Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(Arven @ 2010 06 17, 22:10)
Lankiau. Man asmeniskai pasirode labiau laiko gaisimas, nei intensyvus mokymasis.

mastau.gif oho, tokio bim bam keturiems metams tikrai laiko gaišimas.. unsure.gif
o kad vėluoja tai nieko keisto, menininkai dažnai ne pagal grafiką gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 18 birželio 2010 - 09:47
Ačiū, Arven, už info smile.gif Patvirtinai tai, ką aš buvau iš kitų girdėjusi. Nieko tokio, kad ir nespėjau dokumentų pristatyti: jau visos vietos buvo užimtos. Kaina neaukšta, tai tikriausiai dėl to suaugusių skyrius greitai užsipildo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praeivė.: 18 birželio 2010 - 11:21
Įmesiu ką nors ir aš, jeigu neprieštaraujate. Iš natūros portretų piešt nebemoku(o gal niekada ir nemokėjau), bo labai seniai ir bandžiau, tad imu `iš galvos`. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
vau kaip gražu bigsmile.gif ta prasme ir atlikta "ščirai", ir personažas įspūdingas.. thumbup.gif man patiko. o ji turi tautybę ar kokia dievybės paskirtį ar tiesiog fantazijos miksas? biggrin.gif g.gif
ir čia akvarelė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 19 birželio 2010 - 00:14
Nu super, labai grazu. thumbup.gif Labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 06 19, 01:12)
vau kaip gražu  bigsmile.gif ta prasme ir atlikta "ščirai", ir personažas įspūdingas..  thumbup.gif man patiko. o ji turi tautybę ar kokia dievybės paskirtį ar tiesiog fantazijos miksas?  biggrin.gif  g.gif
ir čia akvarelė?

Šiaip improvizacija - labai užsinorėjo akvarele patepliot. tongue.gif Kaip kažkokį prototipą ėmiau Ivanauskaitės išgalvotą joginę Pemą Dochen, po kurios vardu ji slėpėsi ir kūrė kai kurias istorijas. O faktas, kad atseit menininkas į savo kūrinį įdeda dalelę savęs - daugelis pamatę vis klausė, ar čia autoportretas doh.gif Matyt per daug save matau veidrody.
Atsakyti
Laba vakaras, užsukau, nors gal ir neturiu teisės čia tokiu reikalu užsukti - bet tikiuos labai nepamaišysiu - tik noriu pasidalinti su Jumis - organizuojami rimti ir labai įdomūs "Klasikiniai dailės kursai" Vilniuje. Renkama 10 žmonių grupė (pradinis talentas/pasirengimas nesvarbus - svarbus noras mokytis ir tobulėti). Programoje - piešimo, kompozicijos ir tapybos pagrindai; teorija ir praktika. Kursus ves profesionalus dailininkas-menininkas, kartą per savaitę po 3 val (numatoma trukmė - pusė metų). Šitie kursai skirti suaugusiesiems, ieškantiems kūrybinės saviraiškos, dvasinės brandos, meninių poreikių ugdymo, gėrio, grožio harmonijos supratimo. Taigi čia ne tradicininiai kursai, organizuojami įvairių komercinių dailės mokyklų. Kaip žinia, dailė yra sritis, kur reikalingas rimtas įdirbis, pasiekiamas tik ilgu ir nuosekliu darbu. Todėl reikia turėti rimtą troškimą mokytis. Kiek matau iš Jūsų darbelių, dauguma Jūsų jau esate savarankiškai ar su kažkieno pagalba nuėjusios ne trumpą, produktyvų ir turiningą kelią dailės meno pažinimo ir įvaldymo link. Bet galbūt savo pažįstamų rate turite žmogų, kuris galbūt gyvena visiškai kita sritimi, tačiau giliai širdyje jaučia esąs menininku ir turi slaptą svajonę išmokti piešti ar tapyti, pažinti dailės meną, jį suprasti, mokytis ir tobulėti... Jeigu susidomėsite, prašau, parašykite man per a/ž. Nesu organizatorė, bet suinteresuota kursų sėkme, nes pati labai noriu juos lankyti - todėl aš pabūsiu tarpininke tarp mūsų ir dėstytojo, kad galėtume kartu įgyendinti savo svajonę. Labai laukiu visų susidomėjusių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Po tokių gražių darbų net gėda kelti savuosius.. ax.gif
Bet pasirodyti norisi biggrin.gif
''Irisas'' (akrilas, drobė)
user posted image
Iš arčiau
user posted image

Na man tai per ruda doh.gif
Bet pirma padariau foną o vėliau kažkaip netiko kitos spalvytės iriso tai ir jį rudą padariau... g.gif
Atsakyti
o ko čia gėdytis, visai vykęs, minkštas, švelnus, virpantis ir tapybiškas darbas thumbup.gif nors fonas dominuoja, bet jis nenuobodus. gal pats žiedas galėjo būti šaltos spalvos, jei fonas šiltas, tada jis atsiplėštų, atsirastų erdvė tarp daikto ir fono.. bet šiaip atlikimas geras.
Atsakyti
QUOTE(Bestiarum @ 2010 06 19, 09:50)
Šiaip improvizacija - labai užsinorėjo akvarele patepliot. tongue.gif Kaip kažkokį prototipą ėmiau Ivanauskaitės išgalvotą joginę Pemą Dochen, po kurios vardu ji slėpėsi ir kūrė kai kurias istorijas. O faktas, kad atseit menininkas į savo kūrinį įdeda dalelę savęs - daugelis pamatę vis klausė, ar čia autoportretas  doh.gif Matyt per daug save matau veidrody.

Kad tu žinotum kaip aš nusivyliau, kad tos tikrosios Pemos Dochen nėra biggrin.gif Aišku tai buvo labai senai, kai tik pasirodė knyga.
Labai gražus darbas, charakteringas, labai gražiau akvarele ištapytas, gyvas veidas. Ir fonas patiko.

Irisams simpatija dėl to, kad dievinu šitas gėles biggrin.gif ir piešiu jas neretai, tiesa pieštukais. Viskas gerai, aišku būtų daug geriau, jei fonas labiau skirtųsi. Pats žiedas gražiai ištapytas. Aš gal jo ribas labiau pabrėžčiau g.gif , aišku tai savaime išsispręstų jei nesusilietų su fonu. Bet šiaip tikrai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
trr, Forget Ačiū už kritiką. Na tai mano pirmas darbas ant drobės tai truputėlį ''prisvilęs'' biggrin.gif biggrin.gif Būčiau dariusi irisą mėlyną bet sakiau virtuvėj kabinsim paveikslą o virtuvėj nėra mėlynos spalvos niekur tai ir irisą rudą padariau :DDD

O čia pora darbų iš plenero su dailės mokykla
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveiki 4u.gif pakritikuosit?
user posted image
tik fotografė iš manęs nekokia..
Atsakyti