Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

Silagele, oi kaip uzstrigo man tavo uzrodytas Sueno Hotels Beach bigsmile.gif Bet ten ziuriu irgi parasyta, kad priima 2+1 i kambari, kazin ar jie turi maniezu ir ar sutiktu pastatyti i standartini kambari g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 04 30, 00:29)
Silagele, oi kaip uzstrigo man tavo uzrodytas Sueno Hotels Beach  bigsmile.gif Bet ten ziuriu irgi parasyta, kad priima 2+1 i kambari, kazin ar jie turi maniezu ir ar sutiktu pastatyti i standartini kambari  g.gif

aga, man patiko, kad miestelis arti- gali pakrante nukeliauti tiesiai per 20 min. bigsmile.gif
O ir jie ten pasirinkimui visokiu atskiru mazu namuku turi salia baseinu rolleyes.gif tik nepatiko kad namukuose plyteles ant grindu, o vat daugiaauksciame yra kilimas -manyciau minksta danga mieliau vaikscioti pradedanciam mazyliui ax.gif
Loveles reikia uzsakyt.. pala as kazka su jais susirasiau, klausiau ar turi, einu paziuresiu....
Siulyciau pasiskaityneti rusu atsiliepimus, jei rimtai susidomesi: http://www.tophotels...7/?fref=2#votes

radau bigsmile.gif
va ka man atsake i mano uzklausa:
"...
1. We have Baby beds (free).

(taigi- LOVELES DUODA!-nors manyciau rezervuojant reiktu prasyt agenturos kad irasytu rezervacijoje kaip papildoma salyga-man taip irase mirksiukas.gif )
2. Hotel is suitable for strollers, but we have not strollers in the Hotel.
3. Child buffet is for the Dinner (18:30 – 20:00) in the Main Restaurant. We give in a Corner for Childs pomes-frites,
We have many possibilities of eat in the hotel at the meal times, but we have not special corners for babys

Best regards.

Sales & Marketing
Sueno Hotels
Tel : +90 242 710 30 17
Fax:: +90 242 710 30 10
"

va cia dar daug issamios info apie ju servisa, grafikus, paslaugas ir t.t.:
http://www_sueno_com.....T RUSSIAN.doc

nezinau kodel cia rusiskai ikele, jei reikia kita kalba, reiktu nueit i ju puslapi ir pasirinkus tinkama kalba spausti ant nuorodos "Data&facts sheet" - atvers download'u psl. kurio pacioje apacioje yra tas sarasas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 30 balandžio 2010 - 00:05
QUOTE(silagele @ 2010 04 30, 00:47)
aga, man patiko, kad miestelis arti- gali pakrante nukeliauti tiesiai per 20 min.  bigsmile.gif
O ir jie ten pasirinkimui visokiu atskiru mazu namuku turi  salia baseinu rolleyes.gif tik nepatiko kad namukuose plyteles ant grindu, o vat daugiaauksciame yra kilimas  -manyciau minksta danga mieliau vaikscioti pradedanciam mazyliui ax.gif
Loveles reikia uzsakyt.. pala as kazka su jais susirasiau, klausiau ar turi, einu paziuresiu....
Siulyciau pasiskaityneti rusu atsiliepimus, jei rimtai susidomesi: http://www.tophotels...7/?fref=2#votes
radau  bigsmile.gif

Jo, cia super, kad pasivaiksciodamas su vaikais gali iki miestelio nueiti thumbup.gif
O tie ju namukai tai man siandien turbut sapnuosis biggrin.gif
Kilimine danga aisku butu geriau...
Aciu uz tiek daug siandien suteiktos naudingos informacijos aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 04 29, 13:26)
nepanikuojam smoke.gif
jeigu vaizdu nera, tai tikrai pakanka isiskaityti i zodzius (zr. mano posta kuri citavai) biggrin.gif

blush2.gif ... būna kai mama pradeda panikuoti ax.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 29, 13:36)
Ko triuksmaujat ?  ax.gif

