Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 28, 11:24)

O kaip pats viešbutukas? Kiek pamenu buvo tikrai nebrangus. Toli iki paplūdimio, centro?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 04 28, 12:19)
O pasiėmus iš namų ACTIMEL reik jį supakuot į permatomą maišiuką ar galima laisvai rankiniam bagaže turėt?

Actimelis kaip ir visokie kremai bei pastos priskaitomi prie skysciu mirksiukas.gif

QUOTE(pievu medus @ 2010 04 28, 12:28)
O kaip pats viešbutukas? Kiek pamenu buvo tikrai nebrangus. Toli iki paplūdimio, centro?

Atitiko savo kaina ir praktiskai visus komentarus mirksiukas.gif bet kadangi jis mum buvo reikalingas tik miegui, tai nesiskundziu labai ax.gif Iki centro apie 30 min, papludymio 15-20 min kelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 04 28, 12:16)
bigsmile.gif  thumbup.gif
Papildyta:
.
matomai didieji TR zinovai dar miega, nes vis nesulaukiu atsakymo i klausimuka:
ar Turkijoje yra nudistu plezai? biggrin.gif

oficialiu pliazu nera. Nebent visai nesenai atsirado. Yra vienas ilgutelis didziulis pliazas Fetijos puseje, jis neoficialus nudistu pliazas. bet neoficialus. siaip as vengciau taip degintis, kad nebuti apkaltintai pazeidziant viesaja tvarka biggrin.gif

Nu ale uzstrigo man tie nudistai doh.gif Kazkodel vis kirbejo, kad Olu Deniz kazkaip susijes su nudistais doh.gif lotuliukas.gif
Nu paziurejau i LYKIA WORLD, tai tikrai turi pliaza nudistams biggrin.gif gal keisi viesbuti, kol nevelu? biggrin.gif
Atsakyti
sveikos keliautojos... as dar neapsisprendziua kur cia nuvaziuoti pasisildyti bet manau kad i Turkija i Marmari, svarbu kad smeletas papludimys butu.... gal galit parekomenduoti viesbuti kur butu ka veikti mazei? su vaikais i eskursijas vaziavot, jei taip tai kur? dar klausimelis gal vezimukai buna issinuomoti? ir koks siuo metu oras? kaip vanduo? aciu uz atsakyma,, galit ir i az
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 04 28, 15:54)
sveikos keliautojos... as dar neapsisprendziua kur cia nuvaziuoti pasisildyti bet manau kad i Turkija i Marmari, svarbu kad smeletas papludimys butu.... gal galit parekomenduoti viesbuti kur butu ka veikti mazei? su vaikais i eskursijas vaziavot, jei taip tai kur? dar klausimelis gal vezimukai buna issinuomoti? ir koks siuo metu oras? kaip vanduo? aciu uz atsakyma,, galit ir i az

o ten ne tokio tipo papludymiai? g.gif as nebuvusi, bet kazkaip niekas labai neakcentavo, kad ten smelio yra g.gif

user posted image

cia irgi tipo icmeleras, bet jau pliazas kitoks atrodo
user posted image

na net idomu pasidare, gal kas pakomentuos. Nes i Marmari mane labai traukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 28 balandžio 2010 - 14:05
QUOTE(Cobre @ 2010 04 28, 15:01)

Ičmeleran ir as noriu. Skaičiau, kad labai jaukus miestukas. Bet kol ton pusėn veš tik 7 arba 14 naktų, tol turbūt ten nepateksiu g.gif
Atsakyti
o ten ne tokio tipo papludymiai?  g.gif as nebuvusi, bet kazkaip niekas labai neakcentavo, kad ten smelio yra  g.gif

user posted image

user posted image

mes turkijoje buvom Kemere pries kelis metus tai kai rinkomes kelione mums siule marmari kad ten smeleti papludimiai.. o gal pamirsau? siandien eisim pasiteirauti del kelioniu tai vakare parasysiu daugiau....
Atsakyti
user posted image

Marmaryje va toks juodas smėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane domina smeletas paludimys kad galetu vaikas zaisti, kapstytis....
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 04 28, 15:29)

Sidėje panašiai toks 4u.gif mano vaikai kasinėjo.
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 04 28, 15:29)

Po pasikapstymo Marmario smėlyje vaikas bus labai purvinas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 04 28, 15:30)
Sidėje panašiai toks  4u.gif mano vaikai kasinėjo.

Antalijoj tai smėlis ne toks juodas kaip Marmary, ten perėjus nuo jūros per smėlį kojos būdavo visos juodos doh.gif
Atsakyti
gal keisi viesbuti, kol nevelu? biggrin.gif
[/quote]
Ar galima pasikeisti viesbuti? Kaip jis keiciamas? Ka reiskia nevelu? ar kai jau atspausdinti yra vadinami elektroniniai bilietai tai galima daryti? ax.gif
Atsakyti