Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(MEIGĖ @ 2010 04 27, 12:15)

klausimėlis antras,  o kaip dėl  lygintuvo,  gal viešbutyje  kur nors yra,  ar reikia  vežtis savo? g.gif

vezames kelionini.
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 04 27, 13:15)
Norėčiau  paklausti  ar Kemer resort  , miestelio pradžioje,  ar reikės laukti  kol  visus poilsiautojus išvežios po Kemero viešbučius ir tik tada mes išlipsim....

klausimėlis antras,  o kaip dėl  lygintuvo,  gal viešbutyje  kur nors yra,  ar reikia  vežtis savo? g.gif

Kokie konkretus klausimai "parejo". O Simena kuriam gale ? ax.gif
Lygintuva mes turim toki miniuka filipsiuka smile.gif labai patogus lengvas, visur imam.
Itariu ir mes neisisuksim nuo "astriu barbiu" lotuliukas.gif nes mazoji su jom ir miega.
Atsakyti
dėkoju Žilvinui 4u.gif

p.S o kiek šiame viešbutyje palikinėdavote, ar reikėtų palikti arbatos, kambarinėms, barmenams ir t.t, kad viskas eitųsi puikiai? ax.gif
Atsakyti
Kamabrinei palikt, o kam dar nezinau g.gif
Atsakyti
žinau, kad tas išvežiojimas po viešbučius užtrunka, o kai važiuoji su vaiku, tai norisi greičiau, na manau patys suprantate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 04 27, 14:26)
p.S  o kiek  šiame  viešbutyje palikinėdavote, ar reikėtų palikti  arbatos,  kambarinėms, barmenams ir t.t,  kad viskas eitųsi puikiai? ax.gif

Kambarinems ar palikdavom, ar ne, vienodai tvarkingai sutvarkydavo kambari. Tiesa niekada nebuvo jokiu israitytu gulbiu ar pribarstyta ziedlapiu. Kazkam tai grazu, o man tai siuksles ant lovos biggrin.gif Zodziu cia is padorumo palikdavom kartais doleri, kartais du. O pora dienu iseidavau pamirses palikti. Skirtumo nemaciau.

Su barmenais sudetingiau. Man susidare ispudis, kad nedavus gali tekti ilgeliau buti nepastebetam prie pool baro. Pirma vakara padalinom vos ne visiems, bet ne visi tai ivertino biggrin.gif Tai veliau davem tik tiems, kurie jau mus atsimindavo ir is toli pamate zenklais ar akim perklausdavo ka imsim: prieini, jau buna paruosta. I koki ketvirta vakara jau prie staliuku mums atnesdavo. O dar mergicka, kurios pareigos buvo labiau nurinkineti tuscius indus vakarais nuo staliuku salia baro, pradejo klausineti, gal ko pageidausim, tai dar jai davem doleriuka karts nuo karto, prie baro nebebuvo reikalo eiti. Taip kad cia siulyciau duoti, tik nelengva atsirinkti kam smile.gif Velgi kupiuros nuo dolerio iki 5 (pakaktu ir max 2)
Del baro vakare. Ziurint i jura pagrindinis baras bus desinej pusej. Bet vakaro piko metu atsidaro ir bariukas kairej pusej. Ten zenkliai maziau zmoniu budavo musu laikais biggrin.gif

Dar del baro. Uz barmenu nugaru prie aparatu, kur makaluojasi sultys, bus ir balto gerimo aparatas. Ten ne pieno kokteilis biggrin.gif Kazka panasaus pasiruose i pinacolada, ganetinai stiprus reikalas gleznesnei moteriskei. Bet sake, kad skanus rolleyes.gif

QUOTE(MEIGĖ @ 2010 04 27, 15:02)
Papildyta:
jaučiu,  kad  ten pusės  dalykų  nerasiu, arba rasiu  prieš  išvažiuojant  blush2.gif  dėkoju   žilvinui

