Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(Alexia @ 2010 05 07, 10:05)
Gal galima dar karta Kemero apylinkiu zemelapiuka  ax.gif Zinau, kad bloga esu nes neissisaugojau kai buvo paviesintas. Bet gal kas netoli turi .. ax.gif
Kodel liepa rugpjuti Turkijoje auksciausios kainos. Kam idomu kepti virs 40 + kaitroje  g.gif

Turiu toki

user posted image

Didesni vaizda pamatytumet (pvz spausdinimui) rastumet http://picasaweb.goo...emeroApylinkes#
Atsakyti
http://www.elaresort.com/en-US/
gal teko buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudakis: 07 gegužės 2010 - 10:53
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 05 07, 08:40)
na tikrai atostogų laikas kiekvienam individualu biggrin.gif , mes tai dėl 6 dienų tikrai niekur nevarytumėm, buvom 14 dienų tunise na pats tas biggrin.gif , ir koks ten buvimas vienoj vietoj jei vis po šalį trankaisi, tai ekskursijos, tai su mašina, tai jų traukiniais, viena diena prie jūros viena kažkur....., tai ką galima nuveikt per 6 dienas man sunkiai suprantama , bet kiekvienam savo smile.gif

pasakysiu taip- manau beveik kiekvienas noretu praleisti siltam kraste dvi savaites, maudytis kasdien, keliauti tarkim kas antra- imti ekskursijas(kuriu kainos svyruoja 10-50doleriu) megautis masazais, valgyti ledus, vaikscioti po miesta, parduotuveles, turgelius(nusipirkti ten kai ka) ir pan. dar maciau daug atsiliepimu kurie skundziasi baro prie papluimio nebuvimu-tai tokie dar ir kokteilius geria(neretai mokamus), taigi....
neskaiciuoju svetimu pinigu, bet tikrai suma, net jei pakaktu gauti pigiai kelione dviem savaitem i 4-5* viesbuti, dviem zmonem virsija 6 000lt...kas manau daug kam yra dideli pinigai.

na is tiesu, kam tada vaziuoti i kelione jei neisi i ekskursijas, nepramogausi ir ribosi save?..
bet...... kai kuriem uztektu 3 *( butu tiesiog puiku jei tai butu 4*) viesbucio, siltos juros, maisto- AI, nemokamu pramogu kurias siulo miestas ar viesbutis- gamta, parkai, vienas kitas muziejus ar isvyka. Pasiplaukiojimas laiveliu uz 5$. pasivaikciojimai nakti juros pakrante, vakariniai sou..

nenoriu nieko sunervinti, ar izeisti. tiesiog..bet nereikia sneketi kad neimanoma pailseti per savaite. aisku yra zmoniu kuriem jokio idomumo tos keliones ar jie negali keliauti(kaip mano mama), bet juk jie irgi nori pailseti, nori siltos juros, siltu naktu...
o bet buna, myliu noriu negaliu:) bet reikia tenkintis tuo ka isgali, ir kartais riboti save.

nepriimkit asmeniskai. tiesiog tokie pamastymai. ir atejau cia nepabedavot kad neturiu pinigu poilsiu. visi mes zmones, visiem norisi siltesnes nei musu vasaros blush2.gif

Gero poilsio kas isvyko!
4u.gif
Atsakyti
Prasom. nezinau ar tikslus tik ,nes man alanija tamsus miskas doh.gif

user posted image

ir pacios alanijos

user posted image
Atsakyti
geros kelionės 4u.gif 4u.gif

Labai norėčiau sužinot nuomonę žmonių kurie 1 karta grįžo iš Turkijos, vat kokie jū įspūdžiai, ko tikėjosi ir ką atrado, kas nustebino?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 05 07, 14:31)
Niekas nebuve Delfinu saloj ir Zydrojoj lagunoj? mastau.gif huh.gif

Tyliu, nes net negirdėjau apie tokius daiktus schmoll.gif . Čia ekskursijos iš Antalijos regiono? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2010 05 07, 16:45)
Tyliu, nes net negirdėjau apie tokius daiktus  schmoll.gif . Čia ekskursijos iš Antalijos regiono?  g.gif

Aha, is Sides, Alanijos.
tiesa, radau toki, gal kam reikes:
http://www.sidelet.c...ter-i-Side.html
Atsakyti
šiandien vienam puslapyje užtikau , kad Kemer Resort viešbutyje ir teritorijoje yra nerūkoma, ar taip gali būti unsure.gif unsure.gif

na turiu ir mano draugai turi tą blogą įprotį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 05 07, 19:28)
šiandien  vienam  puslapyje užtikau , kad Kemer Resort viešbutyje ir teritorijoje  yra nerūkoma,  ar taip gali būti unsure.gif  unsure.gif

na turiu ir mano draugai turi tą blogą įprotį  blush2.gif

Uzpernai lauko teritorijoje dar buvo galima rukyti smile.gif Nors visai gera ideja butu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 05 07, 19:28)
šiandien  vienam  puslapyje užtikau , kad Kemer Resort viešbutyje ir teritorijoje  yra nerūkoma,  ar taip gali būti unsure.gif  unsure.gif

na turiu ir mano draugai turi tą blogą įprotį  blush2.gif

Kazkokia nesamone blink.gif siaip kiek buvau( ne kemer resort) ir lauke, ir klube viesbucio rukyti galima visad buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2010 05 07, 15:38)

O siaip tai laukiu, kada mazasis ugtels, tada tikrai vyksim kartu.

o kodel nedristate veztis vaikucio,juk jau pakankamai didelis,maniske tokio amziaus,kaip jusu praeitais metais ilsejosi Turkijoje wub.gif
Aisku kiekvienas renkames pagal save,bet idomu ivairios nuomones mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2010 05 07, 19:10)
Kazkokia nesamone blink.gif siaip kiek buvau( ne kemer resort) ir lauke, ir klube viesbucio rukyti galima visad buvo g.gif

lauko restoranuose,klubuose rukyti galima,bet restoranuose ,kurie yra viesbucio viduje negalima ir aisku paciame viesbutyje viduje negalima rukyti,nebent viesbuciai turi atskiras patalpas rukymui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 05 07, 14:36)
geros kelionės  4u.gif  4u.gif
Labai norėčiau sužinot  nuomonę  žmonių  kurie  1 karta  grįžo iš  Turkijos, vat kokie jū įspūdžiai, ko tikėjosi ir ką atrado, kas nustebino?
ax.gif

man po 1 karto Turkija nepatiko, gal dėl to kad balandį važiavau, gal dėl to kad be šeimos, gal dėl prasto viešbučio. Liko prisiminimuose tik purvas. Bet po metų vėl kelionė į Turkiją. Tada ir įsimylėjau šią šalį.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 05 07, 21:04)
nu taip iseina, kad negalioja kazkam, jei lietuviai i jachta dar viena draudima ikisa (gal ir turkai duoda, nera tik kaip patikrinti  biggrin.gif  )  na tik idomu nuo ko dar draudzia  g.gif

nebent nardymui negalioja. Bet žinot ko tik nedaro konkurencinėje kovoje. Sugalvoja dar papildomą draudimą.
Atsakyti