Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(mamukas86 @ 2010 04 23, 10:26)
sveiki,gal galit pasakyti kiek val reikia skristi i turkija ir ar ztenka tik paso(korteles)?

Skrendama 3 val. bet cia gal priklauso nuo to kur skrendi. O korteles deja neuztenka, pati suzinojau neseniai, tai vyras turejo tik kortele, buvome priversti susisukti ir pasidaryti pasa. Paso kaina priklauso nuo laikotarpio per kuri nori kad ji padarytu. Mes mokejome 100lt. per menesi, bet buvome maloniai nustebinti kai ji padare per nepilnas 10d.

Papildyta:
QUOTE(sane @ 2010 04 23, 10:54)
Skrendama 3 val. bet cia gal priklauso nuo to kur skrendi. O korteles deja neuztenka, pati suzinojau neseniai, tai vyras turejo tik kortele, buvome priversti susisukti ir pasidaryti pasa. Paso kaina priklauso nuo laikotarpio per kuri nori kad ji padarytu. Mes mokejome 100lt. per menesi, bet buvome maloniai nustebinti kai ji padare per nepilnas 10d.

Tiesa, vaikui labiau apsimoka daryti pasa, issiaiskinome, kad vaiko pasas pigesnis nei kortele, ir nuo 5m. vaikui pasas galios 5m.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 23, 08:04)
ka reiskia saugesni?  g.gif  Kiek vaziavau ir vaziavo kiti, kazkaip nepastebejau, kad viesbuciu saugumas kazkam butu uzkliuves  g.gif ka turite omenyje?

turiu galvoj, kad nebutu jura per gatve, aptverta teritorija, pakankamai gerai orientuota, kad imanoma butu lengvai matyti ir rasti vaika. Vaiku zaidimo aikstele aptverta. Na tiesiogine to zodzio prasme, pasirupinta vaiku saugumu. Uzpernai buvome turan prince residence Sideje, labai patiko ten, teritorija nemaza, bet viskas labai gerai pasiekiama ir uzdara, tai savo sesiameti galedavau paleist laisvai niekur nenuklysdavo. Sikarta irgi ieskau ko nors panasaus.
Taip pat man svarbu, kad nebutu dideli pastatai, geriau jau keli korpusai neauksti negu didziuliai monstrai.Jei kas domisi seimyniniu poilsiu, tai mano buve draugai rekomenduoja Amara club marine. Prie turan irgi buvo Amara wing, labai fainas viesbutis, teritorija grazi, smelio papludimys.

Jau sianakt sapnavau turkija lotuliukas.gif
Atsakyti
Patarkit, prasau del avalynes, nenoriu apsikrauri: suprantama, pasiimsiu gumines slepetes, basutes be kablo biggrin.gif , bet ar reikia kokiu bateliu uzdaru, keduku, basuciu su kulniuku (vakarui, pvz).
Kokiu rubu reikejo labiausiai?
Ar ten reikia kazka puosnesnio veztis?
Gal kazkokio daikto pasigedote tenai, jei taip, tai ko??? biggrin.gif
Labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
kiek vaziavau tai pasidariau galutines isvadas, kuo maziau apsikrauti rubais. Jei i prabangu viesbuti vaziuojat turekit komplekta puosnesnio rubo, nes paprastai ten rengiamos grand vakarienes, arba jei eisit i a la carte. O kasdienai tai tikrai praktiskai vien slepeciu uztenka. Na zinoma jei i ekskursijas vaziuosit tai reikes patogios avalynes. Paskutini karta kai buvau tai pilnai uzteko vienu basuciu ir slepeciu, tiesa skridau ten su mokasinais nes pas mus dar salta buvo, bet grizau jau be ju biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galite parasyti apie Rixos Tekirova viesbuti. Ar tinkamas su 2m.vaikuciu?
Kaip maitinimas, teritorija, ar yra baseinu vaikuciams?
Atsakyti
http://images.google...p...&tbs=isch:1

cia yra keliautoju nuotraukos sio viesbucio. As irgi ji esu nusiziurejus, is pirmo zvilgsnio neblogas turetu but.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 23, 19:27)
Ai, man ramiau, kai UAI biggrin.gif tada ir mini baras nemokamas. smile.gif

