Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

sveikos,

maciau kazkas kazkada rase, kad iesko, kas skrenda geguzes 8
tai tikiuosi, kad iskrisiu as biggrin.gif su Tez

Smurka, labai idomu butu tavo nuomone apie Club Hotel Belpinar, as ji ziurejau, bet paskui atmeciau, nes labai nemazais prastu atsiliepimu buvo

Rucelie, maciau kazkada rasei, kad iseme viesbuti tavo is prekybos,tai mano irgi isimtas jau senai, tai is pradziu ir nejauku buvo, bet paskui radau agenturu (ne LT) kurios i ji parduoda keliones, tai reiskia veikia tas viesbutis biggrin.gif

Atsakyti
Kažkada klausiau, bet niekas man neatsakė. Nuo kada pradeda organizuoti ekskursijas į Kapadokiją. Pernai Kemere buvau gegužės gale, birželio pradžioje, tai dar nevežė. Ar yra kam pavykę tokiu metu ten pabuvoti? Šiemet vėl tuo pačiu metu atostogauju, norėtųsi tą stebuklą pamatyti
Atsakyti
Norejau pasiteirauti jau buvusiu Turkijoje, kur geriau Alanijoje ar Kemere?
Atsakyti
QUOTE(seisha @ 2010 04 21, 10:45)
Norejau pasiteirauti jau buvusiu Turkijoje, kur  geriau Alanijoje ar Kemere?

Nemanau, kad gausit teisingą atsakymą į šį klausimą biggrin.gif Kiekvienam individualu ax.gif Pirmais metais buvau Kemere, labai patiko, galvojau, kad kitur jau ir nebepatiks cool.gif Po Alanijos Kemeras jau taip netraukia ax.gif Kemeras sužavėjo kalnų grožiu, o Alanija net neaišku kuo sužavėjo. Meilė iš pirmo žvilgsnio, tsakant wub.gif ax.gif
Daug kas priklauso nuo to, su kuo ir ko jūs ten keliausit, ką pamatyt norit 4u.gif Daug mamų su mažais vaikais nesirenka Alanijos vien todėl, kad toli nuo oro uosto važiuoti.
Atsakyti
Sveiki,parasykite kam teko buti Kiris miestelyje?Ymanoma issinuomot automobily?ir kaip ten su ekskursijomis su vietiniais,nejau teks iki kemero traukti?
Atsakyti
QUOTE(skilo @ 2010 04 21, 12:22)
Sveiki,parasykite kam teko buti Kiris miestelyje?Ymanoma issinuomot automobily?ir kaip ten su ekskursijomis su vietiniais,nejau teks iki kemero traukti?

ir masina imanoma issinuomoti, ir ekskursijas Kirise lengvai isigysite
Atsakyti
Zilvinai,gal paciam teko su auto aplinkui kur pavazinet?gal ka patartum
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 04 21, 12:18)
Nemanau, kad gausit teisingą atsakymą į šį klausimą biggrin.gif Kiekvienam individualu ax.gif Pirmais metais buvau Kemere, labai patiko, galvojau, kad kitur jau ir nebepatiks cool.gif Po Alanijos Kemeras jau taip netraukia ax.gif

Teisybę sako įdomi drinks_cheers.gif Nes aš atvirkščiai galiu pasisakyt lotuliukas.gif
Buvau Marmary, Alanijoj ir Kemere, šiemet grįžtu į Kemerą, grįžčiau ir į Marmarį, o va Alanija visai nepatiko, net negaliu pasakyt kodėl ax.gif
Atsakyti
Pasidalinkit patarimais,ka pamatyti pirma karta atvykus y antalijos apylinkes(tiksliau kemera)?
Atsakyti
ir man labai idomu info del auto ir idomu kaip su vaiku kedutem, ju gi nesitempsim is LT smile.gif kazin nuomos auto su kedutem ar ten visai be ju gausim vazineti g.gif o baudos negausim paskui jei ka biggrin.gif ? gal kas zinot ka nors smile.gif o planuojam tai alanija pacia aplankyt, kemera, side va taip ramiai i viena puse i kita puse kiek bus laiko ir noro pavaziuot pavaiksciot niekur per daug nebludijant
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 04 21, 12:38)
ir man labai idomu info del auto ir idomu kaip su vaiku kedutem, ju gi nesitempsim  is LT smile.gif kazin nuomos auto su kedutem ar ten visai be ju gausim vazineti  g.gif o baudos negausim paskui jei ka  biggrin.gif ? gal kas zinot ka nors smile.gif o planuojam tai alanija pacia aplankyt, kemera, side va taip ramiai i viena puse i kita puse kiek bus laiko ir noro pavaziuot pavaiksciot niekur per daug nebludijant

ten šalia tai nėra ką žiūrėt:) eiliniai kalnai ir pakrantės, o į įdomesnes vietas visur yra ekskursijos, atsipalaiduoji ir mėgaujiesi, o ne suki galvą dėl kėdučių g.gif
Atsakyti
QUOTE(skilo @ 2010 04 21, 11:26)
Zilvinai,gal paciam teko su auto aplinkui kur pavazinet?gal ka patartum
mirksiukas.gif

Mums teko, gyvenom Kiriše, ten ir nuomojomės auto thumbup.gif . Yra kur nuvažiuoti ir visai netoli, nuo Kemero apie 35 km - Olympos, Chimeros kalnas, Faselis, Tahtali kalnas, Ulupinar. Pakeliui yra kurortiniai kaimeliai Čamjuva, Tekirova.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytė: 21 balandžio 2010 - 12:19