Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(floristika @ 2010 12 07, 11:20)
http://i13.fastpic.r...7062049433c.jpg

Reik sveikos kritikos  4u.gif , piesta piestuku H/3, B, 4B
g.gif

Man tai nieks nekliūna mirksiukas.gif Gal tik šešėlis einantis nuo pažasties truputi per tamsus.
Kodėl gyvo žmogaus piešimui naudojate H3 pieštuką? Kurioj vietoj? g.gif Šiaip su minkštesniais gerokai lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 12 07, 14:04)
Man tai nieks nekliūna  mirksiukas.gif  Gal tik šešėlis einantis nuo pažasties truputi per tamsus.
Kodėl gyvo žmogaus piešimui naudojate H3 pieštuką? Kurioj vietoj?  g.gif Šiaip su minkštesniais gerokai lengviau.

H/3 tik konturams, na ir pradzioje seseliams sviesiems. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trr @ 2010 12 07, 13:57)
nežinau ar sveika  biggrin.gif  bet man čia regis labai ir labai neblogai, ir proporcijos ir perspektyvos išlaikytos, gal tik kojos truputį į monolitą suaugę, reiktų atskirti, dabar antroji, toliau esanti pernelyg lipa į pirmą planą. manau toks tamsus šešėlis, kuris eina per šoną, turėtų būti ir ant (arčiau esančios) kojos, tada bus geriau.  g.gif o iš kur piešėte?

Nuotrauka ax.gif , toki gyva pabandyk pagauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(floristika @ 2010 12 07, 14:41)

Nuotrauka  ax.gif , toki gyva pabandyk pagauti  blush2.gif

Oho iš foto, tai tikrai neblogai bigsmile.gif
Galvojau gal gipsinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 12 07, 15:15)
Oho iš foto, tai tikrai neblogai  bigsmile.gif
Galvojau gal gipsinis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu, tikrai kad oho bigsmile.gif . floristika, turite talentą, puikiai nuotrauką pavertėte piešiniu, tai nėra lengva. good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 07 gruodžio 2010 - 15:58
QUOTE(trr @ 2010 12 07, 17:57)
drinks_cheers.gif  pritariu, tikrai kad oho bigsmile.gif  . floristika, turite talentą, puikiai nuotrauką pavertėte piešiniu, tai nėra lengva.  good.gif

aciu uz pagyras bei kritika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kpl @ 2010 12 05, 21:50)
Sveiki,
gal galite kas nors padėti surasti i-nete paveikslą, kuriame pavaizduotos baltame ąsotyje pamerktos žemuogių šakelės. Gerai neprisimenu, bet rodos šiame forume kažkas buvo atsiuntęs kaip  šviesos - tamsos  pavyzdį tapant natiurmortą.

Stovi akyse man tas paveikslas....

Kaip supratau, niekas nematęs neregėjęs ir niekam "akyse nestovi " natiurmortas su žemuogių ( o gal braškių blush2.gif ) šakelėmis pamerktomis baltame ąsotyje...
Atsakyti
QUOTE(kpl @ 2010 12 11, 12:22)
Kaip supratau, niekas nematęs neregėjęs  ir niekam "akyse nestovi " natiurmortas su žemuogių ( o gal braškių  blush2.gif ) šakelėmis pamerktomis baltame ąsotyje...

nu ne, su baltu ąsočiu ne.. g.gif
Atsakyti
Butu naudinga isgirsti kritikos ir nuomoniu. Aciu paveiksliukai :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kas TAI ??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Kol kas be komentaru g.gif g.gif blink.gif
Galejai ir mazesnes nuotraukas sudeti, kad matytusi visas vaizdas 4u.gif
Atsakyti
labas visoms tapytojoms ir ne tik 4u.gif aptikau jusu tema ir panorejau keleta savo darbeliu ideti, kad ivertintumet manopastangas ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
(nu ir ištampė kažkas langus.. )
eraa, įdomūs darbai thumbup.gif , ypač antras man labai patiko. pirmame lyg kažko trūksta.. g.gif nors jo agresija gana įtaigi biggrin.gif o jie turi kokią nors koncepciją ar pavadinimą?.. ax.gif
o beje, su kuo tapyta? ir ar senai tapote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 21 gruodžio 2010 - 16:21