Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(Opensea @ 2010 04 29, 14:40)
Man taip pat pliusas, nes kai pagalvoju, kai reikes su 4 men. kudikiu nakti oro uoste buti, tai vargas vargelis ax.gif
Teko girdeti, kad reikia primoketi uz papildoma laika kambaryje, bet manau, agentura turejo suderinti. Veliau atvyks ir veliau isvyksti g.gif

jei nori pasilikti kambaryje reikia primoketi, agentura cia ne prie ko, nes viesbutyje mokama uz nakti smile.gif
Atsakyti
Man taip pat pliusas, nes kai pagalvoju, kai reikes su 4 men. kudikiu nakti oro uoste buti, tai vargas vargelis ax.gif
Teko girdeti, kad reikia primoketi uz papildoma laika kambaryje, bet manau, agentura turejo suderinti. Veliau atvyks ir veliau isvyksti g.gif

Atvyksti veliau, bet isvykstant turi atlaisvinti kambari iki 12 val. (teiravausi agenturoje).
As tai dideli minusa iziuriu tokiuose pakeitimuose. Primeciau, kad nuskridus kol dar pasieki savo viesbuti ir gauni kambari tai jau ir vakaras buna, tai praktiskai tos pirmos dienos ir neturi. O paskutine diena jau nebesijaucia, kad pilnavertes atostogos, nes turi iki 12 atlaisvinti kambari. Mano atveju kai keliaugi su dviem vaikais ir jie dar miega pietu miego, tai is vis jausciausi kaip bename, neturinti kur vaiku pamigdyti lotuliukas.gif Nors aisku jei skrydis atgal butu apie 15 val. tai tada lektuve pamiegotu, na bet jei kokia 19 val., tai tada jau nekas...
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 04 29, 14:32)
Silagele, gal galetum pasidalinti sukaupta info kurie viesbuciai isileidzia i standartini kambari 2+1+ maniezas  4u.gif

sunku kazka rekomenduoti, nes man tai plotas nebuvo pirminis kriterijus, bet kai vienam taip pasake, poto ieskojaus pagal kitus savo kriterijus ir salia to uzmesdavau aki ar kvadratura pvz. virs 30. ax.gif Mano pasirinkimai buvo: SIlence Beach resort, Nashira, Sueno hotels beach, Pegasos world, IC green palace, Baia Lara, Lara Hotel, .. is esmes ziurinejau Lara ir SIde.
Apsistojau ties Sueno ( nes arti SIde) ir Baia( nes arti oro uosto) Laimejo uostas(nes su vaikais)4u.gif

QUOTE(Shopaholic @ 2010 04 29, 14:33)
man tai cia pliusas ax.gif is viesbucio tikrai niekas nemes ax.gif kambari reikes palikti 12val nebent susitarsit ir damokesit, jei aisku bus vietu viesbutyje smile.gif

ot idomu kiek tas damokejimas g.gif cia tipo'i ranka' ar oficialiai?

QUOTE(oaze 2 @ 2010 04 29, 14:37)
iš viešbučio tikrai neišmes ,bet kambari atlaisvinti iki 12 val.reikės.Priduodi daiktus į receipšeną ir tusinkis sau toliau biggrin.gif

nu nezinau kaip ten 5 val. atsipalaidavus prasitusinti kai su vaikais o daiktai supakuota unsure.gif

vat as ir uzklausiau agenturos dabar, kaip viesbutis tuomet elgsis unsure.gif nors linkusi optimistiskai tiketis kad pasigailes ir paliks mus kambary - lyg ir nebus dar sezonas isibegejes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 04 29, 15:11)
bent viena dalyka dabar zinau - vezimeli TIKRAI imsiu (buvau jau suabejojus del jo butinybes, nes mazgis pradejo nebemegti vezimo  doh.gifcool.gif

Imkit butinai... mano dvimete jau beveik metai i vezimelio puse net nenorejo ziuret, bet po 2 dienu atostogu is vezimo nebeislipo, reikedavo su piktumais isprasyt, kad galetume pamigdyt mazaja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 29, 11:43)
Kaip manai, kuriam aukste geriau (jei bus galimybe rinktis) ?

Man tai labiau patiko antram aukšte,nes pirmam irgi tipo balkonas,bet jis kaip ir ant žemės beveik gaunasi-tai toks man nelabai prie širdies ax.gif
Papildyta:
QUOTE(silagele @ 2010 04 29, 11:14)

ot gerai kai viesbuty tik 12 zmoniu  biggrin.gif jauciu jei butu dar maziau tai iki numerio turistus ir ant ranku nugabent galetu biggrin.gif
is tikro tai as macius, kaip isvezioja, bet tai, manau, iprasta tik ne masinio apgyvendinimo metu ar  ne sezono ikarstyje(jei kalbama , aisku ne apie DELUXE klase (kur zmogui 5-6tukst.savaitei) smile.gif

Nežinau,gal per sezono įkarštį jie ir nespėja visų išvežioti,bet šiaip kai buvom Egipte su tokiu par vežė iki namelio,nors viešbutis buvo pilnai apgyvendintas smile.gif Net ir išvykstant iš viešbučio atlėkė paimt,nors mes jau buvom suspėję šiek tiek kelio pėsčiom nueiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 27, 19:24)
o siaip turkams ko gero patinka apkunesnes nei tarkim lietuviams ar rusams biggrin.gif

