Giedras dangus, as tai kokia sraige medziu lipancia nupiesciau, ir is tamsesnes puses. tuomet ir pagrindinis veikejas butu O gal jau baigei ta darbeli?
Spalvota aciu
na ir keletas nauju darbeliu, taipogi tigriukai draugei, gimtadienio proga
patenkinta tik paskutinio piesinio rezultatais, ir tai nevisiskai
Oooj, kokie įspūdingi!
Tik trečiame aš labiau atskirčiau jų galvutes
Tik trečiame aš labiau atskirčiau jų galvutes
Sveiki negaliu įkelti, tai nežinau, ar eis peržiūrėti, bet pabandysiu:
http://public.fotki....a/p1010004.html
esu labai labai pradedančioji, labai įdomu patarimai ir komentarai ačiū
http://public.fotki....a/p1010004.html
esu labai labai pradedančioji, labai įdomu patarimai ir komentarai ačiū
Hmm žiūriu visos kažkur dingę
Pabaigiau savo pirmąjį aliejinį darbelį. Jis ne ant drobės ir tapyta beabejo netaisyklingai, esu jaunutė ir dar savamokslė. Labai norėčiau kritikos ir patarimų
http://public.fotki....1010006-01.html
Pabaigiau savo pirmąjį aliejinį darbelį. Jis ne ant drobės ir tapyta beabejo netaisyklingai, esu jaunutė ir dar savamokslė. Labai norėčiau kritikos ir patarimų
http://public.fotki....1010006-01.html
jėzus marija ..pradėjau mąstyti ar Jums, mergaitės berodyti savo pataisytą darbelį? .Kažkaip abejoju ar jau ir taip man čia gražiai išėjo . Truputį atrodo, kad tas vaisius susipainiojęs .Niu bet kaip pasakius...juk mokausi .O tą baltą vietą gal rimtai reikia pamėlyninti?
Kad nebūčiau to vaisiaus nutapiusi-tai tikrai būčiau ale kokią žavingą sraigę nutapius , o žmogeliukų figurų išviso niekaip, nė per ką nemoookuuuu nutapyti (o patiktų kokia moterėlę matyti prie medžio) .bet gal ir išmoksiu greitu laiku, kadangi nuo rugsėjo 15 d. planuoju eiti į dailės mokyklą (į suaugusiųjų grupę) .Vyras sako išleis ir su mažiuku pabūs kol mama biški eis pasižmogėti ir pasimokyti plonybių
p.s. tikrai gavosi neryški nuotrauka.nemoku su mūsų fotoaparatu elgtis
Kad nebūčiau to vaisiaus nutapiusi-tai tikrai būčiau ale kokią žavingą sraigę nutapius , o žmogeliukų figurų išviso niekaip, nė per ką nemoookuuuu nutapyti (o patiktų kokia moterėlę matyti prie medžio) .bet gal ir išmoksiu greitu laiku, kadangi nuo rugsėjo 15 d. planuoju eiti į dailės mokyklą (į suaugusiųjų grupę) .Vyras sako išleis ir su mažiuku pabūs kol mama biški eis pasižmogėti ir pasimokyti plonybių
p.s. tikrai gavosi neryški nuotrauka.nemoku su mūsų fotoaparatu elgtis
[quote=giedras dangus,2010 08 30, 19:45]
jėzus marija ..pradėjau mąstyti ar Jums, mergaitės berodyti savo pataisytą darbelį? .Kažkaip abejoju ar jau ir taip man čia gražiai išėjo . Truputį atrodo, kad tas vaisius susipainiojęs .Niu bet kaip pasakius...juk mokausi .O tą baltą vietą gal rimtai reikia pamėlyninti?
man grazu tokie stilizuoti darbai svarbu ne tai ar zmogus yra profesionalas ar megejas, o tai ar pats darbas yra "gyvas", ar uzkabina kazka zmogaus viduje ir privercia pazvelgti i paveiksla ilgiau. Ziurint i si darba norisi "isanalizuoti" visas smulkmenas
man grazu tokie stilizuoti darbai svarbu ne tai ar zmogus yra profesionalas ar megejas, o tai ar pats darbas yra "gyvas", ar uzkabina kazka zmogaus viduje ir privercia pazvelgti i paveiksla ilgiau. Ziurint i si darba norisi "isanalizuoti" visas smulkmenas
Pirmi bandymai tapyti??????? Ar pirmi bandymai svarankiskai tapyti???
