Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 28, 19:37)
Tai jau tikrai ne eiti paciam raminti biggrin.gif Yra receptionas, tegul dirba. Nors realiai neesu susidures su tokia situacija viesbutyje. Dar (teoriskai) galima bandyti prisijungti prie vakarelio  lotuliukas.gif

Mes dalyvavome vienoje panasioje situacijoje netyciukais doh.gif reikejo tapti verteja absoliuciai girtam lietuviui, kuris niekaip nesugebejo darbuotojams pasakyti savo pavardes, o kuriam numeryje gyvena neprisimine irgi. tai vienas darbuotojas stengesi issiaiskinti, taciau kiti buvo labai pikti ir sake, kad tipo gali elementariausiai ji iskraustyti is viesbucio, tipo kazkokias taisykles pazeidzia ir galima imtis tokiu priemoniu tvarkai viesbutyje palaikyti. Kiek tame taisybes neisivaizduoju, nes pagalvojau, kad nepamenu ar skaiciusi kazkokias taisykles kada nors, ir ar maciusi sankcijas uz ju nesilaikyma. Kad kazkuriame viesbutyje kazkur esu perskaiciusi del draudimo maudytis baseine vakare, tai tikrai skaiciau, bet ar buvo dar kazkas parasyta neatgaminu.
Siaip cia Smurka galetu paaiskinti, manau ji tai turi zinoti, nes jei teoriskai viesbutis gali ismesti, tai jie turetu zinoti, ka tokiu atveju daryti organizatoriui g.gif
Dar prisiminiau laida per rusus, kai du rusiukai viesbutyje bjauriai elgesi (jiems taip neatrode), sukele mustynes viesbutyje ir buvo iskviesti policininkai, galiausiai jie buvo uzdaryti kuriam laikui i turkiska kalejima.

QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 28, 19:40)
mes tai buvome Kiriše gruodžio 25-sausio 1d.  Kas labai patiko - kad buvo toks švelnus pavasariškas oras, kai kuriom dienom net su trumpom rankovėm vaikščiojom, pasideginom...tikras pencinykų rojus...

na, deginimasis tokiu laiku tai labai jau laimes dalykas. O ar yra kas veikti tokiu laiku viesbutyje. tarkime vasara animatoriai sugalvoja kazkiek veiksmo lauke. O ziema? Na nors kokios pramogeles yra? Pagalvojau, kad nusliauzciau keleta karta pasiprocedurinti, o ka dar? kad galima kazkur pavaziuoti issinuomavus auto, tai man aisku. Bet man idomu, ar viesbutyje buvo kazkokio nors minimalaus veiksmo.
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 28, 17:37)
O yra Turkijoj pliažų kur galima jūros kriauklių gražių pasirinkti? Kiriše jokių "jūros gėrybių" nė vienos neradau, tik akmenukų gražių parsivežiau....

juk tokių dalykų negalima vežti...gali baudą gauti...pas mano sūnų pernai akmenuką rado, ojejej kiek nervų buvo doh.gif kriauklės tai išvis skaitosi juk, a le gyvūnija...
Atsakyti
O kodėl toks didelis susidomėjimas duty free parduotuvėmis. Ką Jūs ten randate pirkti ? Nežiūrint parduotuvės pavadinimo, ten juk viskas labai brangu.
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 04 28, 20:16)
O kodėl toks didelis susidomėjimas duty free parduotuvėmis. Ką Jūs ten randate pirkti ? Nežiūrint parduotuvės pavadinimo, ten juk viskas labai brangu.

