Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 28, 23:07)
Nežinau, kaip kituose viešbučiuose, bet Limroj žiemą tai buvo tokios pramogos

dekui. o kaip maistas, gerimai tokiu metu? net seile nutiso, kai pamaciau kokioj ramybej jus buvote, kazkoks matyt ramybes laikotarpis man wub.gif O apsiniauke budavo? Jetau, kaip as cia ne i tema kitiems doh.gif bet kad jau pasigavau, tai dabar issiaiskinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 04 28, 21:19)
Pilnai išsiteksite su maniežu,būkite rami ax.gif

Na o man su dviem vaikais (1 m. ir 3 m.) tai taip suprantu tik apie šeimyninį kambarį reikia galvoti. Kaži o šeimyniniams kambariams būna paskutinės minutės pasiūlymų g.gif
O kiek trunka kelionė iki šio viešbučio? Galvoju ar su dviem vaikais ne per toli važiuoti g.gif
Gal apie kokį Beldibį reikia mąstyti... Iki Akka Antedon 45 km, tai vis arčiau...
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 04 28, 22:38)
Na o man su dviem vaikais (1 m. ir 3 m.) tai taip suprantu tik apie šeimyninį kambarį reikia galvoti. Kaži o šeimyniniams kambariams būna paskutinės minutės pasiūlymų  g.gif 
O kiek trunka kelionė iki šio viešbučio? Galvoju ar su dviem vaikais ne per toli važiuoti  g.gif 
Gal apie kokį Beldibį reikia mąstyti... Iki Akka Antedon 45  km, tai vis arčiau...

jei jus trise, vadinas turit issitekti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 04 28, 22:39)
jei jus trise, vadinas turit issitekti  mirksiukas.gif

Ne, keturiese - aš, vyras ir 2 vaikai...
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 04 28, 22:47)
Ne, keturiese - aš, vyras ir 2 vaikai...

aaa, kai parasei 'man su dviem vaikais' tai supratau kad viena busi.
ZInok tuomet bet kuris agentas pasiulytu tau seimynini g.gif
Bet is principo, manau kad viesbutis tau negales atsakyti, jei ir pati noresi to standarto- cia jau nuo viebucio daugiau priklausys, ar jie sutiks apgyvendinti.

Mes (2suaug. 1 penkiametis 1 vieneriu) pvz. IC green palace norejm paimti standarta 2+1 ir viesbutis nesutiko , o pasinagrinejus issiaiskinau, kad mazi kambariai~26kv.m. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 28 balandžio 2010 - 21:55
klausykit, o kokius pinigus geriausia veztis i turkija?

Papildyta:
gitusia, del aktimeliu, tai as pasakiau kad mes vaikui aktimelio turim ir ar galim nestis tai sake galit, nes ten kazkiem mg biski virsija. bet leido. Bet zinok yra beda su tuo aktimeliu. pakilom, vaikui galvoju aktimelio duosiu. tai zinok issitraukiau ziauriai ziauriai visas isiputes, atrodo paliesiu ir tuoj sprogs ir viska aptaskys. nu tai kazkaip ten vyras prakrapste, bet visi buteliukai buvo isipute. cia matyt nuoslegiu skirtumu kylant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 04 28, 22:52)
Bet is principo, manau kad viesbutis tau negales atsakyti, jei ir pati noresi to standarto- cia jau nuo viebucio daugiau priklausys, ar jie sutiks apgyvendinti.

Mes (2suaug. 1 penkiametis 1 vieneriu) pvz. IC green palace norejm  paimti standarta 2+1  ir viesbutis nesutiko , o pasinagrinejus issiaiskinau, kad mazi kambariai~26kv.m.  unsure.gif

Aha, pati pažiūrėjau, kad neaiškiai parašiau ...

Tai įtariu reiks tiesiog nagrinėtis kokiam viešbutyje dideli kambariai, kad priimtų 2+1+maniežas, nes šeimyninis negana to, kad brangiau kainuoja, bet įtariu, kad ir paskutinės minutės nuolaidų jiems nebūna g.gif
Atsakyti
Laba!Gavau uzduotele.Drauge skris i Turkija,i Alanija,Arsi viesbuti.Prase paieskot info,nes pati neturi priejimo prie interneto.Tai paziurejau,paziurejau,bet neberandu seniau tureto rusisko tinklapio kur galima rast atsiliepimu apie konkretu viesbuti.Gal kas turit?

