Ačiū jums už patarimus,tikrai jais pasinaudosiu
Ir dar pamiršau paklausti,kokiu būdu geriausia tapyti? , ar sluoksnis po sluoksnio palaukiant kol kiekvienas sluoksnis nudžius?Ar tiesiog viska nupiešti vienu ypu?Bent aš iki šiol naudodavau pastarąjį būdą,nepatinka tuom kad kartais spalvos pasimurzina,o kiek laiko užtruktų nutapyti paveikslą pirmuoju būdu, gal jis kažkuom pranašesnis?
QUOTE(Lewisia @ 2010 11 10, 12:45)
Ir dar pamiršau paklausti,kokiu būdu geriausia tapyti? , ar sluoksnis po sluoksnio palaukiant kol kiekvienas sluoksnis nudžius?Ar tiesiog viska nupiešti vienu ypu?Bent aš iki šiol naudodavau pastarąjį būdą,nepatinka tuom kad kartais spalvos pasimurzina,o kiek laiko užtruktų nutapyti paveikslą pirmuoju būdu, gal jis kažkuom pranašesnis?
Aš tapiau sluoksnį po sluoksnio, palaukdavau kol truputį apdžius ir toliau į darbuką kol priartėdavau iki artimiausių objektų. Nes manau kad vienu ypu viską nutapius ne taip gražiai gaunasi
QUOTE(Antulka @ 2010 04 15, 15:11)
Jei paklaustumete mano nuomones, tai pasakyciau, kad meno kaip tokio gal ir ne per daugiausia, taciau, kaip interjero detale - visai imanomas variantas. Spalviskai man visai ziurisi.
SIek tiek primena tapetus, kuriuos naudoja dizaineriai, pavyzdziui, vienai sienai isryskinti.
SIek tiek primena tapetus, kuriuos naudoja dizaineriai, pavyzdziui, vienai sienai isryskinti.
laba diena atsiprasau bet pastebejau kad pagal temos pavadinima neatsiskleidzia pati tema...ieskojau ko nors tokio tapyboje taciau is 28 psl radau tik kelis paveikslu pvz...jus tik kalbate ir kuomentuojate o rodyti nebadote...man tiesio idomiu nes domejausi tuo bet dabar zinau kad cia nebera ko eiti...
beje del tu gelyciu tai man visai patiko! kaip meno nera?parodyk savo mena brangioji?as irgi galiu pasakyti "zinok tu nemoki tapyti ir pan..".branginkit svo zodi...ir juo lab vertinkit..."
QUOTE(Retutis @ 2010 11 15, 15:05)
Sveiki,, atsiprasau, kad tersiu Jusu tema, bet ieskau, kas galetu nutapyti portreta is nuotraukos.
Jei yra nuotauka, tai kam dar tapyti ? Nuotrauka irgi gali perkelti ant drobes .
QUOTE(floristika @ 2010 11 15, 23:29)
Jei yra nuotauka, tai kam dar tapyti ? Nuotrauka irgi gali perkelti ant drobes .
Kodel butina daryti taip, kaip siuo metu visi daro?!
Sveiki,
Turiu tapyta paveiksla..
Jis truputi apybeges.T.y. matosi,kad dangus turi tris nubegimus,tokius kaip lasu..matyt kazkada ten papuole dregme..
ar imanoma paciam ta dangu pasitaisyti?ar reikia ieskoti prof.?
ka manote?ar imanoma pertapyt dangu?
Turiu tapyta paveiksla..
Jis truputi apybeges.T.y. matosi,kad dangus turi tris nubegimus,tokius kaip lasu..matyt kazkada ten papuole dregme..
QUOTE(Nemeja @ 2010 11 18, 14:11)
Sveiki,
Turiu tapyta paveiksla..
Turiu tapyta paveiksla..
Jei idetum nuotrauka gal kas ir aiskiau butu