Nieko nerandame biggrin.gif Nors yra versija, kad ten parfumerija kokybiskesne nei Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 04 28, 18:10)
juk tokių dalykų negalima vežti...gali baudą gauti...pas mano sūnų pernai akmenuką rado, ojejej kiek nervų buvo  doh.gif kriauklės tai išvis skaitosi juk, a le gyvūnija...

mes kriauklyciu ir akmenuku nemazai parsivezeme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 28, 21:18)
Nieko nerandame biggrin.gif Nors yra versija, kad ten parfumerija kokybiskesne nei Lietuvoj.

na manau taip apibendrintai pasakyti negalima, tikrai skaiciau, kad nusipirko ir tipo kazkas ne taip su kvepalais buvo butent antalijos duty free. mano nuomone, tai su kokybe ten viskas ok. Tiesiog manau, jei turi megstamus kvepalus, tai verta dirsteleti i kainas, ka gali zinoti, gal netyciukais bus pigiau mirksiukas.gif
Drauge pirkosi Antalijos duty free tokias cigaretes
http://financialshop...lims-Cigarettes
tai tipo apsimokejo ir ju lyg ir nera pas mus. Bet sito tai as nezinau, nesidomiu blush2.gif
Siaip buna kartais akciju atrakciju, tai gali buti, kad kazkokio gerio toje duty free galite gauti tikrai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2010 04 28, 17:58)
Labutis  smile.gif
Gal kuri keliavot su Amberturu?  blush2.gif  Kaip ir norim rinktis šį kelionių organizatorių.  Agentūroje taip pat klausiau apie Star 1 Holidays, bet taip nieko gero ir nesužinojau...  blink.gif

4u.gif

mes jau trecia kelione per amber tura perkam,na ir nieko viskas pagal plana thumbup.gif ,tik pas juos rusu gidai,tai kas geriau kalba anglu kalba tam gal nekas g.gif
Atsakyti
[quote=TaGre,2010 04 28, 20:11]
[quote=Editukė,2010 04 28, 18:56]
Animacija visai patiko-super draugiški vaikinai ir merginos iš įvairių šalių:moldavai,gruzinas,ukrainietė,latvė,turkai...
Mes pernai kai buvom Simenoj, tai mano vaikis labai susidraugavo su animatorium gruzinu, kuris surado futbolo kamuolį, net padėjo suorganizuoti mini futbolo žaidimuką mano futbolo pamišėliui. Man jis labai mielas vaikinukas pasirodė - išmoko iš kažkur keletą frazių lietuviškai ir visada sveikindavosi lietuviškai, paklausdavo kaip sekasi, skanaus valgykloje palinkėdavo biggrin.gif. Aš esu buvusi Gruzijoje, tai papolitikuodavom kartais, gražiai apie lietuvius ir V.Adamkų visada atsiliepdavo. Žodžiu, paliko gerus prisiminimus.
[/quote]

Netgi žinau to vaikinuko gruzino vardą - Aleksas smile.gif Su mumis irgi labai draugavo, fainas jis žmogus, lietuviai jam patinka, už tai ir moka daug žodžių
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 04 28, 19:55)
bigsmile.gif  Vau, Edituke thumbup.gif  kaip smagu, kad tokie geri atsiliepimai thumbup.gif
Mes i SImena keliaujam 16 geguzes (beje, keistesi skrydzio laikas, tik siand suzinojau).
Man ir buvo idomu suzinot apie tuos mazus kambariukus, bet kaip suprantu, jei ir pastatysime maziui lovyte-manieza, issiteksime.

Ar buvot kur nuleke apylinkese apsizvalgyti? Kaip ten su kortelemis? Ar imanoma nusiimti pinigeliu, ar geriua vezti grynuju? Kaip atsiskaitymas parduotuvese, jei tokiu yra?
Papildyta:
Edituke, dar klausimu... ar hamama bandei? gal Simenoje yra?

