Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(nojura @ 2010 05 17, 15:55)
Sveikos gyvos  4u.gif
Seniai bebuvau pas jus užsukusi.
Tai va, nieko blatno, ale...
http://1.bp.blogspot...ytasvakaras.jpg

gražus darbas, bent jau kiek iš toli matosi. kadangi abiejų dalių kompozicinis "svoris" vienodas, jie nesusijungia ir labiau žiūrisi kaip du atskiri paveikslai. ir sutinku su praeive, kad paspartas blogas, tokiam subtiliam darbui reiktų neutralesnės spalvos.
beje, norėjau klausti, kodėl dvi dalys, žiūrėjau žiūrėjau ir atsakymą radau pavadinime biggrin.gif , bet deja vaizde idėjos nepavyko perteikti iki galo. tą ryto ir vakaro priešpastatymą/kontrastą reikėjo išreikšti kažkaip ryškiau.. g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 19 gegužės 2010 - 20:54
Agne, apie piešinius.

Abiejuose darbuose šėšėliai yra vienodi ant visų daiktų, nors realiai tikrai taip nėra - jų visų svoris turi būti skirtingas. Neaiškios daiktų ribos kaikur, nėra refleksų normalių, šėšėlių ribos per aštrios. Pats štrichas tikrai dar nelabai nelabai - štrichuojate kaip šieną klotumėt. PAsidairykite štricho pavyzdžių, naudokite kietesnius pieštukus - gal tai padės. Be to, niekada štrichas nenaudojamas vienu sluoksniu (beveik, toks naudojamas daugiau eskizams arba labai tolimo plano formoms pažymėti), todėl negalima iškart štrichuoti galutiniu tamsumu. Taip pat yra bėdelių su kompozicija, bet čia nelabai ką pasakyti galiu.
Papildyta:
QUOTE(Hegesihora @ 2010 05 06, 09:23)
Sveiki smile.gif

Pakelsiu tema i virsu =]

user posted image

Ir dar vienas. Uzduotis buvo pamatyti kuo daugiau spalvu juodame fone ir beveik juodame asotyje.
user posted image

Atsiprasau uz foto kokybe.  unsure.gif

Jeigu užduotis pamatyti spalvų, tai fone jų nėra - tik balta su juoda pamaišyta. Priklausomai nuo audinio, turėtų atsirasti rausvi, rudi gelsvi tonai šėšėlyje bei melsi/žalsvi/ beveik balti - šviesoje. Ąsotis plokščias truputį. JAm galioja tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo basom_per_lietu: 20 gegužės 2010 - 14:16
Sveikos, norėjau jus pakviesti į savo darbų parodą. Nu nedaug ten tų darbelių, ale bet vis tiek smile.gif)) Žodžiu paroda atidaroma gegužės 28 dieną nuo 18 val. Totorių gatvės Jaunųjų menininkų galerijoje.
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2010 05 21, 10:12)
Sveikos, norėjau jus pakviesti į savo darbų parodą. Nu nedaug ten tų darbelių, ale bet vis tiek smile.gif)) Žodžiu paroda atidaroma gegužės 28 dieną nuo 18 val. Totorių gatvės Jaunųjų menininkų galerijoje.

ten tik jusu darbai bus ar ir kitu "mokiniu"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 05 21, 10:47)
ten tik jusu darbai bus ar ir kitu "mokiniu"?  ax.gif

Ten bus visų mokinių darbai smile.gif Man dar toli iki tokio lygio, kad mano vienos darbus eksponuotų smile.gif
Atsakyti
Vyno BUS?? - butinai ateisiu))
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2010 05 22, 20:05)
Vyno BUS?? - butinai ateisiu))

Vynas ir muzika liesis per krastus smile.gif Lauksiu penktadieni 18 val.

Beje, kad atpazintumete mane, tai as busiu Egle Gailiene..... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agalis: 24 gegužės 2010 - 11:20
nu jau ir aš susigundžiau bigsmile.gif biggrin.gif jei vaikis pietų miego nepadaugins tai gal ir atlėksiu..
Atsakyti
Kreipiuosi tokiu klausimu, galvoju gal žinosite ar yra dažų pirkti kokių man reikia. Jie sunkiai paaiškinami, bet bandysiu.. Tikriausiai visi žino gyvas žmonių skulptūras, kurios paplitusios užsienyje ( atrodo stovi graži skulptūra, prieini nusifotkint o ji tau mirktelna arba pradeda judėti )žmonės apsipurškia ar iššsitepa sidabro arba ausko spalvos dažais, tai vat, man lb reikia tokių dažų renginiui. Gal kas turi kokia mintį kur jų galima rasti? Šiandien apejau senukusi ir ermitažą, tai nieko...Galvoju gal drabuzius purškiamais dažais (nitruha) apipurkšti o veidą ir plaukus dekupažui skirta tokia metaline aliejine pasta.
Atsakyti
QUOTE(Mildusia :> @ 2010 05 25, 20:41)
Kreipiuosi tokiu klausimu, galvoju gal žinosite ar yra dažų pirkti kokių man reikia. Jie sunkiai paaiškinami, bet bandysiu.. Tikriausiai visi žino gyvas žmonių skulptūras, kurios paplitusios užsienyje ( atrodo stovi graži skulptūra, prieini nusifotkint o ji tau mirktelna arba pradeda judėti )žmonės apsipurškia ar iššsitepa sidabro arba ausko spalvos dažais, tai vat, man lb reikia tokių dažų renginiui. Gal kas turi kokia mintį kur jų galima rasti? Šiandien apejau senukusi ir ermitažą, tai nieko...Galvoju gal drabuzius purškiamais dažais (nitruha) apipurkšti o veidą ir plaukus dekupažui skirta tokia metaline aliejine pasta.

Gal su body paintingui skirtais dažais?
Apie ką šneki žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, nežinau, man dabar parekomendavo vieną parduotuve, gal ten rasiu.. ;>
Atsakyti
QUOTE(Mildusia :> @ 2010 05 25, 20:41)

Nebent jei po to Modelius utilizuosi- bet tai jau baudžiamasis kodeksas. Nitrucha dvoks ,o veido ir plauku kaip ir neliks jei aliejine pasta tepsi. Senukai ir ermitažas tai statybinių prekių parduotuvės.
Tai turi buti vandens pagrindu be toksinių ir alerginių pigmentų dažai.Kur lietuvoj gauti -nežinau, galima iš bedos naudoti grimo,karnavalinius rinkinius - tai nebus prof. body painting'as bet tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekor: 25 gegužės 2010 - 22:43