Stereotipas, nieko bendro neturintis su realybe mirksiukas.gif

QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 27, 23:02)
Buvom Kemere, Erkal Resort viesbuty  ax.gif  Siek tiek paekskursavom  thumbup.gif  apsipirkom  doh.gif

Vadinasi, buvom susitikusios smile.gif

QUOTE(silagele @ 2010 04 28, 11:16)
matomai didieji TR zinovai dar miega, nes vis nesulaukiu atsakymo i klausimuka:
ar Turkijoje yra nudistu plezai? biggrin.gif

Antalijos meras ir taip is pasiutimo prieskeleta metu nezinojo kur detis, kad mergos po miesta su maudymukais vaiksto, o tu dar nudizmo uzsimanei biggrin.gif Turkija yra musulmoniskas krastas, ir taip nemazai padares nuolaidu turistams, bet nudistu pliazas tikrai butu per daug. Tiktai ne siandien,ne prie Giulio ir Erdogano valdzios schmoll.gif

QUOTE(sane @ 2010 04 29, 15:11)
Smurka, matau esi prisijungusi, kaip tie orai Kemere? Ar kas diena situacija ore gereja, kita ketvirtadieni jau ilsesimes....

Tai kad blogai, tai yra lietus kiaura diena, jau seniai bebuvo g.gif KArtais debesiukas uzslenka, bet is esmes yra silta, degintis galima
Atsakyti
Pabandysiu šiek tiek vaizdų iš Turkijos įkelti.Seniai tai bedariau ir nežinau,ar pavyks blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Mes šitam pirmam namely kur dešiniau gyvenom,matosi ir laiptai,kuriais lipdavom į savo kambarį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2010 04 29, 16:24)
Tai kad blogai, tai yra lietus kiaura diena, jau seniai bebuvo g.gif KArtais debesiukas uzslenka, bet is esmes yra silta, degintis galima

Čia tai bent doh.gif Vadinasi,spėjom išvažiuoti ir pradėjo lyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukė: 29 balandžio 2010 - 15:30
QUOTE(xjurga @ 2010 04 29, 16:50)

tik IC green'a neverta schmoll.gif - seip paminejau ji ka is savu kriteriju issirinkau, oseip va butent ten musu irgi neprieme., nebent tik i seimynini.

Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 04 29, 16:53)
tik IC green'a neverta  schmoll.gif - seip paminejau ji ka is savu kriteriju issirinkau, oseip va butent ten musu irgi neprieme., nebent tik i seimynini.

Ziurineju dabar Baia puslapiuka, tai prie kambariu rusu ir vokieciu kalba raso, kad apgyvendina nuo 1 iki 3 zmoniu, o angliskai ir turkiskai, kad nuo 1 iki 4 zmoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2010 04 29, 10:58)
o, Pamukalėj buvot  thumbup.gif  man labai ten patiko, tik sako, kad vandens ten beveik nebėra?

Turit galvoje Kleopatros baseiną?Ten vandens tikrai pakankamai ax.gif Galbūt per vasarą jisai ir nusenka g.gif

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 04 29, 17:07)
  Mergaites, jei nesunku, gal galite nuotraukas deti i bendra fotoreportazu tema, yra sukurta nauja siems metams. jei nenorite, tai ir rasyti ten nebutina, uztenka viesbucio pavadinima parasyti ir nuotrauku kiek norite dekite, ar viena, ar dvidesimt, kaip jums norisi. Labai patogu paskui, anu metu reportazuose kai viskas sumesta, tai lengva viska rasti, pagaliau ir labai gerai, kai viskas vienoje temoje.

Atsiprašau,net nežinojau,kad yra tokia tema blush2.gif Nors aš ir nesiruošiau fotoreportažo daryti-tiesiog buvo toks pageidavimas,kad įmesčiau kelias foto akiai pradžiuginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2010 04 29, 19:25)
nu tai nerealiai laiku. mum biski rugsejo men nepasiseke su kreta, nes gal 5 dienas lijo, ko ten nelabai buna rugsejo pradzioj, ale va pyle kai is kibirelio sad.gif tai daabr tikiuos nebus jokiu lietu smile.gif

mums praeitais metais rugsejo pradzioje TR lijo 2 dienas,(liutis buvo nereali ir zmoniu zuvo unsure.gif )kas irgi sako neiprasta biggrin.gif bet mes tik diena pabuvome viesbutyje,antra diena neiskente per lietu vistiek i pacia Antalija issiruoseme.O uzpraeitais metais Kretoje papuoleme i zemes drebejima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eskimute @ 2010 04 29, 19:30)
O as rugsėjį buvau Turkijoj, tai kepiau smile.gif Tikiuosi ir dabar prognozė nemeluoja  bigsmile.gif

man rugsejo buvo pats tas- ne per karsta,o vandenelis juroje siltutelis,siltutelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 balandžio 2010 - 20:32
QUOTE(Editukė @ 2010 04 29, 16:34)
Pabandysiu šiek tiek vaizdų iš Turkijos įkelti.Seniai tai bedariau ir nežinau,ar pavyks blush2.gif
user posted image

gražu wub.gif

dėkui, kad pasidalinai vaizdeliais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o čia ta tema, šių metų Turkijos kelionių, visi nori daugiau pamatyti, gali ten ir daugiau nuotraukyčių įkelti mirksiukas.gif
Turkija 2010 smile.gif

Atsakyti