Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 27, 19:23)
oho kokios eilutes biggrin.gif tai ledai,gal nustatytomis valandomis budavo?

nes kiek eidavome mes su dukra niekada eiliu nebuvo,bet jie budavo nuo pacio ankstyvo ryto iki..

Tep, Kemer resorte nuo 12 iki... nepamenu. 10 zmoniu eile - ne eile, nes prasisuka per 5 minutes.

Kaip cia diplomatiskai pasakyti unsure.gif Viesbutyje (Delfine) uz neracionalia kaina ir iracionalus ledu dalinimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 27 balandžio 2010 - 19:36
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 18:24)
Tai jei aš su diedu ir trim vaikais, rožių negausiu ir kokteilių nieks neplaks? Bet aš labai padori, tai gal pasiseks rolleyes.gif
Atsiprašau, nesusilaikiau biggrin.gif

na ar 2 ar 3 vaikai jokio skirtumo....gausit ir jus tu roziu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 18:29)
Tep, nuo 12 iki... nepamenu. 10 zmoniu eile - ne eile, nes prasisuka per 5 minutes.

Kaip cia diplomatiskai pasakyti  unsure.gif  Viesbutyje uz neracionalia kaina ir iracionalus ledu dalinimas  ax.gif

cia KR? jei gerai supratau? ar Daimoje blush2.gif o ledai skanus buvo? nes man Delphinuose neskanus buvo schmoll.gif nors nesu isranki labai ledams,man visi skanus,bet...uztat labai skaniu valgiau Kremlin Palace wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 balandžio 2010 - 19:31
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 27, 20:30)
na ar 2 ar 3 vaikai jokio skirtumo....gausit ir jus tu roziu  biggrin.gif

karsta.gif Nuraminot, ačiū biggrin.gif

Moteros, o reikia paimt uždaresnių batų vaikams? Tipo kedukų? Ar prasisuksim su kroksais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 20:24)
Tai jei aš su diedu ir trim vaikais, rožių negausiu ir kokteilių nieks neplaks? Bet aš labai padori, tai gal pasiseks rolleyes.gif

Del kokteiliu didelio nuostolio ir neapturesite. Rusisko (speju) mentaliteto sugadinti, anie kokteilius isivaizduoja su savo sintetiniais sirupais ir butinai su skeciu (baisus izeidimas, jeigu toks nebus pamerktas). As juos vadinu "graziai sleikstus gerimas" biggrin.gif
Dabar dalis postu zemiau bus apie tai, kokie skanus ir gerai paruosti kokteiliai buvo... Bet vateve, neturejau moumeny klasikiniu mums iprastu kokteiliu, o tik klasikinius turkisku viesbuciu...
Irgi man issprudo, atsiprasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 20:34)
Bet vateve, neturejau moumeny klasikiniu mums iprastu kokteiliu,  o tik klasikinius turkisku viesbuciu...

O klasikinių turkai neplaka, tik savo vietinius?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 18:33)
karsta.gif Nuraminot, ačiū biggrin.gif

Moteros, o reikia paimt uždaresnių batų vaikams? Tipo kedukų? Ar prasisuksim su kroksais? g.gif

nereikejo ax.gif mes turejom crocus ir basutes,na dar deciau batelius dukrai prie suknutes ax.gif ,nes mes turejome ecco basutes dukrai,bet jos tokios labiau sportines
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 18:29)
Tep, Kemer resorte nuo 12 iki... nepamenu. 10 zmoniu eile - ne eile, nes prasisuka per 5 minutes.

Kaip cia diplomatiskai pasakyti  unsure.gif  Viesbutyje (Delfine) uz neracionalia kaina ir iracionalus ledu dalinimas  ax.gif

tai pala kiek mokejai uz KR savaitei?,manau kaina gaunasi ta pati jei Delphin Deliux imi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 balandžio 2010 - 19:39
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 20:35)

Plaka, jeigu tiksliai suformuluoji uzsakyma. o jeigu 'kokteili damai', tai bus toks doh.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 27, 20:38)
tai pala kiek mokejai uz KR savaitei?,manau kaina gaunasi ta pati jei  Delphin Deliux imi

Dar to betruko, kad as i Turkija vaziuociau tik savaitei. Gi nespetu atsibosti lotuliukas.gif Skridom 10 n uz 6000. Uz Sea view sumokejom dar Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 04 27, 21:09)

