Aniutik: aš jau visiškai nebepykstu Jetau, jūs šaulys kaip ir mano dukra, norėčiau , kad čia būtumėte sumelavusi ir pasakiusi kitą ženklą O nebepykstu todėl, kad ką tik atkapsčiau jūsų bendrų forumų žinučių srautą ir ką gi aš ten radau Ogi SODYBA JŪSŲ VESTUVĖMS. Taip taip dideliausiomis raidėmis kviečiate apsilankyti ir dar visus 5 ar 6 puslapius pati su savi pasišnekate. Oi negaliu, tai juokingiausias dalykas nutikęs man šią savaitę Jau gal neklausykite to mano patarimo kurį į AŽ nusunčiau
QUOTE(tesulka @ 2010 04 13, 16:33)
Aniutik: aš jau visiškai nebepykstu Jetau, jūs šaulys kaip ir mano dukra, norėčiau , kad čia būtumėte sumelavusi ir pasakiusi kitą ženklą O nebepykstu todėl, kad ką tik atkapsčiau jūsų bendrų forumų žinučių srautą ir ką gi aš ten radau Ogi SODYBA JŪSŲ VESTUVĖMS. Taip taip dideliausiomis raidėmis kviečiate apsilankyti ir dar visus 5 ar 6 puslapius pati su savi pasišnekate. Oi negaliu, tai juokingiausias dalykas nutikęs man šią savaitę Jau gal neklausykite to mano patarimo kurį į AŽ nusunčiau
O cia tai jau nebegrazu Einu is cia.
QUOTE(aniutik523 @ 2010 04 13, 15:33)
Vat, vat ir as apie tai. Tiesiog sielos drauge:)
Del to darbo, kur subjauruotas zmogaus-ufonauto kunas: pritariu vel gi agaliui. Kodel paklausiau del metu? O gi todel, kad jei sis darbas butu suaugusiojo zmogaus, pasakyciau laikas susimastyti ir nukreipciau pas psichoterapeuta. Kadangi vis tik cia yra hormonu audros rezultatas, belieka sulaukti kazko brandesnio ir neimti i galva.
Man tai primena viena is psichoterapijos gydymo budu, kai pacientui duodamas tuscias lapas ir jis piesia tai, apie ka labiausiai galvoja arba del ko labiausiai isgyvena.
Pripazinkime fakta, kad toks darbas vargu ar papuostu kieno nors namo interjera, ar ne, trr? Nu nebent jusu namai Sankt-Peterburgo kunskamera.
Del to darbo, kur subjauruotas zmogaus-ufonauto kunas: pritariu vel gi agaliui. Kodel paklausiau del metu? O gi todel, kad jei sis darbas butu suaugusiojo zmogaus, pasakyciau laikas susimastyti ir nukreipciau pas psichoterapeuta. Kadangi vis tik cia yra hormonu audros rezultatas, belieka sulaukti kazko brandesnio ir neimti i galva.
Man tai primena viena is psichoterapijos gydymo budu, kai pacientui duodamas tuscias lapas ir jis piesia tai, apie ka labiausiai galvoja arba del ko labiausiai isgyvena.
Pripazinkime fakta, kad toks darbas vargu ar papuostu kieno nors namo interjera, ar ne, trr? Nu nebent jusu namai Sankt-Peterburgo kunskamera.
tai ir yra brandus darbas. kuo daugiau kalbat, tuo labiau aišku, kad tamsta ryškiai su menu tik paviršutiniškai pažįstama.. ne visas menas yra skirtas namams ir tikrai ne tai yra gero meno kriterijus o tokia būsena ar emocija, kuri išreikšta ten, neabejotinai nesvetima kiekvienam, net pačiam sveikiausiam žmogui, kai jis nors kartą gyvenime papuola į sumautą situaciją. tik ne visi suaugę įgalūs tai įvaizdinti vėliau jos darbai tokioms vertintojoms jau bus išvis per brandūs.
QUOTE(tesulka @ 2010 04 13, 15:33)
Kodel su savim? Kaip pastebejote, jei niekas neraso i skelbima, gali parasyti pats sau, o tada tavo skelbimas atsiduria pirmoje vietoje, elementarus marketingas:) Taip daro visos skelbimu autores, gal jus nebuvote susidurus.
taip, taip as saulys.
Papildyta:
QUOTE(Agalis @ 2010 04 13, 15:38)
O cia tai jau nebegrazu Einu is cia.
Nesuprantu, kas negrazu, man dudndukei atsakykite
Oi mergaitės, (berniukai) taip smagiai pasijuokiau, dabar jau esiu piešti atviruko savo krikšo sūnaus gimtadieniui. Uh...nu suprantu Aniutik sau balionus piešiate per 6 puslapius, eikit kelis nupieškit ant popieriaus lapo, bo matos neturite kuom užsiimti daugiau
QUOTE(aniutik523 @ 2010 04 13, 15:56)
Tarp kitko parodziau jusu dukros piesini keleta savo draugu, nepasakyciau, kad liko suzaveti. Tiesiog pagalvojau, gal man vienai, tai kelia siauba. Manau, jei turite jos Lietuvos gamtos piesiniu, jie turetu buti malonesni.
O to trr, norint ireiksti suolaikines musu visuomenes problemas, ne visada kraujas ir zmogaus organai - vienintelis budas tai parodyti.
o tie draugai tai kas? pro šalį praeinanti valytoja? tokie pat specai mene?
tai kada pamatysim kaip jūs vaizduojate mūsų visuomenės problemas?
