Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(oaze 2 @ 2010 04 26, 20:16)
Baikit čia apie Daima.Mes ten skrendam.Kai paskaičiau rusu atsiliepimus jau 10 kartu pasigailėjau ,kad užsakiau verysad.gif nors lietuvių atsiliepimai lyg ir normalus buvo ax.gif

nu jau, nu jau...buvom pernai Daimoje, viskas ten super biggrin.gif mielaiiiiiiiiiiiii grįžtume, deja šiemet nesukrapštėm tokios sumos...
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 27, 12:15)
laugh.gif  lotuliukas.gif
Mergaites ir berniukai, o kiek sedyniu flylal charteryje vienoj eilej ? Mes esam tryse, tai bus liudna jei sedynes tik dvi.

trys. bet tada jau nereikia laukti registracijos pabaigos, nes mes taip du kart sedejom atskirai, nes tingejome eiluteje pastoveti ir laukeme, kol zmoniu nebeliks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 27, 12:20)
O mus KR palydejo, aprode, kaip veikia kondencionierius, kaip naudotis televizoriaus distanciniu  bigsmile.gif  ir seifu ismokino naudotis. Matyt tu pakankamai protingai atrodei, kad galetum apti orentuotis

Zilvinai, as neburbu, kad KR prastas viesbutis. tiesiog is to ka as girdejau, ir visai neislepinta Premium viesbuciu, nuvykusi pamaciau, tai mane labai nustebino. Tikiuosi paskui visa tai buvo pastebeta ir valdzios, bei isspresta viesbucio sveciu labui. Pagaliau gal tu ir teisus, matyt mes visi protingi susirodeme. Man tikrai nebuvo problemos, nei su lagamino nusigabenimu (sutaupiau doleri, kai pati nusigabenau biggrin.gif ), nei su distanciniais ar seifais, nes jie visur praktiskai tokie patys, taciau ta mamyte, tai matyt jiems susirode dar protingesne ir buvo gana idomu kaip ji sumastys viska susigabenti - pavyks ar ne, stai kur klausimas. Siaip paskaityk atsiliepimus, kartais kardinaliai skiriasi skirtingu menesiu atsiliepimai, o ka jau kalbeti apie skirtingus metus. Pagal atsiliepimus, tai tarkime ir stalai nuo braskiu turejo luzti tuo metu kai as buvau. tikiuosi siemet jie jau atsigave nuo krizes ir vel viskas bus kaip po senovei biggrin.gif
Atsakyti
Mums Egipte buvo cirkas doh.gif Iš pradžių vienas bičas užnešė lagaminus į antrą aukštą, na sunkūs jie buvo tikrai. Tada pradėjo rodyt kur kas kaip veikia, vos ne kaip vandenį tualete nuleisti, nu žodžiu įkyrėjo jis man. Pradėjo klausinėt kas iš kur, kiek kartų Egipte ir pan, ištekėjus... Vyras tuo metu nesikišo, balkone rūkė. Nu žodžiu truko kantrybė, aš jam 5 dolerius (neturėjau smulkių), tiko -išėjo. Nepraeina 5 min., beldimas į duris, įeina toks jau ne nešikas, su kostiumuku, matyt vadybininkas ir vėl jis man tą patį aiškina kaip čia kas veikia... Tada aš paėmiau cigaretes ir į balkoną. O vyrui tai dzin, jis sau lagaminą krausto, angliškai irgi nesupranta. Šiaip ne taip išsipasakojo, bet mato, kad nieko tai nelaimingas išėjo. Po kelių minučių vėl beldžia... doh.gif Nu ne galvoju, košmaras, rūpestingumas nerealus.
Pažiūriu pro akutę, o ten tokia sistema, kad nieko nesimato... (arba aš senstu). Beldė garsiai ir įkyriai, o po to suriko, " ei, neapsimeskit, įleiskit !!!" Viešpatie, galvoju, kas čia mus iš Lt atsekė, pasirodo moteriškutė duris supainiojo lotuliukas.gif

Na aišku tuo jų paslaugumas nesibaigė, bet čia jau atskira tema, Egiptui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pievu medus: 27 balandžio 2010 - 10:45
QUOTE(Cobre @ 2010 04 27, 09:12)
Siaip tikrai visada turetu nunesti. taciau tarkime Kemer resorte, kai atvykome, nei vieniems nesikas neatejo padeti, nors tasesi be darbo, o ir aptarnauti reikejo tik tris kambarius. Nesikas atbego tik tada, kai viena mamyte pasireikalavo jo, nes sudetinga susitvarkyti su vaiku, vezimuku ir bagazu paciai. Dar sakyciau, recepcijoje darbuotojai butu nepastebejo, kad taip yra, taciau jiems visai idomu buvo stebeti kuo baigsis viskas. Tikiuosi veliau viskas buvo sutvarkyta i geraja puse.
Isvykstant visada visur issigabendavom patys.