Netikiu, kad galima pirma karta siaip sau uzsimanius tapyti gauti toki stulbinanti rezultata. Vis tiek juk kazkur kazka mokeisi?
O kur tas dailes egzaminas vyks? Stosi i dailes mokykla ar akademija(gal vadinas universitetas?)?
Man labai idomu, nes man labai grazus tavo darbai.
O tapyta is naturos ar is fotografijos?
Jei reikia tau padrasinimo, tai as sakau, kad puiku, tikek ir mylek save ir savo talenta, kad ir kas ka besakytu. O tada sekme ateis savaime.
Netikiu, kad galima pirma karta siaip sau uzsimanius tapyti gauti toki stulbinanti rezultata. Vis tiek juk kazkur kazka mokeisi?
O kur tas dailes egzaminas vyks? Stosi i dailes mokykla ar akademija(gal vadinas universitetas?)?
Jei reikia tau padrasinimo, tai as sakau, kad puiku, tikek ir mylek save ir savo talenta, kad ir kas ka besakytu. O tada sekme ateis savaime.
QUOTE(Virvutė @ 2010 09 01, 22:54)
Pirmi bandymai tapyti??????? Ar pirmi bandymai svarankiskai tapyti???
Pirmi bandymai tapyti, niekada netapiau, net mokytoja sakė kad tavo pasirinkimas tapyti egzaminui nelabai tinka, aš labiau grafika , su pieštuku piešdavau. Bet pabandžiau, ir pat nustebau. Dailės egzaminas vyko jau, laikiau 12 klasėj šiais metais. nelankius nei dailės mokyklos nesu , nieko, apie talentą sakė ir per dailės egzaminą Nestojau dėja nei į dailės mokyklą nei į akademiją. O tapyta iš fotografijos + savi dapiešti kažkokie objektai.
P.S. Dėkui labai
Vaje, pasijutau biskiuka senstelejus ir ....o tai mokykloj dabar galima laikyti dailes egzamina??? Cia kur - vidurinej mokykloj ar gimnazijoj? Ojjj kaip sunku man susigaudyti. Bet teks, nes didziajam sunui jau desimt metu
O tu, dar karta pasiziurejau ir sakau - man grazu. Nu gal ten kokios ismanancios ka nors ir papasakos apie kokias nors klaidas, bet va mane tavo darbai kazkaip uzkabino, isiurbe tie peizazai, priverte susimastyt ir pasvajot. Ir netgi sujudino manyje drumzles kazkokias, uzsimaniau ir as ka nors nutepliot.
O siaip tai as visada nemegau peizazu, bet dabar keiciu nuomone
O tu, dar karta pasiziurejau ir sakau - man grazu. Nu gal ten kokios ismanancios ka nors ir papasakos apie kokias nors klaidas, bet va mane tavo darbai kazkaip uzkabino, isiurbe tie peizazai, priverte susimastyt ir pasvajot. Ir netgi sujudino manyje drumzles kazkokias, uzsimaniau ir as ka nors nutepliot.
QUOTE(Virvutė @ 2010 09 02, 21:45)
Vaje, pasijutau biskiuka senstelejus ir ....o tai mokykloj dabar galima laikyti dailes egzamina??? Cia kur - vidurinej mokykloj ar gimnazijoj? Ojjj kaip sunku man susigaudyti. Bet teks, nes didziajam sunui jau desimt metu
Dėkui Gimnazijoj, 12 klasėj yra mokyklinis dailės egzaminas Pasirinktinai aišku, nori renkiesi, nori ne.
O čia tie du pirmieji nelabai kaip žiūrisi, realybėj labai gražu, dideli ir ryškesni nei čia atrodo . Dar kartą dėkui
QUOTE(agnulllka @ 2010 09 01, 13:36)
Sveikos, parodysiu ir aš savo pirmuosius darbelius, vis niekaip nebėra laiko prisėst toliau piešt. Čia mano pirmi bandymai tapyti, dailės egzaminui šituos darbelius pristačiau
Labai gražu. Aš prieš stodama taip nemokėjau
O čia mano studijų metų darbelis. Foto kokybė labai prasta, bet kitų nuotraukų neturiu...
O čia keletas kitų tapybos darbelių
Reikės vėl kada prisėsti patapyti