QUOTE(aniutik523 @ 2010 04 13, 16:27)
As nesu svieto lygintoja, taciau, kai pradeda nesamones liaupsinti, negaliu susilaikyti, juk kazkam reikia akis atmerkti?
taip ir sakiau nuo pradžių, kad tikitės visus atvesti tiesos keliu naivoka sakyčiau.. ir dar taip nusišnekant
QUOTE(tesulka @ 2010 04 13, 15:48)
Oi mergaitės, (berniukai) taip smagiai pasijuokiau, dabar jau esiu piešti atviruko savo krikšo sūnaus gimtadieniui. Uh...nu suprantu Aniutik sau balionus piešiate per 6 puslapius, eikit kelis nupieškit ant popieriaus lapo, bo matos neturite kuom užsiimti daugiau
Nesuprantu, tesulka, jusu juoko, tikrai, nei cia juokinga kas, nei ka.
Apsvieskite. Pries tai pabandykite perskaityti, kas anksciau parasyta.
Beje, as bent nesislaptau po nikais ir t.t.
Papildyta:
o kam man rodytis su savo darbais, as puikiai zinau ju verte. man svetimos nuomones nereikia, savo issakau tik tada, kai papraso (praeves ir tesulkos atzvilgiu).
man atrodo tesulka, parasykite ta pati patarima ir trr, jai irgi pravers.
QUOTE(aniutik523 @ 2010 04 13, 16:57)
užtat mes nežinom. ir dar neatsakėt kokioj įstaigoj tie dėstytojai jus taip duchindami mokė.
o jūsų įžūlumas ir grubumas visiškai nepuošia..
QUOTE(trr @ 2010 04 13, 16:04)
užtat mes nežinom. ir dar neatsakėt kokioj įstaigoj tie dėstytojai jus taip duchindami mokė.
ir nesakysiu vien del to, kad juos labai gerbiu.
Nei izulia, nei grubia nenorejau pasirodyti, tai gal jums tik pasirode, arba tokia norejote mane pamatyti, kadangi bendros kalbos butent su Jumis, ponia, is pat pradziu ir neradome, o gaila, pasirodete gana idomi man.
Papildyta:
Aciu visoms uz demesi, kad, mano kukli asmenybe, tapo TOOOOKIA svarbi visoms jums. Bloga reklama, kaip sako Zonke, irgi reklama.
Aciu, geriau einu pas vaikus, nes internetas per daug jau mane itrauke.
QUOTE(aniutik523 @ 2010 04 13, 17:14)
ir nesakysiu vien del to, kad juos labai gerbiu.
Nei izulia, nei grubia nenorejau pasirodyti, tai gal jums tik pasirode, arba tokia norejote mane pamatyti, kadangi bendros kalbos butent su Jumis, ponia, is pat pradziu ir neradome, o gaila, pasirodete gana idomi man.
jų pavardžių nereikia, užteks įstaigos (gal ten buvo ne mokymo, o gydymo įstaiga )
nei jums gaila nei ką..
gal ir pasirodė. tikiuosi. nes jei ir gyvenime taip bendraujate tai aplinkiniai tikriausiai greitai išsilaksto..
QUOTE(trr @ 2010 04 13, 16:19)
jų pavardžių nereikia, užteks įstaigos (gal ten buvo ne mokymo, o gydymo įstaiga )
nei jums gaila nei ką..
gal ir pasirodė. tikiuosi. nes jei ir gyvenime taip bendraujate tai aplinkiniai tikriausiai greitai išsilaksto..
nei jums gaila nei ką..
Aciu uz papildyma, gerbius jus visas, adios amigos. Pasidare nuobodu.
QUOTE(Agalis @ 2010 04 13, 13:07)
Siuo klausimu nesutinku, nesakau, kad viskas turi buti nulaizytai sentimentalu, bet toki paveiksla jau reiktu duoti psichologui, kad paanalizuotu. Aisku, paauglyste sunkus, vidiniu priestaravimu persunktas metas...
QUOTE(tesulka @ 2010 04 13, 14:36)
Aqualis: na mano dukrai psichologo pagalbos tikrai dar nereikia ir ačiū dievui.
Aniutik: jetau, tai negi gėlytes tik vaikystėje paišėte? Pagaliau gyvenimas spartėja, paaugliai gauna daugiau informacijos iš įvairių kanalų. Be je, aš tikrai nematau čia nieko tokio baisaus , kad reikėtų rūpintis proto sveikata. Čia jau žinote ne kritika-čia jau patyčios. Eikite ir išsiplaukite savo protą...
Aniutik: jetau, tai negi gėlytes tik vaikystėje paišėte? Pagaliau gyvenimas spartėja, paaugliai gauna daugiau informacijos iš įvairių kanalų. Be je, aš tikrai nematau čia nieko tokio baisaus , kad reikėtų rūpintis proto sveikata. Čia jau žinote ne kritika-čia jau patyčios. Eikite ir išsiplaukite savo protą...
Nereikia čia jokių psichologų ar kitokių sielos gydytojų. Normalus bręstančio žmogaus piešinys. Sakyčiau, džiaugtis reikia, kad asmenybė neabejinga aplinkai ir ieškanti. Beje, kokia to darbelio mintis, pasak autorės?
Kaip visiškai pašalinė temos stebėtoja, pasiūlyčiau kai kuriems kritikams nebūti tokiems išdidiems. Kritika yra labai sveikintinas dalykas, tačiau tuomet, kai ji objektyvi ir išsakoma ramiu tonu, ko gero, duoda daugiau naudos.
Keista, kai taip neįsigilinus, imama vos ne remti prie sienos ir diplomų reikalauti. Jei jau taip įdomu, derėtų perversti ankstesnes temas ir žiū paaiškėtų, jog profesionalų čia daugiau nei kai kam atrodo.