Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(trr @ 2010 12 21, 18:20)
(nu ir ištampė kažkas langus.. )
eraa, įdomūs darbai  thumbup.gif , ypač antras man labai patiko. pirmame lyg kažko trūksta..  g.gif nors jo agresija gana įtaigi  biggrin.gif  o jie turi kokią nors koncepciją ar pavadinimą?..  ax.gif
o beje, su kuo tapyta? ir ar senai tapote?

tapau su akriliniais dazais ant mpp plokstes smile.gif o sitie mano darbai patys pirmieji, nutapyti pries metus rolleyes.gif pavadinimo kaip ir neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eraa20 @ 2010 12 21, 19:04)
o sitie mano darbai patys pirmieji, ...

..ir paskutiniai??
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 12 21, 21:14)
..ir paskutiniai??

na kai vaikutis atsirado musu seimoj, taip ir nebetapiau 4u.gif bet noretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eraa20 @ 2010 12 21, 22:56)
na kai vaikutis atsirado musu seimoj, taip ir nebetapiau  4u.gif bet noretusi  ax.gif

kai pradės lakioti po kambarius, laiko bus dar mažiau.. smile.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 12 21, 23:58)
kai pradės lakioti po kambarius, laiko bus dar mažiau..  smile.gif  rolleyes.gif  4u.gif

na sutinku 4u.gif gal reiketu vel prisesti 4u.gif
Atsakyti
http://picasaweb.goo...834921464528658[/IMG]

Cia galite pamatyti Gustav Klimt "water serpents" reprodukcija :] siuo metu parduodama :]
Atsakyti
QUOTE(Silvijum @ 2010 12 23, 16:54)
http://picasaweb.goo...834921464528658[/IMG]

Cia galite pamatyti Gustav Klimt "water serpents" reprodukcija :] siuo metu parduodama :]

norėjote pasakyti kopija, o ne reprodukcija. smile.gif na ir nelabai vykusi ji, spalvos visai netokios (nebent nuotrauka meluoja), minkštumas, išraiškingumas prapuolęs.. vargšas klimtas..
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 23 gruodžio 2010 - 16:32
QUOTE(trr @ 2010 12 23, 17:31)
norėjote pasakyti kopija, o ne reprodukcija.  smile.gif na ir nelabai vykusi ji, spalvos visai netokios (nebent nuotrauka meluoja), minkštumas, išraiškingumas prapuolęs.. vargšas klimtas..
4u.gif

o jus matete realu sita jo darba? taip,kopija ir isdidinta,nes realus sis Klimto paveikslas tai visai mazo formato:]
o spalvu,fotografuotu su mobiliu telefonu deja tikrai neperteiksiu ten ikelta ir daugiau nuotrauku,kuriose kiekvienoje ju jis vis kitaip atrodo,bet tikro varianto neatspindi tongue.gif:]
Atsakyti
Kaip ten bebūtų, spalvos gal ir ne tos, tačiau man šis darbas gražus ir matosi, jog reikalaujantis nemažai įdirbio, bei pastangų. 4u.gif Ar tai būtų kopija ar dar kas, man patinka.
Pažiūrėjus kaip daugelis mėgsta "padėti klecką" vidurį paveikslo ir tai vadinti meno kūriniu, tai šis darbas tikrai puikus.
P.s. čia mano ir tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 12 23, 18:26)
Kaip ten bebūtų, spalvos gal ir ne tos, tačiau man šis darbas gražus ir matosi, jog reikalaujantis nemažai įdirbio, bei pastangų.  4u.gif  Ar tai būtų kopija ar dar kas, man patinka.
Pažiūrėjus kaip daugelis mėgsta "padėti klecką" vidurį paveikslo ir tai vadinti meno kūriniu, tai šis darbas tikrai puikus.
P.s. čia mano ir tik mano nuomonė.

nu nereiktų suplakti dviejų skirtingų dalykų, kopija tai ne kūrinys. nes kopiją tik perpieši, bet nieko nesukuri pats.
jums patinka ne šitas darbas, o klimtas. ir jei savo namuose n metų turėtumėt originalą, pažvelgusi į šitą visai kitaip kalbėtumėt. 4u.gif originalas čia iškraipytas, suprimityvintas ir praradęs savo dvasią. gerą kopiją labai sunku padaryti. 4u.gif tada jau geriau reprodukcija, nei prasta kopija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 23 gruodžio 2010 - 17:47
QUOTE(trr @ 2010 12 23, 18:45)
nu nereiktų suplakti dviejų skirtingų dalykų,  kopija tai ne kūrinys. nes kopiją tik perpieši, bet nieko nesukuri pats.
jums patinka ne šitas darbas, o klimtas. ir jei savo namuose n metų turėtumėt originalą, pažvelgusi į šitą visai kitaip kalbėtumėt.  4u.gif  originalas čia iškraipytas, suprimityvintas ir praradęs savo dvasią. gerą kopiją labai sunku padaryti.  4u.gif tada jau geriau reprodukcija, nei prasta kopija..

drinks_cheers.gif jau geriau plakatas tada.

Be spalvų, linija labai negyva šitoj kopijoje.
Papildyta:
Pažiūrėjau kitus jūsų darbus, neblogai tapote. Nedarykit jūs tų kopijų mirksiukas.gif gaila darbo smile.gif
Atsakyti
pažvelgus atidžiau į detales visas "įdirbis" pasimato.
palyginkime originalo ir kopijos fragmentus: štai iš originalo moteriškai grakšti ranka ant peties, kopijoje virsta putlia papajaus ranka; arba stangri ir įsitempusi, gražiai išpiešta uodegos (?) spiralė (dešinėje), čia virsta įsprausta, kampuota, nenatūralia spirale, ir t.t. va taip su padidke turėtų būti apžiūrimos kopijos prieš perkant. biggrin.gif nes tyčiotis iš autorių pardavinėjant išdarkytus jų kūrinius mažų mažiausiai negražu.. nono.gif o pardavinėti šiame skyriuje iš vis draudžiama. tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 23 gruodžio 2010 - 18:24