Ačiū labai 4u.gif ... jau koks jaukus tas kambariukas su "iliuminatorium" tongue.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 29, 20:31)
mums praeitais metais  rugsejo pradzioje TR lijo 2 dienas,(liutis buvo nereali ir zmoniu zuvo unsure.gif ) ... O uzpraeitais metais Kretoje papuoleme i zemes drebejima biggrin.gif
...
man rugsejo buvo pats tas- ne per karsta,o vandenelis juroje siltutelis,siltutelis  wub.gif

su jumis negalima važiuoti, vieni extreem'ai lotuliukas.gif

Pasiimiau atsotogas nuo rugpjūčio 28 d. , jei ką pasikilnosiu plius minus ir lauksim Paskutinių karštų pasiūlymų, pirmą kartą taip darysim, nes man svarbu viską iš anksto susiplanuoti, o čia bus visai kitaip doh.gif
Mes buvom Turkijoje 05.13 - 05.24 , tai pirmoms dienom vandenukas buvo šaltokas, bet oras thumbup.gif o jau kai išvažinėjom ir jūra įšylo, o oras darėsi vis karštesnis karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 04 30, 13:53)
o kur atidave vezimuka? unsure.gif

Antalijoj yra tokia spec vieta oro uoste vezimeliams, o Vilniuj kartu su lagaminais atiduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 30, 13:41)
Antalijoj yra tokia spec vieta oro uoste vezimeliams, o Vilniuj kartu su lagaminais atiduoda 4u.gif

Antalijoje rudeni atejo su visais lagaminais vezimukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 30 balandžio 2010 - 15:08
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 30, 16:08)

Praeita savaite buvo tam tikroj vietoj, priesingoj pusej nuo lagaminu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 30, 16:20)
Praeita savaite buvo tam tikroj vietoj, priesingoj pusej nuo lagaminu  ax.gif

o kaip tą vietą surasti?
Atsakyti
QUOTE(justukė @ 2010 04 30, 16:36)
o kaip tą vietą surasti?

Matysis aiskiai tuscioj lygioj vietoj vezimeliai stovi mirksiukas.gif , pagrindinej salej, kur atiduoda lagaminus, desiniau nuo ju link isejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 30, 16:38)
Matysis aiskiai tuscioj lygioj vietoj vezimeliai stovi  mirksiukas.gif , pagrindinej salej, kur atiduoda lagaminus, desiniau nuo ju link isejimo  4u.gif

Pirmi suskube gauna geriausia ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 30, 15:41)

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 30, 16:08)

tai sudeda su lagaminais ant to transformerio? blink.gif sakes , kaip gaila bus musu 'mersiuka' atiduot unsure.gif

QUOTE(vakare-tyla @ 2010 04 30, 18:21)
Aciu uz patarimus 4u.gif pirma karta apie tai girdziu, bet musiskis ne is tu, kad saldainiu sudomintum ar kokiu vaisiu... Vat, koki pulteli su begale mygtuku, butu kitas reikalas lotuliukas.gif

oijei kaip bus nebelinksma, kai po 10 min. jis tau ji grazins ir teks ieskoti kitos pramogos.... cool.gif

QUOTE(PUka @ 2010 04 30, 18:56)
Bet kokios kainos atejo i pasta  blink.gif
DELPHIN DELUXE RESORT 5* (nuo 1753 Lt)
Specialiai uzdejau 2+1 , isskristi antradieni , 9 dienos - Sea Side - visiems - 4676 Lt    http://www.geros-kel.../0/0/33/art/tez

nu.. tiesa pasakius man itartinai kvepia tokie perdaug viliojantys pasiulymai ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 30 balandžio 2010 - 20:18
QUOTE(silagele @ 2010 04 30, 20:18)
tai sudeda su lagaminais ant to transformerio?  blink.gif  sakes , kaip gaila bus musu 'mersiuka' atiduot  unsure.gif

neatiduokit vezimo su bagazu, jus ji imkit su savimi iki lektuvo, taip galima ir reikia, sakyciau, su mazais vaikais cool.gif ir niekas neturi teises jums liepti kitaip.... as tai tik su vezimu iki lektuvo ir is Vilniaus ir i Vilniu ax.gif
Atsakyti