Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

Trr, dekor, tai ar buvot ateje i paroda? As kadangi jusu asmeniskai nepazistu, tai nezinau, ar buvot.
Atsakyti
Dar pasvalvinsiu temą šiek tiek, šį kartą kiek kitoks darbas -
labai norėčiau kritikos sulaukti

"Arabiška naktis", 60x80 cm

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 05 29, 10:38)
Trr, dekor, tai ar buvot ateje i paroda? As kadangi jusu asmeniskai nepazistu, tai nezinau, ar buvot.

blush2.gif nebuvau, negalėjau, labai kipišuota diena buvo.. bet paroda gi vyks dar kurį laiką, kai būsiu mieste gal užeisiu.. 4u.gif o kaip praėjo atidarymas, ar daug žmonių buvo?
Papildyta:
QUOTE(just sweet @ 2010 05 29, 11:00)
Dar pasvalvinsiu temą šiek tiek, šį kartą kiek kitoks darbas -
labai norėčiau kritikos sulaukti
"Arabiška naktis", 60x80 cm

spalvos man tam viduriniam variante gal geriausiai atrodo g.gif o šiaip visai nieko, kūno dalys lyg ir savo vietoj, nors galėtų būti judesys (ar kūno linijos) dar išraiškingesnis. ant kaktos papuošalas ir plaukų skyrimas centriuką pametė, bet tai smulkmena. neblogai draperijos skaidrumas išgautas, nors pačiai draperijai norisi klosčių šiek tiek (nuo tos vietos kur rankos laiko), kad to audinio minkštumą ir natūralumą pajusti. arabiška naktis, europietiška mergelė (čia nieko blogo, šiaip pastebėjimas) biggrin.gif spalvas gal kiti pakomentuos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 gegužės 2010 - 11:17
QUOTE(trr @ 2010 05 29, 12:01)
blush2.gif nebuvau, negalėjau, labai kipišuota diena buvo.. bet paroda gi vyks dar kurį laiką, kai būsiu mieste gal užeisiu..  4u.gif o kaip praėjo atidarymas, ar daug žmonių buvo?

Daug zmoniu buvo, nu bet dauguma ir kviestiniai aisku. Buvo vienas kritikas smile.gif Nepamenu pavardes, toks senas, zilas su barzda ir kudas seniokas. Kazkas sake, kad jis desto akademijoj. Tai truputi komentavo visu paveikslus.
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 05 29, 12:14)
Daug zmoniu buvo, nu bet dauguma ir kviestiniai aisku. Buvo vienas kritikas smile.gif Nepamenu pavardes, toks senas, zilas su barzda ir kudas seniokas. Kazkas sake, kad jis desto akademijoj. Tai truputi komentavo visu paveikslus.

gal andriuškevičius? bigsmile.gif ar įdomiai komentavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 gegužės 2010 - 11:18
QUOTE(trr @ 2010 05 29, 12:18)
gal andriuškevičius?  bigsmile.gif ar įdomiai komentavo?

Nu nepamenu as pavardes. Komentavo tai nu kaip cia pasakyt, matesi, kad jei kas butu leides, tai butu sudirbes visus, bet kadangi matyt atidarymo proga nenorejo nieko blogo sakyt, o ir zinojo, kad cia ne profai piese, tai daugmaz gerai atsiliepe, bet sausokai. Man asmeniskai sake, kad mano paveiksluose spalvu koloritas labai visada gerai dera, tipo jauciu spalva.
Atsakyti
trr - ačiū labai už pastabas 4u.gif 4u.gif norėjau išbandyti akrilinių dažų permatomumą, tai sugalvojau štai tokį paveikslą, visiškai viskas iš galvos tapyta. Todėl gal ir veido bruožai tokie, kaip įpratau, reikėtų man pastudijuoti rytiečių portretus blush2.gif

Atsakyti
http://public.fotki..../laiveliai.html

Darbelis dar nebaigtas: dar taisysiu medžio apačią. Laukiu nuomonių ir kritikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Praeivė. @ 2010 05 29, 17:11)

Darbelis dar nebaigtas: dar taisysiu medžio apačią. Laukiu nuomonių ir kritikos  smile.gif

trumpai žvilgtelėjus panašu, kad labiausiai reiktų "taisyti" medį, kuris pirmam plane - ištraukit jį į priekį, kad jis nesusilietų su sekančiais medžiais.. ir geriau rodyti vistik užbaigtus darbus, nes mintyse kiekvienas gali dasibaigt skirtingai.. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 05 29, 23:04)
trumpai žvilgtelėjus panašu, kad labiausiai reiktų "taisyti" medį, kuris pirmam plane - ištraukit jį į priekį, kad jis nesusilietų su sekančiais medžiais.. ir geriau rodyti vistik užbaigtus darbus, nes mintyse kiekvienas gali dasibaigt skirtingai..  rolleyes.gif  4u.gif

Įdėjau ne visiškai baigtą, t.y.nepabaigtu medžiu, nes maniau, kad gal kas atkreips dėmesį į kokią kitą vietą, kurią irgi reikėtų taisyti ir vienu metu galėčiau pataisyti kelias vietas ax.gif Ačiū, kad pasakėte, į ką atkreipti dėmesį taisant medį smile.gif
Atsakyti
Praeive: o jūs tapote iš atminties, atviruko ar natūros? ax.gif Gamtovaizdžius piešti iš atminties labai sunku, sakyčiau bent jau man neįmanoma, jei tapote iš atviruko, tai sunkiai jaučiamos erdvinis vaizdas, gylio suvokimas ir aplinkos pateikimas. Dabar vasara, pats nuostabiausias laikas, kai galima praleisti savatgalį gamtoje piešiant iš natūros smile.gif Sėkmės. Beje, kaip trr sakė medis atrodo kaip nukirstas ir palenktas, jį reikėtų kaip nors "ištraukti" į pirmą planą mirksiukas.gif

--------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Laba dienelė,
Mano naujausiasis darbelis. Pačios sugalvotas, išgyventas, iškentėtas blush2.gif ax.gif . Spalvos yra ryškesnės (nesigavo su fotiku nufotkint kaip reikia). Laukiu Jūsų kritikos smile.gif - ką ir kaip ištaisyti, kas atrodo ne vietoje ax.gif
user posted image
Atsakyti