UAI Daima resort pernai pasiule nemokama minibara. Pirma diena mineralinis, gaivieji gerimai ir pora alaus. Velesni papildymai (isskyrus mineralini) uz papildoma mokesti smile.gif
Siemet AI minibaras irgi nemokamas. Mineralinis ir gaivieji gerimai kasdien papildoma nemokamai. Alaus saldytuvukyje nebus. Kazkaip isgyvensiu ir be to biggrin.gif
nedidelis skirtumas, tiesa ?
Nors buvau UAI, kur kasdien visko pridedavo su kaupu smile.gif Skiriasi tie minibaru papildymai priklausomai nuo viesbucio
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 23, 20:27)
Ai, man ramiau, kai UAI biggrin.gif tada ir mini baras nemokamas. smile.gif

As buvau pernai AI su nemokamu minibaru. Tiesa, alaus jame nebuvo. Bet Crystal irgi alaus minibare nemaciau g.gif taip, kad mano vistik postas pasitvirtina, reikia skaityti, ka konkreciai gausi UAI ir ar tikrai visada AI neatitinka keliamu reikalavimu.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 23, 20:29)
Nu nepasiseke tau Kemer resorte su barmenais nors tu ka. Net baisu ten grizti  biggrin.gif
Bet cia lyrinis nukrypimas smile.gif O del UAI tai tikrai gali skirtis kaip diena ir naktis. Daimoj uzsienietiskas alkoholis tik uz pinigus. Sviezios sultys irgi  doh.gif
Siemet turesim AI, todel ramiai priimu kad dar teks uz seifa susimoketi papildomai.

Ne, nebaisu, bet buvo, kaip buvo, barmenai ne prie ko, rusai ir pinigus dave, ir graziuoju ir piktuoju, na bet nera ir viskas biggrin.gif Nelabai man tas alkoholis aktualu, minimaliai atostogu metu vartoju, o kruvinajai meri, tai ir vietine degtine sueina.
Bet esme juk ne tame, as apie tai ir kalbu, kad is UAI tikiesi kai ko daugiau, nei minibaras, deje, daugiau gali ir negauti biggrin.gif
As jei seifas mokamas, tai nekvarsinu sau galvos ir viska uzrakinu lagamine.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 23, 20:33)
UAI Daima resort pernai pasiule nemokama minibara. Pirma diena mineralinis, gaivieji gerimai ir pora alaus. Velesni papildymai (isskyrus mineralini) uz papildoma mokesti smile.gif
Siemet AI minibaras irgi nemokamas. Mineralinis ir gaivieji gerimai kasdien papildoma nemokamai. Alaus saldytuvukyje nebus. Kazkaip isgyvensiu ir be to  biggrin.gif
nedidelis skirtumas, tiesa ?
Nors buvau UAI, kur kasdien visko pridedavo su kaupu smile.gif Skiriasi tie minibaru papildymai priklausomai nuo viesbucio

Na, kai ir mineralinio kambaryje nera, tai liudnoka. Bet del colos ir alaus tikrai UAI neiskociau, juolab, kad net ir pasirinkus UAI, vietiek gali ir siu pliurziu negauti biggrin.gif
Na, kiekvienas renkasi pagal save, as tik norejau atkreipti demesi, kad gal neverta uzsiciklinti ant UAI, nes bent jau UAI raideles bent jau Turkijoje absoliuciai nereiskia aukstesnes klases viesbucio.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 23, 20:00)
1 Bet esme juk ne tame, as apie tai ir kalbu, kad is UAI tikiesi kai ko daugiau, nei minibaras, deje, daugiau gali ir negauti  biggrin.gif

2 As jei seifas mokamas, tai nekvarsinu sau galvos ir viska uzrakinu lagamine.

3 Na, kai ir mineralinio kambaryje nera, tai liudnoka.

4 as tik norejau atkreipti demesi, kad gal neverta uzsiciklinti ant UAI, nes bent jau UAI raideles bent jau Turkijoje absoliuciai nereiskia aukstesnes klases viesbucio.

