Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai 4 tema

QUOTE(oaze 2 @ 2010 04 25, 19:14)
Norėjau paklaust.Ar buvo kam nors ,kai praeitais metais skridot atgal iš Turkijos, kad lektuvė pritruktu maisto? ax.gif ar čia tik mums taip nepasisėkė blush2.gif galvoju ar reikia vaikus šiais metais Antalijos orouoste pamaitinti g.gif

Maisto pritruksta labai greit doh.gif bent jau praeitais metais vos ne susimuse ten del maisto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 04 25, 18:24)
Kad tikriausia su maistu per kontrolė nepraeisi?

be baimes, daug kas nesasi i lektuvus, kai nebeduoda valgyti 4u.gif
o siaip pastebejau, kad visada geriau pirmiems buti registruojantis, tada ir pasodina kartu ir maisto uztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 04 25, 19:32)
be baimes, daug kas nesasi i lektuvus, kai nebeduoda valgyti  4u.gif
o siaip pastebejau, kad visada geriau pirmiems buti registruojantis, tada ir pasodina kartu ir maisto uztenka biggrin.gif

nebutinai, mes buvom paskutiniai pernai Antalijoj registracijoj, bet kartu sedejom ir gavau dar maisto ko norejau - paskutini biggrin.gif nes sedejom lektuvo gale ir nuo musu pradejo dalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2010 04 25, 19:51)
na manau pusryciu dezutes buna visur, tik ju turinys skiriasi, recepsijoje is vakaro tik uzsisakykit ir manau tikrai kazka ides.

Daima resort turbut nevienintelis viesbutis su UAI, kuris nedave pusryciu dezutes. Ju pasiulymas buvo apsilankyti veikianciame viesbucio bare ir ten uzkasti. Makaronai ir bulvytes free biggrin.gif
Tobulojo Kemer resorto pusryciu dezutes beveik visas turinys keliavo siuksliadezen: gumine bandele, rugstus obuolys, dar ten kazkas. Sultis pokeli suvartojom pagal paskirti. Takart pasisotinom duty free zonoj: kruasanai ir kava berods apie nepilnus 10 eur kainavo ax.gif
Kaip jolita.martyna minejo labai gerai yra is pusryciu meniu pasiimti keleta bandeliu, jas ipjauti, pasitepti sviestu ir ideti kumpio. Dar ir agurkas pagardina reikala rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 04 25, 20:54)
aha bus kaip Cobrei pernai desros pamirso idet i pusryciu dezute  biggrin.gif

na kad man pavasari berods viska sukrove g.gif tik prasta ta pusryciu dezute buvo. bet tikriausiai visos pusryciu dezutes visiskas slamstas. vasara skrydis buvo veliau, tai ramiai visi papusryciavome. o rudeni buvo labai geras variantas - galima kiaura para gauti sumustiniu ir paimti ju kiek nori gali, paruosta ir suvyniota i maistine plevele, na super tiesiog. Desros man rodos Fixai nekliuvo g.gif biggrin.gif
Tie kas skrenda pirma karta, tai neskubekite ismesti vandenuka, pirma patikra praeisite ir su juo, ir juolab su maistu.
Atsakyti
Na grįžtant į Lietuvą jau tai problemos mums nekilo dėl maisto. Atsikėlėme anksčiau ir į kambarį užsisakėme smile.gif. Atnešė dvi garuojančias picas gana nemažas ir kavos su pyragaičiais. Buvo labai skanu thumbup.gif:. Bet vat vykstant.. doh.gif sūnui spazmai prasideda valgyt nori, o mes neturėjom tai po to kai nupirkom nebenorėjo, bloga buvo ir pan. Bet dabar pasiėmam iš namų kai vykstam. Čia manau dėl to, kad vakare išvykstam ir ilgą laiką nevalgę. Mums dar nuo Klaipėdos iki Vilniaus keliaut. Tai praktiškai 23h išvažiuot reik. Ir apie 2.30h jau oro uoste na ir nuo tada jau laukiam atostogų thumbup.gif:
Atsakyti
Labukas,

Maciau apie gimtadieniu sventimus kalbejotes. Skaiciau musu rezervuoto viesbucio tinklapyje, kad svenciantiems gimtadieni nuo viesbucio dovanojamas tortas ir vyno butelis 4u.gif
Alexia, cia Simenoje mirksiukas.gif
p.s. as savo gimsiu svesiu ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 26 balandžio 2010 - 07:13
O kaip man suzinot kada mano skrydzio registracija baigiasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 04 26, 08:17)
O kaip man suzinot kada mano skrydzio registracija baigiasi? g.gif

skrydzio registracija baigiasi dazniausiai 40 min iki skrydzio laiko smile.gif
bet kokiu atveju patikimiau bent jau 1 val iki skrydzio buti oro uoste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 26, 08:49)
Ileis, ileis, ir ne tik todel, kad vaikai  mirksiukas.gif  Skyscius riboja, sumustiniu kol kas ne  biggrin.gif

Bet tai su vaiku einant buteliuka vaikiska sulciu ar arbateles galima isisnest?
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2010 04 26, 09:02)
O kur cia prasyta ?

Kaip nesvesti metiniu bigsmile.gif Reikia! 4u.gif Kuria diena?

Biliete 4u.gif

Papildyta:
Vaima, o vezimeli i bagaza priduodat ar i salona? nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 04 26, 10:12)
Vaima, o vezimeli i bagaza priduodat ar i salona? nesupratau blush2.gif

Su vežimėliu važavom iki lėktuvo o tada juos kažkur atskirai padeda ir atskirai atiduoda, nes kartu su bagažu neįsivaizduoju ar ratai sveiki liktų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 26 balandžio 2010 - 10:07
QUOTE(Cobre @ 2010 04 26, 11:01)
imesk nuoroda, man atrodo as jame buvau, tik kitu pavadinimu.

http://www.gulhotels...ve-eglence.html
Yra Gul Beach, o mes vykstame i Gul Resort, jie priklauso kazkaip tam paciam savininkui.
Atsakyti