Pilnai išsiteksite su maniežu,būkite rami ax.gif
Čamjuva toks nedidelis miesteliukas.Iškart išėjus iš viešbučio ir perėjus gatvę dešiniau yra parduotuvikės-tad suvenyrų galima rasti.Yra ten ir rimtesnių prekių,bet sako,kad Kemere daug ką galima pigiau nusipirkti.Mes pirkom tik smulkius suvenyrus,mokėjom doleriais,bet manau,kad būtų ėmę ir eurais.Dėl bankomatų negaliu pasakyti,nes pačiai nereikėjo,tai ir neieškojau... ax.gif
Viešbuty yra spa centras,ten hamamas kainuoja 30 dol.-ten įeina prausimas su pirštine bei putomis.Aš ėmiau dar papildomai nutrynimą su jūros druska,norėjo 45 dol.,bet padarė už 40 dol. smile.gif Šiaip ten pasiūloje daug visokių įvyniojimų,masažų,veido procedūrų,bet kainos jau didesnės.Derėkitės,manau,kad pavyks.Ten tokia šauni mergaičiukė iš Kirgizijos dirba ,nors kainų atsiklausia dar tokio vyruko,bet nusilygti visai įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 04 28, 19:55)
bigsmile.gif  Vau, Edituke thumbup.gif  kaip smagu, kad tokie geri atsiliepimai thumbup.gif
Edituke, dar klausimu... ar hamama bandei? gal Simenoje yra?

Įsiterpsiu - mes bandėm hamamą Simenoje. Šiaip tai brangu, neapsimoka, kažkaip mums taip gavosi. Man asmeniškai labai patiko tik visa ta procedūra su putom, tikrai super buvo. O kai masažą darė nugaros, tai vos neverkiau - turiu problemų su stuburu, tai klaikiai skaudėjo. Visas kūno masažas tai nieko visai. O mano vyrui tai viskas patiko. Tik kad brangu ten Simenoj
Atsakyti
pirmąkart esu Turkijos kurortiniam viešbuty, kur niekas niekam neduoda jokių bakšišųsmile.gif nėra jokių dėžučių kaip pigiuose viešbučiuose smile.gif net keista g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 28, 20:02)

na, deginimasis tokiu laiku tai labai jau laimes dalykas. O ar yra kas veikti tokiu laiku viesbutyje. tarkime vasara animatoriai sugalvoja kazkiek veiksmo lauke. O ziema? Na nors kokios pramogeles yra? Pagalvojau, kad nusliauzciau keleta karta pasiprocedurinti, o ka dar? kad galima kazkur pavaziuoti issinuomavus auto, tai man aisku. Bet man idomu, ar viesbutyje buvo kazkokio nors minimalaus veiksmo.

Nežinau, kaip kituose viešbučiuose, bet Limroj žiemą tai buvo tokios pramogos - po pusryčių tas žaidimas petankė berods, kur mėto kamuoliukus "single" ir "double", kartą animatorius ir mane ištempė su pensininkais pažaist, bet kadangi taisyklių taip ir nesupratau, tai nelabai įdomu buvo....dar mačiau, kad smiginį pamėtyt suorganizuodavo.....vakarais būdavo šou vis kita tema, o kartais lobby bare gyva muzika grodavo....ir vaikams diskoteka prieš vakaro šou mačiau kad praveda....o šiaip buvo galima žaisti biliajdą ir lauko tenisą (mokami), maudytis vidaus baseine, buvo ir pirtis, įvairios mokamos spa procedūros, vakarais diskoteka, dar treniruoklių salė...na kas dar...aaa pagrindinis dalykas - maisto ragavimas lotuliukas.gif na o šiaip tai vyksta ištisai bendravimas su animatoriais, kitu personalu...jie kažkaip moka užimti, pralinksminti.....nuobodu tikrai nebuvo....mums dar atrakcija buvo porakart su dolmušu nuvažiuoti iki pačio Kemero pasižvalgyti blush2.gif be to, man patinkdavo visai nieko neveikti, tiesiog gulėti prie jūros ir klausytis jos ošimo arba rinkti akmenukus....

Aš akmenis vežiausi ne rankiniam bagaže, tai jie ir nekliuvo niekam... blush2.gif kita kart irgi rizikuosiu, ko dėl kolekcijos nepadarysi.....
Atsakyti