Kad ten viskas pakankamai kompaktiskai bet neperspaustai isdestyta. Antra diena, kol seimyna dar miegojo pasidariau ekskursija po viesbucio vidu. O lauko teritorija ten kaip ant delno. Tik paploteliu kepyklos nemaciau lotuliukas.gif Ji uz pool baro arciau juros. Is kart uz pool baro dienos metu veikia picerija ir kazkoks ju vietinis maistas. Priesais pool bara grill baras: rekomenduoju upetakius visais budais paruostus. Uzsakymai ten pagal meniu: pasiimi meniu, sedi prie staliuko, ateis padavejas. Ten pat ir ledu kioskas: pagal vaiku klegesi kaip mat atrasit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 27 balandžio 2010 - 13:49
QUOTE(Martyna @ 2010 04 27, 09:07)
O kur aš rašiau, kad tapatinu malonus su įkyrus  g.gif
Nu neturiu aš poreikio bendraut su personalu ir nenoriu kad mane jie kalbintų ir vardu kreiptųsi, tai ką man dabar daryt  g.gif  biggrin.gif Viską kas pasiekiama galiu pasiimt pati, kas nepasiekiama arba ko trūksta galiu ir paprašyt, 3 skirtinguose viešbučiuose bent jau mano akimis nemalonaus personalo nebuvo  ax.gif

drinks_cheers.gif aš lygiai taip pat neturiu jokio noro, kad mane kalbintų ir kreiptųsi vardu biggrin.gif

Klausimėlis toms, kurios yra susidūrusios su nemaloniu personalu- koks jis būna? ta prasme kaip tas jų nemalonus elgesys pasireiškia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 14:10)
Ten pat ir ledu kioskas: pagal vaiku klegesi kaip mat atrasit biggrin.gif

O kaip su ledais, jie vietines gamybos ? saugu juos valgyt. Na pieno produktas, vasara, patys suprantat ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 13:19)
Islipsit jeigu ne pirmi tai kokie antri Kemere smile.gif
Kambary nebuvo, o placiau nesigilinom, nes lygintuva vezemes savo kelionini.

prasykit reception 4u.gif maciau, kad duoda viesbuciuose, man dar neprireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 27, 15:14)
O kaip su ledais, jie vietines gamybos ? saugu juos valgyt. Na pieno produktas, vasara, patys suprantat  ... biggrin.gif

Kemer resorte buvo taip: prie kiosko kokiu 10-15 vaiku eilute. Musu ir draugu vaikai sulaukdavo savo eiles, uz dvieju zingsniu tuos ledus apvalgydavo, stodavo i eiles gala, kol vel sulaukdavo pribaigdavo porcija, paimdavo nauja ir tt. Taip kokios 5-6 porcijos. Stai jau du metai, kaip vis dar gyvi biggrin.gif Pernai irgi valge, tik maziau.
Suprantu, kad pieno produktas, bet kad nespedavo istirpt, budavo suvartojama pagal paskirti. Manau kad ledai vietiniai. I vafliuka kauseliais sudrebia, kiek man teko matyti.
Atsakyti

bent jau Crystale tai labai skanūs ledai buvo rolleyes.gif ir tikrai nebuvom apsinuodiję schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 27, 14:29)
Kamabrinei palikt, o kam dar nezinau

Ar reikia rupintis, kad palikus kambarinei, jie jai ir atitektų ? Kazkas rašė, kad matė kaip kas rytą vandens berniukas, papildantis minbarą pirmas prasisukdavo po kambarius ir aišku duoklę susirinkdavo. Ar tiesiog mano reikalas palikt, o jų reikalas išsiaiškinti tarpusavyje.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 14:41)
Su barmenais sudetingiau.

Jeigu su kambarinėmis kažkiek aišku, su barmenais visai neaišku. Kuriuo momentu ir kaip dažnai barmenams atseikejama: ar už kiekvieną sėkmingą aptarnavimą, ar už vieną dieną/vakarą ar vieną kartą visos kelionės metu.
Atsakyti