Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

[quote=jurga...a,2010 06 23, 12:30]
sveiki 4u.gif pakritikuosit?
Atsitiktinai uzklydau cia ax.gif , issakysiu savo nuomone, labai nepykit.
Gamtoje visos gelytes skirtingos, forma, atspalviai ir tt. Pas jus to nera, pabandykit jautriau paziuret, juk automatiskai tolimesni zieda turetu "atlipti" nuo artimesniu 4u.gif .Nebijokit maisyti spalvu 4u.gif
Na ir dar... jei tai nepafotoshopint nuotrauka, tai gal noretusi ne tokio tonaliai intencyvaus fono. O visa kita liuks, tik kurkit kurkit ir kurkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HULDRA: 23 birželio 2010 - 14:20
[quote=HULDRA,2010 06 23, 15:19]
[quote=jurga...a,2010 06 23, 12:30]
sveiki 4u.gif pakritikuosit?
Atsitiktinai uzklydau cia ax.gif , issakysiu savo nuomone, labai nepykit.
Gamtoje visos gelytes skirtingos, forma, atspalviai ir tt. Pas jus to nera, pabandykit jautriau paziuret, juk automatiskai tolimesni zieda turetu "atlipti" nuo artimesniu 4u.gif .Nebijokit maisyti spalvu 4u.gif
Na ir dar... jei tai nepafotoshopint nuotrauka, tai gal noretusi ne tokio tonaliai intencyvaus fono. O visa kita liuks, tik kurkit kurkit ir kurkit 4u.gif
[/quote]

na man tokie fonai patinka.. nežinau kodėl doh.gif
ačiū už pastabas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2010 06 23, 17:15)
na man tokie fonai patinka.. nežinau kodėl doh.gif
ačiū už pastabas.. 4u.gif

Ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Būtų įdomu sulaukti kritikos smile.gif

http://public.fotki....urmortas-2.html

Atsakyti
Praeivės graži daiktų apimtis, kompozicija labai nebloga, beigi smagu, kad pagrindo draperijos su vertikaliom gražiai jungiasi, o ne horizontalia riba (kaip dažnai atsitinka), kitaip sakant, nenuobodžiai sudėta viskas. Ir refleksai yra smile.gif Tik spalvelių daugiau truputukę norėtųsi (pvz apšviestoje pusėje ir reflekso dalyje šviesos galėtų būti skirtingesnių spalvelių. Ir šėšėliukai.), bet apimtis super, man labai patiko smile.gif
Papildyta:
Edita, jūsų darbe būtų ypatingai tikęs violetinis irisas smile.gif (ta prasme, jei pirma nutapėte foną, kontrastinga violėtinė su daug blicų ir pereinančių spalvyčių nuostabiai dėrėtų, siūlyčiau netgi pabandyti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo basom_per_lietu: 24 birželio 2010 - 20:56
Aciu labai trr ir didute uz pastabas, biggrin.gif dziaugiuosi kad jos sutapo su mano nuogastavimais, -vadinasi savikritika dar neslubuoja g.gif biggrin.gif
Gaila nebeturiu tiek laiko tapyti kaip anksciau, bet tikiuosi greitai atsigauti, ir daugiau darbeliu nutapyti ar ispiesti aerografu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Praeivė. @ 2010 06 24, 20:41)

o, kaip suprantu pamėginote kitokį stilių bigsmile.gif mirksiukas.gif toks monumentalus darbas, tskant vyriškai nutapyta thumbup.gif ir labai gerai žiūrisi. tik dar pabandykit ateity padaryti taip, kad šilti tonai atsidurtų greta šaltų tonų ir atvirkščiai, tada jie vienas kitą išryškina, atsiranda erdvė ir t.t. tarkim ten kur "susiduria" arbatinukas ir butelis, arba ant stalo tas mėlynas plotas ir rožinė/purpurinė draperija (abi šios spalvos šaltos, tad tą purpuro šaltumą prie mėlyno ploto ribos gerai būtų "pašiltinti" keliais šiltų spalvų potepiais..)
Atsakyti
Jau Trr prajuokino su ,,vyriskai nutapyta" lotuliukas.gif
Darbo apimtis buvo man neįprastai didelė (A2), tai ir stilius neįprastas gavosi.
Basom_per_lietu, už kompoziciją įvertinimo prisiimti negaliu, nes man ji buvo sustatyta, aš tik indus šiek tiek pastumdžiau.

Ačiū abiems už komentarus, malonu, kad kai kas patiko; kituose darbeliuose atkreipsiu dėmesį į kritiką dėl spalvų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praeivė.: 25 birželio 2010 - 10:14
QUOTE(Praeivė. @ 2010 06 25, 11:14)

Basom_per_lietu, už kompoziciją įvertinimo prisiimti negaliu, nes man ji buvo sustatyta, aš tik indus šiek tiek pastumdžiau.

vadinas kažkiek atsakinga ir už kompoziciją, jei pastumdėt biggrin.gif , plius vistiek kažkiek rinkotės vietą kur atsistoti ir kuriuo kampu į jį žiūrėti.. galop net jei sustatyta vienaip, piešiant irgi galima stumtelt daiktą lape ten kur patogiau... žodžiu autorius visada daugiau mažiau "kaltas" dėl kompozos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 06 24, 21:55)

Papildyta:
Edita, jūsų darbe būtų ypatingai tikęs violetinis irisas smile.gif (ta prasme, jei pirma nutapėte foną, kontrastinga violėtinė su daug blicų ir pereinančių spalvyčių nuostabiai dėrėtų, siūlyčiau netgi pabandyti)

Ačiū už patarimą, tikriausiai reikės pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Mergytes, reikia jusu patarimo, kur siauliuose pigiausios tapybos priemones? (drobe su poremiu akriliniai dazai ir panasiai...) 4u.gif

beja gal zinot puslapiu kur butu galima rasti graziu foto, ivairiu peizazu gyvunu, graziu moteru biggrin.gif ? per google vis nerandu nieko ypatingo...

O cia vakarykstis darbukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 14 liepos 2010 - 10:24
Sveikos ir sveiki. Pirma kart uzsukau i sia tema, nors apskritai SM forume as seniai. Puse sios temos - intrigos ir aiskinimasis. Tad kazkaip as nedesiu savo itin megejisku darbu i sia tema, nes tikrai kai jau pazirs kritika, tai nebenoresiu nieko,. Juolab, kad savokose ir terminuose nieko nenusimanau. Esu absoliuti savamoksle ir niekad iki savo 35 gimdienio netapiusi.
Bet kodel as jus susiradau? Prireike pagalbos. Noriu isgauti iskilia faktura (kalba eina apie aliejine tapyba ant drobes). Kuom reiketu sukurti ta faktura - kokiu specialiu gruntu? Vien potepiu neuztektu, nes norisi itin iskiliu formu.
Jei kas galite pamokyti - labai laukciau patarimu wink.gif
Atsakyti