Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(just sweet @ 2010 05 09, 19:35)
Pasirodau ir aš su nauju paveikslu - "Vasaros lietus", 50x70 cm  ax.gif

kažkur tas kvietkas man matytas.. lens.gif lens.gif (ar čia naujas darbas, ar taisytas senas? biggrin.gif ) šiaip labai gyvas ir nenuobodus darbas thumbup.gif daug skirtingų spalvų, skirtingo dydžio ir formų elementai (susiformuoja planai, dinamika), dar tos linijos bėgioja.. na gal dar tuos susiskleidusius žiedus labiau stilizuoti galima, dėl visumos, (bet čia tikrai neesmė). o šiaip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 09 gegužės 2010 - 22:12
QUOTE(trr @ 2010 05 09, 23:08)
kažkur tas kvietkas man matytas..  lens.gif  lens.gif (ar čia naujas darbas, ar taisytas senas?  biggrin.gif ) šiaip labai gyvas  ir nenuobodus darbas  thumbup.gif  daug skirtingų spalvų, skirtingo dydžio ir formų elementai (susiformuoja planai, dinamika), dar tos linijos bėgioja..  na gal dar tuos susiskleidusius žiedus labiau stilizuoti galima, dėl visumos, (bet čia tikrai neesmė). o šiaip  thumbup.gif

Ne ne, čia jau visai kitas darbas. Prieš tai rodžiau "Žydinčią pievą" ax.gif

user posted image

Dėkui Jums labai už gerus žodžius 4u.gif Dėl stilizavimo reikės gal dar kažką pakeisti, bet čia jau kitame paveiksle, šito jau nenorėčiau keisti blush2.gif
Atsakyti
Kadangi abu matau pirmą kartą, galiu pasakyti, kad abu pakankamai skirtingi, nors matosi jog piešta vieno žmogaus. Pirmasis man mielesnis, nes tiesiog tapybiškesnis ir šiltesnis. Taip ir jaučiasi vasara mirksiukas.gif Man labai gražus spalviškai
Dekoratyvujį stilių labai mėgstu, antrasis ryškus, manau gražiai žiūrėtūsi interjere. Gražiai ištapyta centrinė apvali mėlyna gėlė, kei visas taip formiškai ištapytum, būtų labai gražu mirksiukas.gif

Aš dabar gaunuosi tik kritikuotoja, nes savo tapybos darbų neturiu blush2.gif galiu nebent eskizinius pieštus spalvotais pieštukais parodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 05 10, 11:06)
Gražiai ištapyta centrinė apvali mėlyna gėlė, kei visas taip formiškai  ištapytum, būtų labai gražu  mirksiukas.gif

Kaip gera išklausyti nuomonę iš šalies, pati taip nesugalvočiau, būtinai reikės pabandyti visas gėles formiškai ištapyti thumbup.gif Dėkui labai už komentarą 4u.gif
Atsakyti
just sweet, tikrai labai gražūs darbeliai. Ypač pirmasis wub.gif . Tokiu paveikslu labai džiaugčiausi namuose wub.gif . Merginos, ir iš kur Jūs gaudotės tokių minčių bigsmile.gif ?kaip aš norėčiau nusitapytisau kažką stilizuoto, nekonkretaus, bet man tikrai niekas nesigauna doh.gif . Esu kaip užprogramuota: vis pateplioju ,pavinguriuoju tą patį ir tą patį juodraščiuose. O tada nė rankos nekyla daryti kažką toliau schmoll.gif .Nes pačiai nepatinka tas vaizdelis ir nematau prasmės gadinti nei spalvų, nei aukoti laiko...kaip reikia nutapyti kažką visiškai kitokio, kad net pati nustebtum ir sakytum<<oooo nejau čia mano darbas?>>.Nežinau ar čia ką suprasit, ką aš noriu pasakyti g.gif doh.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žadėjot nepykt, kad ne tabyba ax.gif

Labai labai laukiu kritikos. Paskutiniai rimtesni mano darbeliai. Atsiprašau, už kokybę blush2.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
Giedras dangus: jei eskizai nepatinka, tai dar nebėda. Dažniausiai man pačiai mano eskizai tikras siaubas baubas, bet kai uždedu spalvas jau visiškai kitaip atrodo, todėl pastaruoju metu tiesiog užsimetu pagrindus ant drobės ir iš kart dažus imu blink.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 05 10, 17:41)
Žadėjot nepykt, kad ne tabyba  ax.gif

Labai labai laukiu kritikos. Paskutiniai rimtesni mano darbeliai. Atsiprašau, už kokybę  blush2.gif

antrame išvis nelabai supratau kas pavaizduota.. g.gif ax.gif gerai, kad nuotraukos pasididina ten, nes šiaip labai blogai matosi. įsižiūrėjus arčiau norisi pasakyti, kad darbai nėra baigti, čia tik pirmas ar antras sluoksnis, štrichuokite toliau, gilinkite šešėlius, suminkštinkit vaizdą, niuansuokit daugiau šešėlius ir jų perėjimus, iškelkite artyn arčiausiai esančias detales (paryškinkit, paimkit minkštesnį pieštuką) atsiras erdvė tarp daiktų. dabar tarkim žiedo šešėlis yra ryškesnis nei žiedo briauna, kuri realiai yra arčiau. dar vazelė kiek asimetriška, pasižymėkit centrinę ašį bus lengviau išlaikyti simetriškumą. kūbo sienelės vienodo šviesumo, viena kažkuri pusė turėtu būti tamsesnė, mažiau apšviesta (šešėlyje), tada išryškės, kad tai trimatis daiktas, turintis apimtį. o šiaip man patinka štrichavimas, labai pedantiškas ir kruopštus. dar audinio medžiagiškumas kietokas, norisi draperijos minkštumo.. ir daugiau drąsos, laisvumo..
sėkmės pabaigti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 10 gegužės 2010 - 17:59
just sweet, man patinka tavo paveikslai, ypac "vasaros lietus". Labai grazu!
su kokiais dazais tapei? aliejiniais?
Atsakyti
Dėkui 4u.gif Tapau ir aliejiniais dažais, bet šiuos paveikslus tapiau akrilu ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Seniai bebuvau pas jus užsukusi.
Tai va, nieko blatno, ale...
http://1.bp.blogspot...ytasvakaras.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 17 gegužės 2010 - 14:55
QUOTE(nojura @ 2010 05 17, 15:55)
Sveikos gyvos  4u.gif
Seniai bebuvau pas jus užsukusi.
Tai va, nieko blatno, ale...

Man gražūs darbeliai thumbup.gif Tik rėminimas ne, ypač dėl pasporto ir rėmo spalvų... Gal jie atskirai įrėminus gražiau atrodytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praeivė.: 19 gegužės 2010 - 18:11