Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(ELlJA @ 2010 12 23, 17:26)
Pažiūrėjus kaip daugelis mėgsta "padėti klecką" vidurį paveikslo ir tai vadinti meno kūriniu,
P.s. čia mano ir tik mano nuomonė.

thumbup.gif lotuliukas.gif

Na talpinu savo kuklu darbeli (gal dar nebuvau rodzius) Laukiu kritikos ir komentaru. Cia gal ir ne meno kurinys bet... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 26 gruodžio 2010 - 16:49
*Mirabella*, nesimato tamstos darbelio... unsure.gif

merginos, noriu paklausti, gal kuriai teko (o tikiu tikrai, kad teko) gruntuoti drobę? Gal turite kokios nors info apie patį procesą ir naudojamas medžiagas? Nes iki šiol paišiau ant tų jau paruoštų atseit drobių, bet manau, kad vaizdas ant pačios gruntuotos turėtų būti nepalyginamas. ax.gif
Atsakyti
Mirabella, man truputį panašu ne į kokią knygutės iliustraciją ar panašiai ax.gif pati žemė toldama turėtų blankėti, tada atsiras erdvės įspūdis. Ir tas kalnas atrodo lyg padėtas ant debesies. O gal čia taip ir turi būti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 29 gruodžio 2010 - 20:26
Labai "pagauti" šešėliai. 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad drambliukai piesti pagal skaiciukus, kaip pvz cia user posted image Arklio galva pvz.
Atsakyti
user posted image

user posted image

tesiant kopiju tema ,dariau šio paveiklo kopija,buvo įdomu pabandyti tokį tapymo būdą.....šiaip esu prieš kopijas....ir visada atsisakau tokiu užsakymų...išskyrus šį kartą

norėjau paklausti gal esate kur skaitę ar labai nuodingi yra aliejiniai dažai ,skiedikliai ,jų kvapas ,kaiatapau su aliejiniais visas butas smirdi aliejumi,na man tai kvepia ,bet pradedu įtarti ,kad mažoji mano mergaite kosti pastoviai nuo tų dažų,ieškojau info internete ,bet neradau .....man nuojauta kužda kad nuodiju aš savo vaikus tapydama namuose ....
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2011 01 02, 19:21)
norėjau paklausti gal esate kur skaitę ar labai nuodingi yra  aliejiniai dažai ,skiedikliai ,jų kvapas ,kaiatapau su aliejiniais visas butas  smirdi  aliejumi,na man tai kvepia ,bet   pradedu įtarti ,kad  mažoji  mano  mergaite  kosti pastoviai nuo  tų dažų,ieškojau info internete ,bet neradau .....man nuojauta  kužda  kad nuodiju  aš  savo vaikus  tapydama namuose ....

na aliejus gal ne, bet tie skiedikliai manau nėra gerai, terpentinai visokie.. g.gif kaip ir būdas svaigintis klijais.. o neina tapymą į atskirą kambarį uždaryt? g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 02 sausio 2011 - 20:42
na neturiu tam atskiro kambario, dar lakuoju paveikslus su laku ,kuris skleidzia labai stipru kvapa .......,pastebėjau ,kad jei dziuna paveikslas su storu sluoksniu dažu,tai kvapas ypač būna intensyvus ......na manau su tapyba kol kas reikes atsisveikinti del žalingo poveikio sveikatai verysad.gif

beje kokiu laku lakuojate paveiklus ,aš perku toki dailininku parduotuvėje ,bet jis brangus ir labai jau smirda ,nors išdžiūna labai greitai ,gal yra kokia alternatyva ...
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2011 01 02, 22:01)
na manau   su tapyba  kol kas  reikes atsisveikinti  del  žalingo poveikio sveikatai verysad.gif

na tada gal reiktų klaust pas gydytojus koks tas poveikis.. g.gif visai atsisveikinti manau bus nelengva, gali užklupti depresija smile.gif manau bent jau vasarą dirbt tikrai įmanoma, langus atsidarius būtų netaip blogai, arba išsinešus darbą į balkoną ar į lauką.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 02 sausio 2011 - 21:10
QUOTE(ritka68 @ 2011 01 02, 22:01)
na neturiu tam atskiro kambario, dar lakuoju  paveikslus  su  laku ,kuris  skleidzia labai stipru kvapa .......,pastebėjau ,kad jei  dziuna paveikslas su storu sluoksniu  dažu,tai kvapas ypač būna intensyvus ......na manau  su tapyba  kol kas  reikes atsisveikinti  del  žalingo poveikio sveikatai verysad.gif

beje kokiu laku  lakuojate paveiklus ,aš perku toki  dailininku parduotuvėje  ,bet jis  brangus  ir labai jau smirda ,nors išdžiūna labai greitai ,gal yra kokia alternatyva ...

lakas, tai tiksliai kenksmingas, reik lakuoti ir dziovinti gerai vedinamose vietose
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2010 12 29, 22:04)
Manau, kad drambliukai piesti pagal skaiciukus

Pirma karta isvis matau toki piesimo buda. Piesiau paprasciausiai is internetines nuotraukos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 12 29, 20:26)
Mirabella, man truputį panašu ne į kokią knygutės iliustraciją ar panašiai  ax.gif  pati žemė toldama turėtų blankėti, tada atsiras erdvės įspūdis. Ir tas kalnas atrodo lyg padėtas ant debesies. O gal čia taip ir turi būti?  g.gif

Aciu uz komentarus, man ir atrodo, kad truksta spalvu tonu, erdves ispudzio ir pan. Kur galeciau pvz. internete rasti info apie tai, gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 04, 16:16)
Pirma karta isvis matau toki piesimo buda. Piesiau paprasciausiai is internetines nuotraukos  smile.gif
Papildyta:
Aciu uz komentarus, man ir atrodo, kad truksta spalvu tonu, erdves ispudzio ir pan. Kur galeciau pvz. internete rasti info apie tai, gal kas zino?

na manau ten toks paveikslas buvo (be spalvinės įvairovės, tapybiškumo, erdvės įspūdžio) kažkaip negyvas, todėl ir kopija tokia. gal tuomet reikėjo pamėgint persipiešt tik piešinį, be spalvų, o "nuspalvinti" jau savaip, savo galva.. g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eraa20 @ 2010 12 21, 14:32)

ir nors nesvaigstu dėl abstrakcijų bei neturiu nieko prieš dramblius biggrin.gif , bet šiuo atveju šis darbas man kur kas įdomesnis ir geresnis (t.y. labiau meno kūrinys) nei tie drambliai.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 04 sausio 2011 - 17:09