QUOTE(Calykusu* @ 2010 08 30, 16:49)
Hmm žiūriu visos kažkur dingę
Pabaigiau savo pirmąjį aliejinį darbelį. Jis ne ant drobės ir tapyta beabejo netaisyklingai, esu jaunutė ir dar savamokslė. Labai norėčiau kritikos ir patarimų
Pabaigiau savo pirmąjį aliejinį darbelį. Jis ne ant drobės ir tapyta beabejo netaisyklingai, esu jaunutė ir dar savamokslė. Labai norėčiau kritikos ir patarimų
jaunutė savamokslė, o pradėjote nuo pačio sunkiausio - portreto. tas pats, kas imčiau domėtis medicina ir iškarto pulčiau daryti širdies operacijas.
ar čia pieštas vaikas? manau ir pati matote, kad kažkas netaip, tarsi žmogutis turėtų fizinių negalių, rankos trumpos, pirštai neturi formos, galva per didelė.. gal pabandykit pradžiai piešti (tapyti) paprastus buities ir aplinkos daiktus, paskui pasidomėti anatomija, kūno ir veido proporcijomis, kaulų, raumenų sandara ir tada jau imtis ir portretų.. aišku, jei tik yra noras tęsti tokį pomėgį.
QUOTE(giedras dangus @ 2010 08 30, 18:45)
jėzus marija ..pradėjau mąstyti ar Jums, mergaitės berodyti savo pataisytą darbelį? .Kažkaip abejoju ar jau ir taip man čia gražiai išėjo . Truputį atrodo, kad tas vaisius susipainiojęs .Niu bet kaip pasakius...juk mokausi .O tą baltą vietą gal rimtai reikia pamėlyninti?
na manau, kad kur kas geriau. nors galima buvo dar drąsiau tai daryti (padidinti jį ar įdėti kokį kontrastingesnį objektą) o mėlyninti tikrai nieko nereikia, tegu būna tos dvi erdvės, antraip dings intriga.
Papildyta:
QUOTE(agnulllka @ 2010 09 01, 13:36)
Sveikos, parodysiu ir aš savo pirmuosius darbelius, vis niekaip nebėra laiko prisėst toliau piešt. Čia mano pirmi bandymai tapyti, dailės egzaminui šituos darbelius pristačiau
Gaila tik kad kokybė čia nelabai gera
Gaila tik kad kokybė čia nelabai gera
nu tikrai neblogai, kaip pirmam pabandymui, tikrai jaučiate erdvę, minkštumas įtikinantis. ypač antras man patiko.
o (labai svarbu) piešta iš fotografijos ar iš reprodukcijos (t.y. iš realaus nufotografuoto vaizdo, ar iš kito nutapyto paveikslo)??