Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

Sidės smėlyje maniškiai neišsipurvindavo tikrai. bet tas smėlis toks šiurkštokas, šiek tiek link žvyro nešantis. ne mūsų kopų...
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 04 28, 16:38)
Antalijoj tai smėlis ne toks juodas kaip Marmary, ten perėjus nuo jūros per smėlį kojos būdavo visos juodos doh.gif

As tik pasitikslinsiu, tu cia apie Icmelera?
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 04 28, 15:44)
Sidės smėlyje maniškiai neišsipurvindavo tikrai. bet tas smėlis toks šiurkštokas, šiek tiek link žvyro nešantis. ne mūsų kopų...

Tai aš ir sakau, kad ne toks ten smėlis, daugiau purvynas, o ne smėlis biggrin.gif
Foto parodyt negaliu, nes tik albume turiu, prieš 8 metus fotkinta 4u.gif

QUOTE(Cobre @ 2010 04 28, 15:52)
As tik pasitikslinsiu, tu cia apie Icmelera?

Apie Marmario centrą 4u.gif
Papildyta:
Va kažką panašaus radau pagooglinus, foto ne aš lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 28 balandžio 2010 - 15:17
O icmelere? kaip ten? irgi tas tipo smeliukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 28, 16:17)
O icmelere? kaip ten? irgi tas tipo smeliukas? g.gif

Icmelere man atrodo smėlis visur ir man atrodo švaresnis nei pačiam Marmary, bent jau pagal foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 28, 14:01)
cia irgi tipo icmeleras, bet jau pliazas kitoks atrodo
user posted image

na net idomu pasidare, gal kas pakomentuos. Nes i Marmari mane labai traukia.

QUOTE(Martyna @ 2010 04 28, 15:19)
Icmelere man atrodo smėlis visur ir man atrodo švaresnis nei pačiam Marmary,

Buvom Ičmelere, tai net nepavadinčiau to daikto smėliu schmoll.gif . Žvyriukas toks, nuo kurio vanduo pasidaro drumstas ir nesimato viso jo grožio. Bet ne tamsus, kaip Marmaryje. Užtat ekskursijų iš Marmario regiono kokybė man geresnė buvo, nes ten rusų ne tiek, kiek Kemere mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 04 28, 14:39)
o mane erzina, kai smarkiai padėvėtos vokietkos nuogais papais man prieš vaikų nosis. vaikai laaabai nejaukiai jaučiasi kažkur gretimai įsitaisyt. kažkaip nesusimąsto, kad gal aplinkiniai gali nejaukiai jaustis į tokius drebučius žiūrėdami. mano gal ne ką geresni, bet aš jų pavėjuj plaikstytis ir nepaleidžiu nuogų.

drinks_cheers.gif ypač nemalonu tokį vaizdą matyt pusryčių, pietų metu, kai restoranai yra lauke, o dar geriau aplink baseiną. man jos apetitą gadina. kokia graži bebūčiau, nesugalvočiau taip išsinuoginti, neestetiška man kažkaip. o joms dzin... kūnas raukšlėtas, suglebęs, papai nukarę doh.gif
Papildyta:
QUOTE(indvai @ 2010 04 28, 15:29)
Mane domina smeletas paludimys kad galetu vaikas zaisti, kapstytis....

Kas dėl smėliuko, pernai specialiai smėlėtą paplūdimį rinkausi , važiavom į Didimą, citata:
"Didimas (turkų kalboje Didyma) – tai Egėjo jūros pakrantės širdis, beveik 55 km besitęsiantis švariausias; smulkaus ir švelnaus smėlio „Altinkum“ paplūdimys."

Na tai nežinau, vertinkit patys...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2010 04 28, 16:19)
Icmelere man atrodo smėlis visur ir man atrodo švaresnis nei pačiam Marmary, bent jau pagal foto  g.gif

Ičmerely buvau tik miestely, kuris labai patiko, ir prieplaukoj, tad koks ten smelis - nepasakysiu, bet Marmary - smulkus žvyras ir tikrai švaresnis nei Kemere. Viešajam paplūdimy - gal labiau primenantis smėlį, bet tikrai ne lietuviškas smėliukas lotuliukas.gif , o viešbučio teritorijoje žvyriukas, jūra gylėjanti negreit ir nėra dideliu "skaudžių" akmenų, tad galima maudytis be batų smile.gif Kemere pležas nepatiko dėl žvyro išmurzinančio kojas bei jūros dugno blush2.gif
Tiesa, buvau ne pačiam Kemere, o Camjuvos miestely
Atsakyti
O yra Turkijoj pliažų kur galima jūros kriauklių gražių pasirinkti? Kiriše jokių "jūros gėrybių" nė vienos neradau, tik akmenukų gražių parsivežiau....

Beje, kokie dabar vaisiai Turkijoje dera?
Papildyta:
Čia Limak Limros viešbučio (Kiriše) pliažas ne sezono metu:
user posted image

Iš arčiau (basom kojom tikrai skauda padus vaikščioti, nors akmenukai tokie nugludinti, nekalti atrodo):
user posted image

jūros spalva wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 28, 18:37)

fainos fotkes.

kuri cia menesi? ir man labai idomu, kas veikiama turkijoje, viesbutyje ne sezono metu? visai noretusi kartais pabegti nuo visko, kur tylu, ramu, mazai surmulio ir zmoniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 28, 18:54)
fainos fotkes.

kuri cia menesi? ir man labai idomu, kas veikiama turkijoje, viesbutyje ne sezono metu? visai noretusi kartais pabegti nuo visko, kur tylu, ramu, mazai surmulio ir zmoniu  wub.gif

bent kai mes buvom lapkricio men tai pagrindinis golfistu sezonas... visi su savo brangiom lazdom suvaziuoja ir pazaidzia pageria, vel pazaidzia vel pageria... biggrin.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Gal kuri keliavot su Amberturu? blush2.gif Kaip ir norim rinktis šį kelionių organizatorių. Agentūroje taip pat klausiau apie Star 1 Holidays, bet taip nieko gero ir nesužinojau... blink.gif
Atsakyti