Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Tai kur dingo vertintojai? Isejo atostogu ar ka?
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2010 06 07, 11:16)
Laba dienelė,
Mano naujausiasis darbelis. Pačios sugalvotas, išgyventas, iškentėtas blush2.gif  ax.gif . Spalvos yra ryškesnės (nesigavo su fotiku nufotkint kaip reikia). Laukiu Jūsų kritikos smile.gif - ką ir kaip ištaisyti, kas atrodo ne vietoje ax.gif

nu toks sunkiai komentuojamas darbas, regis ir dinamikos yra, ir tekstūrų įvairovė, bet vat trūksta kažko ir nors tu ką.. g.gif kažkokio ryškesnio elemento, aiškiau išreikštos minties.. man norėtusi to mėlynumo daugiau įterpti, ten kur jis yra darbas lyg ir suskamba, o kitur ne, todėl, kad kiti du plotai (skritulių ir tų laužytų linijų) skiriasi (kontrastuoja) tik tekstūra, bet jų svoris (plotas), šviesumas, spalvinis "šiltumas" ir net tekstūros smulkumas bei dinamiškumas yra apyligiai, o juos reiktų atskirti, supriešinti vieną kažkurį patamsinant (tik be juodos spalvos), "atšaldant" šaltesnėm spalvom, pastambinant ar pasmulkinant detales, arba įterpiant tarp tų plotų tos mėlynos masės. pabandykit šitą darbą kompe pasidaryti nespalvotą, pamatysit, kad tie du plotai beveik susilieja, viskas gana vienoda, nėra bangavimo, grumties tarp jų. 4u.gif
dar nebijokite pabandyti maišyti spalvas, kaip kad piešiant sniegą nereiktų naudoti tik baltą ir juodą spalvas, reikia atrasti tame sniege ir kitus atspalviu, taip ir čia.
beje, ar šitas darbas turi pavadinimą?

Papildyta:
QUOTE(Agalis @ 2010 06 09, 13:52)
Tai kur dingo vertintojai? Isejo atostogu ar ka?

aha, norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 09 birželio 2010 - 15:41
Gražios spalvos ir ornamentai. Apskritimukai veža. Mėlyna padeda atsiskleisti kitom spalvom. Kas norėta pavaizduoti, visai neaišku. Nors mintis berods yra?, nes sakot pačios išgyventas darbas. Tiktų knygos iliustracijai. Malonu į jį žiūrėti. Dinamikos aš čia nematau, labiau statiką, ypač statiški yra apskritimai. smile.gif Dinamiką sukelia mėlynos spalvos vandenukas. Jis veržiasi į tą rudą statiką. Bet jos berods net nepajudina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo didute: 09 birželio 2010 - 18:06
Tesulka, piešiau iš nuotraukos, žinau, kad tai ne pats geriausias variantas... ax.gif

Giedras dangus, kaip skirtingai visi mato paveikslus: Jūsų paveiksle aš matau daugiau dinamikos nei statikos, dinamiką sukelia vyraujančios vertikalios ir pasvirusios linijos smile.gif

Agali, buvau parodoje, bet mokinių darbai jau buvo nukabinti. Man atrodo, kad Jūs dar nebuvote atsiėmusi savo darbelių ir juos pažiūrėjau: l.patiko darbas su siuvimo mašina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praeivė.: 13 birželio 2010 - 20:58
QUOTE(Praeivė. @ 2010 06 13, 21:57)
Tesulka, piešiau iš nuotraukos, žinau, kad tai ne pats geriausias variantas...  ax.gif

Giedras dangus, kaip skirtingai visi mato paveikslus: Jūsų paveiksle aš matau daugiau dinamikos nei statikos, dinamiką sukelia vyraujančios vertikalios ir pasvirusios linijos  smile.gif

Agali, buvau parodoje, bet mokinių darbai jau buvo nukabinti. Man atrodo, kad Jūs dar nebuvote atsiėmusi savo darbelių ir juos pažiūrėjau: l.patiko darbas su siuvimo mašina  smile.gif

Tu matai, jau nukabino, ale nieko nepranese. Reiks nueiti atsiimti paveikslus smile.gif
Atsakyti
Agali, o ten, kur lankote, mokė pirmiausiai pieštuku piešimo ar iš karto akrilu tapybos? Ar kaip mokymo procesas vyksta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Praeivė. @ 2010 06 14, 18:26)
Agali, o ten, kur lankote, mokė pirmiausiai pieštuku piešimo ar iš karto akrilu tapybos? Ar kaip mokymo procesas vyksta? smile.gif

Ne, iš karto pradėjom aliejum. Ten taip laisvai, pieši kaip tau išeina, tik dėstytojai vis pataria dėl spalvų derinimo ir visų kitų dalykų. O šiaip pieši kokiu nori stiliumi, nėra jokių ten reikalavimų.
Atsakyti
Sveiki, seniai besilankiau pas jus blush2.gif
rodau paskutinius du darbelius. blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aksana-Lap @ 2010 06 15, 07:50)
Sveiki, seniai besilankiau pas jus  blush2.gif
rodau paskutinius du darbelius.  blush2.gif

gaila spalvų mažoka biggrin.gif man vienintelė vieta užkliuvo, to tigriuko, kuris nemiega apšviestoji pusė vistiek turėtų turėti bent kelis tamsesnius pūkelius, kad žiūrovas bent apytiksliai nutuoktų kur ten tas snukutis baigiasi. g.gif ir liežuvis kietokas gavos, nelankstus ir nenatūralus, o juk tai toks elastingas raumenukas biggrin.gif besilaižant glotniai apgulantis ir pakartojantis visas snukučio formas. biggrin.gif bet užtat akytės jo superinės bigsmile.gif thumbup.gif
čia iš nuotraukų kaip suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 15 birželio 2010 - 09:45
man irgi liežuviukas "užkliuvo" smile.gif miegantis tigriukas geriau išėjo, tik dešnioji letenelė atitolus, o aukštesnio tigriuko snukutis toks lyg kaukė, spalvos man patinka, o kairioji letenėlė neaišku kurio tigriuko smile.gif

grožis, nelabai jaukiai jaučiuosi kritikuodama, bet čia tokios pastabos, ką aš matau, gal bus naudingos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo didute: 15 birželio 2010 - 10:14
Įsidedu ir aš pasirodyti savo darbelius.

Natiurmortas su siuvimo mašina
user posted image

Nepažįstamos moters potretas
user posted image
Atsakyti
Nu tai kur tie didieji kritikai išsilakstė smile.gif))))
Atsakyti