Matyt jie mano, jei be vyro atvaziavai ir dar eini i kluba- tai nori pasilinksminti visomis prasmemis lotuliukas.gif
Nu tai sakiau, kad sypsotis jiems reikia- o sakei nepapuoli i standartus bigsmile.gif  biggrin.gif

siaip as sypsausi ir cia, lietuvoje, man atrodo kazkaip norma nusisypsoti aptarnaujanciam personalui, tiek cia, lietuvoje, tiek ten g.gif
As galvos labai nekvarsinu ka jie galvoja biggrin.gif Svarbiausia personalas ir klube baro savininkas zino, kaip yra, uz tai gerbia, gauname puiku aptarnavima ir pageidaujama pastovu staliuka. Na o rozes lieka klube, kad kam durnu minciu nekiltu biggrin.gif Ir as nesakiau, kad neatitinku standartu, nes tiesa sakant abejoju ar tokie realiai egzistuoja biggrin.gif

QUOTE(Song @ 2010 04 27, 21:24)

Siaubas, koks, jauciu nieko tu negausi tam viesbutyje, gal net ranksluosti vargu ar isprasysi, kita vertus jei laaabai padori, tai bent jau nebegios tave pamate lotuliukas.gif Nes karta maciau, kaip nuo jaunu ir atkakliu prancuzaiciu animatoriai vos ne begte plovesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 18:41)
Dar to betruko, kad as i Turkija vaziuociau tik savaitei. Gi nespetu atsibosti  lotuliukas.gif  Skridom 10 n uz 6000. Uz Sea view sumokejom dar Lietuvoj.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na tai manau skirtumo labai didelio nera 14 naktu 2 suauge 2 vaikai truputi virs 10 tuks.o jus 2 suauge 1 vaikas ax.gif na dar manau skirtumas yra tai,kad iki birzelio pradzios pigiau,nei rugsejo menesi,nors galo as klystu sioje vietoje g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 04 27, 18:41)
Tai jei padori, tai ne tik roziu, bet ir vaisiu i kambari, ir minkstu zaislu gausi biggrin.gif

tai,kad vaisius kambarines i kambarius atnesa,jei viesbutyje toks dalykas yra.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 04 27, 18:42)
Nes karta maciau, kaip nuo jaunu ir atkakliu prancuzaiciu animatoriai vos ne begte plovesi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 balandžio 2010 - 19:46
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 21:29)
Kaip cia diplomatiskai pasakyti  unsure.gif  Viesbutyje (Delfine) uz neracionalia kaina ir iracionalus ledu dalinimas  ax.gif

Delux pernai pavasari buvo ta pacia kaina, kaip KR, gal kazkaip net ar ne pora simtu mazesne kaina zmogui buvo. g.gif Na, nesiimu tvirtinti, bet bent jau savaitei, tai tikrai praktiskai nesiskyre mano norimu laiku.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 21:34)
Del kokteiliu didelio nuostolio ir neapturesite. Rusisko (speju) mentaliteto sugadinti

Fui, paragavau karta Kemer resorte tu su visokiais paplaktais brudais, tai bjaurastis nereali. Siaip tai daugelis viesbuciu tikrai visoki slamsta paplaka.

QUOTE(Song @ 2010 04 27, 21:35)

Drauges tevai pernai normalius gere Orange County viesbutyje. kadangi as megstu kruvinaja ir mojito, tai sitie tikrai buvo, kitus vardino, bet nepamenu, nes ne mano skonio buvo biggrin.gif kruvinaja, tai bet kur paplaks, bet mojito ir kitus, kuriuos jie ten ragavo, tikrai ne kiekviename viesbutyje gausi.

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 27, 21:45)

na butum girdejusi ju pokalbi, kai jos vistik viena pasigavo, tai dar ne taip kikentum dabar biggrin.gif

Kazkaip anksciau nebuvau aptikusi sito puslapio su atsiliepimais. viesbuciai tik Kemero.

http://kemer-turkey....mer48_3_76.html
Atsakyti
Gegužės 6 varom į Sidę, Crystal Admiral Resort & SPA. Gal kas buvot? Man tas viešbutis toks gigantas atrodo, pasiklysiu..
Kokių pastabų gal turit apie tą viešbutį? Nes lietuvių atsiliepimai internete tik keli, nors ir visi geri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 27 balandžio 2010 - 20:40
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 27, 19:30)

cia KR? jei gerai supratau? ar Daimoje blush2.gif o ledai skanus buvo? nes man Delphinuose neskanus buvo schmoll.gif nors nesu isranki labai ledams,man visi skanus,bet...uztat labai skaniu valgiau Kremlin Palace wub.gif

O mums delphin deluxe ledai labai patiko 4u.gif
Atsakyti