kazkaip KR daug visokiu tokiu bereiksmiu smulkmenu susidaro g.gif

Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2010 04 27, 08:18)
Atvykimo metu tai visada nunešdavo bagažą iki kambario, išvykimo metu iki registratūros patys atsigabenom, o į autobusą nešikai nunešė  biggrin.gif

tiek atvykstant tiek isvykstant nunesa lagaminus ir i kambari is autobuso ir is kambario i autobusa.
Papildyta:
QUOTE(pievu medus @ 2010 04 27, 09:43)
Mums Egipte buvo cirkas  doh.gif Iš pradžių vienas bičas užnešė lagaminus į antrą aukštą, na sunkūs jie buvo tikrai. Tada pradėjo rodyt kur kas kaip veikia, vos ne kaip vandenį tualete nuleisti, nu žodžiu įkyrėjo jis man. Pradėjo klausinėt kas iš kur, kiek kartų Egipte ir pan, ištekėjus... Vyras tuo metu nesikišo, balkone rūkė. Nu žodžiu truko kantrybė, aš jam 5 dolerius (neturėjau smulkių), tiko -išėjo. Nepraeina 5 min., beldimas į duris, įeina toks jau ne nešikas, su kostiumuku, matyt vadybininkas ir vėl jis man tą patį aiškina kaip čia kas veikia... Tada aš paėmiau cigaretes ir į balkoną. O vyrui tai dzin, jis sau lagaminą krausto, angliškai irgi nesupranta. Šiaip ne taip išsipasakojo, bet mato, kad nieko tai nelaimingas išėjo. Po kelių minučių vėl beldžia...  doh.gif  Nu ne galvoju, košmaras, rūpestingumas nerealus.
Pažiūriu pro akutę, o ten tokia sistema, kad nieko nesimato... (arba aš senstu). Beldė garsiai ir įkyriai, o po to suriko, " ei, neapsimeskit, įleiskit !!!" Viešpatie, galvoju, kas čia mus iš Lt atsekė, pasirodo moteriškutė duris supainiojo  lotuliukas.gif

Na aišku tuo jų paslaugumas nesibaigė, bet čia jau atskira tema, Egiptui

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif davet 5 dolerius nesikui tai ir vadybininkas uzsimane biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ar uodu ten yra?
Atsakyti
Dar viena toki gan kvailoka klausima turiu ... ar orouoste leidzia vaikui pro kontroles ta punkta neshtis zaisla?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atcik @ 2010 04 27, 13:32)
Dar viena toki gan kvailoka klausima turiu ... ar orouoste leidzia vaikui pro kontroles ta punkta neshtis zaisla?
4u.gif

Ziurint su kuo tas vaikas zaidzia lotuliukas.gif Bet kuriuo atveju greiciausiai teks ta daikta praleisti pro televizoriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Užmirstuole @ 2010 04 27, 13:28)
ar uodu ten yra?

Ten yra, tik nevisad pasirodo
Atsakyti
acik, del zaislu lektuve.

mano mazius vezes i toki rankinuka isidejes kokia 10 masinu, traktoriu, tai tik pakalsue manes oro uoste praskanave ka cia vezames do zaislus, kokius isvardinti leipe. sakau masinytes, traktoriai, sako ar nea sautuvu, sakau ne, sako gal galite isimti, isemiau pardziau ir liuks smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ar zinot gal koks ten oras realiai? ar imanoma normaliai juroj maudytis? silta ji? arba baseinai ar silta? dekinga buciau uz atsakyma
Atsakyti
mes žaislų visada vežamės gausiai. ir elektronines lavinimo sistemas vaikai vežasi kiekvienais metais, šiemet ir lėlę su elektronika (su laidų raizgalyne viduriuose) pasiims, išimsiu ir įjungsiu jei reikės oro uoste. bet tą lėlę mano mažė tikrai vešis. kolkas niekas niekada problemų dėl to nekėlė.
Atsakyti

Norėčiau paklausti ar Kemer resort , miestelio pradžioje, ar reikės laukti kol visus poilsiautojus išvežios po Kemero viešbučius ir tik tada mes išlipsim....

klausimėlis antras, o kaip dėl lygintuvo, gal viešbutyje kur nors yra, ar reikia vežtis savo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 04 27, 14:15)
Norėčiau  paklausti  ar Kemer resort  , miestelio pradžioje,  ar reikės laukti  kol  visus poilsiautojus išvežios po Kemero viešbučius ir tik tada mes išlipsim....

klausimėlis antras,  o kaip dėl  lygintuvo,  gal viešbutyje  kur nors yra,  ar reikia  vežtis savo? g.gif

Islipsit jeigu ne pirmi tai kokie antri Kemere smile.gif
Kambary nebuvo, o placiau nesigilinom, nes lygintuva vezemes savo kelionini.
Atsakyti