Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Namų darbai? clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos, galima prisijungti prie jusu blush2.gif norejau paklaust, kaip teisingiau drobe uztraukti ant poremio?ja nugruntuot pries traukiant , ar jau uztraukus?
Atsakyti
QUOTE(virgva @ 2010 08 14, 10:20)
Sveikos, galima prisijungti prie jusu  blush2.gif norejau paklaust, kaip teisingiau drobe uztraukti ant poremio?ja nugruntuot pries traukiant , ar jau uztraukus?

manau užtraukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 08 14, 11:19)
manau užtraukus.  4u.gif

nu dabar net nezinau, bandziau aiskintis, tai lyg, traukia nugruntuota, nes pabandziau po to gruntuot, tai ji man tik istyso, ta prasme atsileido.....
imesciau savo darbu, tik pamirsus kaip ikelt, reik eit issiaiskint g.gif
Atsakyti
nu dabar net nezinau, bandziau aiskintis, tai lyg, traukia nugruntuota, nes pabandziau po to gruntuot, tai ji man tik istyso, ta prasme atsileido.....
imesciau savo darbu, tik pamirsus kaip ikelt, reik eit issiaiskint

Aš daug sužinojau iš čia: Wetcanvas
Tikrai mačiau aiškinimą, kaip užtraukti drobę. Be to čia daug kas įdomaus man apie spalvas buvo 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
Vakar pabaigiau iškepti savo sesei paveikslą tongue.gif . Ji norėjo kažko abstraktaus, stilizuoto rolleyes.gif . Vis šį darbelį taisiau ir taisiau...Tai vyras sako trūksta dramos, trūksta veiksmo g.gif . O man ir taip jau atrodo, kad per daug čia priveikiau g.gif ax.gif . Kaip manote, ką reikėtų pridėti, gal ką patamsinti, o gal pašviesinti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2010 08 27, 09:03)
Sveikutės 4u.gif ,
Vakar pabaigiau iškepti savo sesei paveikslą tongue.gif . Ji norėjo kažko abstraktaus, stilizuoto rolleyes.gif . Vis šį darbelį taisiau ir taisiau...Tai vyras sako trūksta dramos, trūksta veiksmo g.gif . O man ir taip jau atrodo, kad per daug čia priveikiau g.gif  ax.gif . Kaip manote, ką reikėtų pridėti, gal ką patamsinti, o gal pašviesinti? ax.gif

jūsų vyras teisus, čia tikrai kažko trūksta biggrin.gif bigsmile.gif vėl, viskas tarsi fonas veikėjui, kuris kažkur išėjęs 4u.gif lyg noris kažkokio dar vieno stambaus motyvo.. bet šiaip gražu. 4u.gif atrodo ganėtinai gyvai ir dekoratyviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 27 rugpjūčio 2010 - 09:06
o ką Jūs patartumėte tuo pagrindiniu elementu nutapyti ir kokioj vietoj jo trūksta? blink.gif .nesugalvoju g.gif .gal tą vaisių vieną dar pridėti kokį ypatingesnį g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2010 08 27, 13:44)
o ką Jūs patartumėte tuo pagrindiniu elementu nutapyti ir kokioj vietoj jo trūksta? blink.gif .nesugalvoju g.gif .gal tą vaisių  vieną dar pridėti kokį ypatingesnį g.gif

nežinau ką dėti, juk tai jūsų kūrinys biggrin.gif 4u.gif tiesiog kompozicijoje trūksta kažkokio pagrindinio stambaus elemento.. g.gif centras tuščias tad žiūrovas tarsi neturi į ką žiūrėti.. gal tą medį reikėjo arčiau centro patraukti.. g.gif
o gal dar galite kokią detalę iš arčiau nufotkinti, būtų įdomu pažiūrėti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 27 rugpjūčio 2010 - 13:13
trr, tikrą teisybę sakote drinks_cheers.gif . Paveikslo centras labai tuščias, trūksta pagrindinės minties doh.gif . Tai tikrai išdidinsiu , išpuoselėsiu dar vieną medžio vaisių g.gif panašų į šiuos ax.gif .
user posted image
Kaip džiaugiuosi, kad yra forumas, kuriame žmonės padeda bent šiek tiek taisyklingai tapyti, suprasti įvairius tapymo ypatumus tongue.gif .
AČIŪ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2010 08 27, 13:44)
o ką Jūs patartumėte tuo pagrindiniu elementu nutapyti ir kokioj vietoj jo trūksta? blink.gif .nesugalvoju g.gif .gal tą vaisių  vieną dar pridėti kokį ypatingesnį g.gif

Aš būtinai užpildyčiau tą baltą erdvę kairėje, nes dabar dešinė viską nusveria, per sunki ir nėra pusiausvyros. Ten galėtų būti žmogaus, labiausiai gal moters tiktų, figūra (iš profilio), įsirėmus delnais į medį, arba tiesiog galima pratęst detales iš viršaus, pridedant atsikartojančią mėlyną detalę.
Čia tik mano pamąstymai tokie ax.gif
Atsakyti
Labukas.Aš ir mėgstu tapyti,piešti,lankau meno mokyklą (esu neilnametė),tik deja darbelių neturiu,bet trumpai išsakysiu nuomonę.
QUOTE(Aksana-Lap @ 2010 06 15, 07:50)
Sveiki, seniai besilankiau pas jus  blush2.gif
rodau paskutinius du darbelius.  blush2.gif
user posted image

Čia...čia tapyta bigsmile.gif ?Tiesiok negaliu patikėti,man tos akys kaip tikros wub.gif .

QUOTE(giedras dangus @ 2010 08 27, 09:03)

Man tokie paveisklai labai,patinka,beto pati negalėčiau tokių nutapyti,nes tuoj pasimesčiau,nebesumaišyčiau otkių spalvų doh.gif wub.gif
Atsakyti