QUOTE(xjurga @ 2010 04 29, 14:32)
Silagele, gal galetum pasidalinti sukaupta info kurie viesbuciai isileidzia i standartini kambari 2+1+ maniezas
sunku kazka rekomenduoti, nes man tai plotas nebuvo pirminis kriterijus, bet kai vienam taip pasake, poto ieskojaus pagal kitus savo kriterijus ir salia to uzmesdavau aki ar kvadratura pvz. virs 30.
Mano pasirinkimai buvo: SIlence Beach resort, Nashira, Sueno hotels beach, Pegasos world, IC green palace, Baia Lara, Lara Hotel, .. is esmes ziurinejau Lara ir SIde.
Apsistojau ties Sueno ( nes arti SIde) ir Baia( nes arti oro uosto) Laimejo uostas(nes su vaikais)
QUOTE(Shopaholic @ 2010 04 29, 14:33)
man tai cia pliusas
is viesbucio tikrai niekas nemes
kambari reikes palikti 12val nebent susitarsit ir damokesit, jei aisku bus vietu viesbutyje
ot idomu kiek tas damokejimas
cia tipo'i ranka' ar oficialiai?
QUOTE(oaze 2 @ 2010 04 29, 14:37)
iš viešbučio tikrai neišmes ,bet kambari atlaisvinti iki 12 val.reikės.Priduodi daiktus į receipšeną ir tusinkis sau toliau
nu nezinau kaip ten 5 val. atsipalaidavus prasitusinti kai su vaikais o daiktai supakuota
QUOTE(Opensea @ 2010 04 29, 14:40)
Man taip pat pliusas, nes kai pagalvoju, kai reikes su 4 men. kudikiu nakti oro uoste buti, tai vargas vargelis
Teko girdeti, kad reikia primoketi uz papildoma laika kambaryje, bet manau, agentura turejo suderinti. Veliau atvyks ir veliau isvyksti
vat as ir uzklausiau agenturos dabar, kaip viesbutis tuomet elgsis
nors linkusi optimistiskai tiketis kad pasigailes ir paliks mus kambary - lyg ir nebus dar sezonas isibegejes
Prieš sakydamas, pagalvok, ar :
1)tavo pasakyti žodžiai yra patikrinta informacija-tiesa ; ...2)ar tai sakydamas nori padaryti kažka gera - kalbėsi iš gerų paskatų; ...3)ar tai , ką nori pasakyti, iš viso yra būtina informacija tavo klausytojui?... /Sokratas/