likusio paveikslo kontekste atrodo kiek neužbaigta g.gif .
Dar labai norisi iš arčiau pamatyti kas tam sūkūryje, gal galima detalės foto iš arčiau? ax.gif ar ten gėlės? lens.gif
ir kokioj čia parodoj jis taip pagarbiai išstatytas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 21 vasario 2011 - 00:23
Net karšta pasidarė biggrin.gif blush2.gif man pačiai kliūva ta suknele, dar truputi kitokių spalvų norėtųsi, bet nebespėjau... Iš tiesų tai prie kiekvieno namo yra tokios pat spalvos šešėliai kaip ir ant to geltono daikto viršuj. Ten auksinė, bet pasimaišius su geltona rusva gaunas. Gaila, kad iš toli nesimato, o foto iš arčiau dabar neturiu. Žodžiu, kai parsinešiu dar pasižaisiu smile.gif paroda tai nieko ypatingo, ten mano mažo miestuko muziejuj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 02 21, 19:04)
  paroda tai nieko ypatingo, ten mano mažo miestuko muziejuj  ax.gif

o ten buvo kokia teminė ar proginė paroda? ar šiaip vietinių kūrėjų ekspozicija? o gal net personalinė? šiaip, smalsu koks tas kultūrinis gyvenimas verda mažuose miestukuose ax.gif (o žinau, kad tikrai verda biggrin.gif ) smile.gif 4u.gif
Atsakyti
a, ir pamiršau pasveikinti su dalyvavimu parodoje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2011 02 21, 20:41)
o ten buvo kokia teminė ar proginė paroda? ar šiaip vietinių kūrėjų ekspozicija? o gal net personalinė? šiaip, smalsu koks tas kultūrinis gyvenimas verda mažuose miestukuose  ax.gif  (o žinau, kad tikrai verda  biggrin.gifsmile.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif ten buvo paveikslų paroda iš mūsų rajono. Dažnai rengiamos įvairios parodos, pvz rajono mokinių darbų, tautodailininkų darbų. Šiuo metu vienoj salėj yra paveikslų paroda ir metalo gaminiai, kitoj salėj nuostabūs audimo darbai, megztos staltiesės, siuvinėti paveikslai. Dar yra skulptoriaus darbai iš akmenukų ir medžio. Rengiamos ir personalinės parodos, žodžiu, yra ką pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 02 20, 23:12)
.....
beje, dekor, tu ten rimtai ar ironizuoji?  rolleyes.gif

Rimtai- galima susikalti tvirtesnį rėmą ir jį aptempus drobe nugruntuoti- tik kad jis neturės plėtimosi pleištų- bet jie nelabai butini tokiems darbams
Atsakyti
Sveiki, rodau savo nauja darbeli (misri technologija) smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jei čia viskas piešta, tai nerealu wub.gif Žiauriai patiko 4u.gif
Atsakyti
aha, ypač ta vieta kampe kur plunksnos thumbup.gif čia išpiešta? bigsmile.gif ar ir kažkoks fotografinis būdas naudotas? g.gif
man trupputį kliūna tas "rėmelis" aplink akį, ir lūpų kampučiai nesueinantys.. g.gif ax.gif na bet jei čia toks makiažas tai nieko nepasišakosi biggrin.gif užtat vyzdys gerulis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 25 vasario 2011 - 17:13
Aš tai galvoju, kad čia kaukė todėl ir yra tas rėmelis ir lūpos nesueina ax.gif Ar aš klystu?
Bet sutinku su trr, plunksnos tikrai įspūdingai atvaizduotos.
Atsakyti
Labia Aciu 4u.gif
Cia viskas piesta, ir taip, tai kauke. tik tiek, kad piesiant naudojau teptuka, (akrilinius dazus), aerografa (automobilinius dazus) ir nugrandytus blizgucius nuo kaledinio zaisliuko, sumaisiau su textiliniu laku. gavosi vat toks darbelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aksana-Lap: 27 vasario 2011 - 13:23
Sveiki
Esu naujokė tiek forume, tiek piešime. Noriu jūsų nuomonės apie mano pirmąjį darbelį, kad žinočiau ateityje į ką atkreipti dėmesį. blush2.gif
http://public.fotki....tvaizd0234.html
Atsakyti