Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(mazhule @ 2010 04 27, 20:03)
O mums delphin deluxe ledai labai patiko  4u.gif

va matot kaip,o man visuose Delphinuose ledai schmoll.gif kazkokie man jie vandeningi blush2.gif nors juk skoniai skirtingi,dziugu,kad jums patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 27, 21:05)
va matot kaip,o man visuose Delphinuose ledai  schmoll.gif kazkokie man jie vandeningi blush2.gif nors juk skoniai skirtingi,dziugu,kad jums patiko  thumbup.gif

na, man irgi patinka plombyras ir pan.: pernai geguzes men tikrai buvo skanus vaniliniai wub.gif , braskiniai buvo ne tokie riebus 4u.gif , lyg ir buvo dar citrininiai - labai gaivus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhule: 27 balandžio 2010 - 22:00
Labas vakarelis

Na mes jau snd gryzom po keliones i Turkija wub.gif poilsio praktiskai nebuvo, nes buvom su mazais vaikais, bet mano sirdis vistiek liko ten... saule, kalnai, palmes ir jura wub.gif wub.gif wub.gif

Buvom Kemere, Erkal Resort viesbuty ax.gif Siek tiek paekskursavom thumbup.gif apsipirkom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 28, 00:02)
Labas vakarelis

Na mes jau snd gryzom po keliones i Turkija  wub.gif  poilsio praktiskai nebuvo, nes buvom su mazais vaikais, bet mano sirdis vistiek liko ten... saule, kalnai, palmes ir jura  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Buvom Kemere, Erkal Resort viesbuty  ax.gif  Siek tiek paekskursavom  thumbup.gif  apsipirkom  doh.gif

Faina, kad smagiai leidot laika wink.gif na poilsio ir mums turbut mazai bus..nes irgi turim maza isdykele wink.gif

koks oras pasitaike? ar maudetes? ka verta ten nusipirkt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 27, 23:02)
Labas vakarelis

Na mes jau snd gryzom po keliones i Turkija  wub.gif  poilsio praktiskai nebuvo, nes buvom su mazais vaikais, bet mano sirdis vistiek liko ten... saule, kalnai, palmes ir jura  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Buvom Kemere, Erkal Resort viesbuty  ax.gif  Siek tiek paekskursavom  thumbup.gif  apsipirkom  doh.gif

Sveikinu sugryzus. Manau visiems cia klausimas kyla apie tuos pirkinius, kaip ekskursiju kainos, ka gero pamatete. Ar dutyfree ka nors gero papirkote, ar buvo kokiu nuolaidu. Klausineju, kad galeciau susiorentuoti kokia pinigeliu suma pasiimti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(atcik @ 2010 04 27, 23:10)
koks oras pasitaike? ar maudetes? ka verta ten nusipirkt? smile.gif

pora dienu buvo vesu, viena diena visa lijo, o paskui visas 5 dienas karsta doh.gif bent jau su mazais vaikais, tai dabar pats tas vaziuot, ir tai saugojau saugojau, bet kazkiek nusvilo saulutej ax.gif viena karta ilindau i jura, bet tik ilindau ir greit islindau lotuliukas.gif o merginos viesbucio vaiku baseineli siek tiek maudesi... visur vanduo saltas unsure.gif
o ka verta pirkt net nzn, is didesniu prekiu nusipirkau odini puspalti ax.gif

QUOTE(sane @ 2010 04 27, 23:15)
Sveikinu sugryzus. Manau visiems cia klausimas kyla apie tuos pirkinius, kaip ekskursiju kainos, ka gero pamatete. Ar dutyfree ka nors gero papirkote, ar buvo kokiu nuolaidu. Klausineju, kad galeciau susiorentuoti kokia pinigeliu suma pasiimti  bigsmile.gif

Ekskursiju kainos nusiderejus pas vietinius: Pamukale 40 dol., Mira Kekova 25 dol. Hamamas musu viesbuty thumbup.gif 25 dol, kituose maciau ir po 15 ax.gif
Dar buvom Kemero delfinariume (zmogui 16 dol) - neverta schmoll.gif
I dutyfree net nebuvom uzsuke blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gerbera @ 2010 04 27, 23:16)
agne o tikrai ar juroj maudetes? ar vanduoo normaliai?

Saltas, as tik ilindau i jura vienai foto lotuliukas.gif
Atsakyti

Ekskursiju kainos nusiderejus pas vietinius: Pamukale 40 dol.,
Matai ir tie vietiniai ne ka labai jau nori kainas leisti, krize ir jiems
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(sane @ 2010 04 27, 23:25)
Ekskursiju kainos nusiderejus pas vietinius: Pamukale 40 dol.,
Matai ir tie vietiniai ne ka labai jau nori kainas leisti, krize ir jiems
friends.gif

Ir niekaip nesileidzia i kalbas, nors ir atvedem nemaza grupe zmoniu, tai nuo 45 tik iki 40 nusileido... kainos pakile doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas susiduret ar i TR vezantis vaika(zmonos sesers mergaite 8m. su JAV pasu) reikalingi koki nors papildomi dokumentai?(tevu nebus) g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 27, 22:06)
Tai ko ascia kudinuos  doh.gif  biggrin.gif

Va va, as ir dabar kudinuosi, nes geda i maudimke bus ilyst. blush2.gif pasirodo, be reikalo lotuliukas.gif

Alexia, tai mes turetume Simenoje susitikt, zinoma, jei neprasilenksim pastoviai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 27, 23:43)
Ir niekaip nesileidzia i kalbas, nors ir atvedem nemaza grupe zmoniu, tai nuo 45 tik iki 40 nusileido... kainos pakile  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Agne, o jus su mazytemis i Pamukale vaziavot? g.gif Mums agente siule ten nevaziuot su mazais vaikais, Tipo, tolima kelione ir nieko ten jau tokio ispudingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 04 27, 22:02)
Labas vakarelis

Taip neisisuksi schmoll.gif smile.gif Prasom placiau, koks oras vakarais, ar imt vaikui siltus drabuzius, o kaip vaiku baseinai ar vaikams irgi madytis per salta g.gif Tai ka veikt tada ..

QUOTE(vakare-tyla @ 2010 04 28, 07:21)
Alexia, tai mes turetume Simenoje susitikt, zinoma, jei neprasilenksim pastoviai mirksiukas.gif
Papildyta:

Turetume. Siaip ar taip isgirde lietuviskai kalbant, pasisveikinsim net jei ir neidenfitikuosim viena kitos smile.gif
Edituke bigsmile.gif kaip Simena, kaip atsotogos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 28 balandžio 2010 - 07:27
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 04 28, 02:55)
Gal kas susiduret ar i TR vezantis vaika(zmonos sesers mergaite 8m. su JAV pasu) reikalingi koki nors papildomi dokumentai?(tevu nebus)  g.gif  g.gif

mes vezemes i Kreta sesers mergyte, reikejo vilniaus oro uoste parodyti notariskai patvirtinta sutikima. Skrendant atgal nieks jokio dokumento neprase 4u.gif
Atsakyti