O kaip oras geguzes pr.Turkijoj?Radau,kad apie +20.O kaip is tikruju?Ji skris geguzes 9d.

Is anksto dekoju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 28 balandžio 2010 - 23:41
QUOTE(Liutukeee @ 2010 04 29, 00:40)
Laba!Gavau uzduotele.Drauge skris i Turkija,i Alanija,Arsi viesbuti.Prase paieskot info,nes pati neturi priejimo prie interneto.Tai paziurejau,paziurejau,bet neberandu seniau tureto rusisko tinklapio kur galima rast atsiliepimu apie konkretu viesbuti.Gal kas turit?

O kaip oras geguzes pr.Turkijoj?Radau,kad apie +20.O kaip is tikruju?Ji skris geguzes 9d.

Is anksto dekoju!

Sveika,

Na pries du metus panasiu metu buvau Kemere, tai zinok oras buvo superinis, dienomis iki +30 budavo, na man vandenelis biskuti vesokas buvo, bet degintis buvo super... vakarais lengva megstuka turedavau... beje per desimt dienu kai buvau tai tik viena diena truputuka palijo ir buvo apsiniauje... o siiaip kaip minejau tikrai oras superinis...

Oiii baltai pavydziu merginom kurios jau dabar vyskta i Turkija... Na bet nieko as manau rugsejo pradziai planuoju dumti i si miela sirdziai krasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 04 29, 01:40)

Is anksto dekoju!

http://tophotel.ru/main/hotel/al26088/
Paziurek cia nors info ir ne per daugiausia.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 04 28, 19:10)
juk tokių dalykų negalima vežti...gali baudą gauti...pas mano sūnų pernai akmenuką rado, ojejej kiek nervų buvo  doh.gif kriauklės tai išvis skaitosi juk, a le gyvūnija...

mes vezemes akmenu ir nieks neprisikabino schmoll.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 28, 19:21)
mes kriauklyciu ir akmenuku nemazai parsivezeme ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(silagele @ 2010 04 28, 21:52)

Mes (2suaug. 1 penkiametis 1 vieneriu) pvz. IC green palace norejm  paimti standarta 2+1  ir viesbutis nesutiko , o pasinagrinejus issiaiskinau, kad mazi kambariai~26kv.m.  unsure.gif

ne visi viesbuciai isileidzia i standartini kambari 4 asmenu seima, mes kai ieskojom tai viena diena dave rinktis standartini keliuose viesbuciuose bigsmile.gif issirinkom kelis ir is ju ieskojau vienintelio, tai per kelias dienas kol masciau viskas kardinalei pasikeite i tuos viesbucius (simena , Akka,...) jau neleido doh.gif o uz seimynini is karto kaina pakilo 1000 doh.gif tada susiradom per tezus standartini kambari, susimokejau ir po keliu dienu agente pasake kad tezai per klaida leido pasirinkti standartini, ko jau dabar negalima doh.gif tai kadangi ju buvo kalte, tai mums uz ta sumoketa kaina pakeite i family kambari su terasa biggrin.gif ir sutaupem dar viena tukst.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 04 28, 22:38)
Na o man su dviem vaikais (1 m. ir 3 m.) tai taip suprantu tik apie šeimyninį kambarį reikia galvoti. Kaži o šeimyniniams kambariams būna paskutinės minutės pasiūlymų  g.gif 
O kiek trunka kelionė iki šio viešbučio? Galvoju ar su dviem vaikais ne per toli važiuoti  g.gif 
Gal apie kokį Beldibį reikia mąstyti... Iki Akka Antedon 45  km, tai vis arčiau...

Iki Simenos mus vežė kažkur 1,5 val.Pakeliui sustojom gal prie 3 viešbučių. ax.gif Iki Antedono gerokai arčiau,nors neaišku į kiek viešbučių pakeliui užsuks,nes tai irgi atima laiko mirksiukas.gif
Simenos standarte apgyvendinimas 2+2 neįmanomas,bent jau šitaip jie rašo g.gif Nors lovos ten plačios-galima vaiką ir į savo lovą paguldyti ax.gif
Atsakyti