1 drinks_cheers.gif
2 na dokumentus, korteles ir grynus bei laikrodzius bevelyciau saugiau pasideti (del sventos ramybes cool.gif )
3 dar taip nepasitaike
4 drinks_cheers.gif labai teisingai
Papildyta:
QUOTE(RaimondaM @ 2010 04 23, 19:58)
O kur galiu is anksto susizinot,kad musu viesbutyje (UAI) bus nemokamai?Ar tik ten nuvykus kazkur pasiskaityti?
Turiu omeny ir maisteli,ir gerimukus,ir gal kokios siaip dar paslaugos buna nemokamai  blush2.gif

viesbucio aprasyme, viesbucio oficialiam puslapyje, Teztour rusu tinklapyje (ten daznai labai tiksliai surasyta), kitu (jau buvusiu) viesbucio lankytoju atsiliepimuose
Atsakyti
QUOTE(RaimondaM @ 2010 04 23, 20:58)
O kur galiu is anksto susizinot,kad musu viesbutyje (UAI) bus nemokamai?Ar tik ten nuvykus kazkur pasiskaityti?
Turiu omeny ir maisteli,ir gerimukus,ir gal kokios siaip dar paslaugos buna nemokamai  blush2.gif

O rixos puslapi skaitete? as labai nesigilinau, bet siek tiek parasyta yra mirksiukas.gif
http://www.rixos.com/index.aspx

siaip kiek paskaiciau, tai minibaras nealkoholinis, alkoholis vietinis ir importiniai gerimai, issyrus premium viskis, konjakai ir aukstos rusies vynai.

kiek tai atitiks realia situacija pamatysite nuvyke.

galite uzklausti ir savo agente, gal atsius jums koki isaiskinima elektroniniu.

Kas dar domina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimondaM @ 2010 04 23, 20:11)
Novaturo kataloge tai labai mazai info buvo ir net sakyciau nesupratau,ka mes gausim ten for free  blush2.gif  bet tada reikes oficialiam puslapyje pasiskaityt.
Ir dar tam Teztour rusu tinklapyje vyras gales panarsyt. Aciu  ax.gif

o koks viesbutis ?

Ai Rixos tinklas biggrin.gif Nu ten tik alkoholinio uzjurio pauksciu pieno gali nebuti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 23 balandžio 2010 - 19:16
QUOTE(RaimondaM @ 2010 04 23, 21:11)
Novaturo kataloge tai labai mazai info buvo ir net sakyciau nesupratau,ka mes gausim ten for free  blush2.gif  bet tada reikes oficialiam puslapyje pasiskaityt.
Ir dar tam Teztour rusu tinklapyje vyras gales panarsyt. Aciu  ax.gif

viska isskyrus aukle, masazus, dviracius, nardyma, motorines vandens pramogos (oi, kaip sunkiai verciasi man doh.gif biggrin.gif ), internetine kavine, kompiuteriniai zaidimai, katamaranas.

Seifas ir minibaras nemokami. O siaip tai googlinkite ir skaitykite atsiliepimus, daznai galima rasti geru patarimu, paaiskinimu, ko negausite jokiuose oficialiuose aprasymuose. Laiko juk dar turite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 23, 21:13)
o koks viesbutis ?

Ai Rixos tinklas  biggrin.gif  Nu ten tik alkoholinio uzjurio pauksciu pieno gali nebuti  lotuliukas.gif

Nu ir as vis saku, vaziuoja i Rixos, o jaudinasi, kaip Tez Express nusipirkusi biggrin.gif
Raimonda, viskas bus gerai, tik paskaitykite atsiliepimu daugiau, nepatingekite ir rusu, anglu kalbomis pasiskaityti, tikrai jausites labiau uztikrinta, ir nuvaziave i viesbuti jausites, kaip jame jau buvusi mirksiukas.gif
Atsakyti